LIFE
SPONSORED

Το μυστικό μου για να καταφέρνω να μαγειρεύω μπελαλίδικα φαγητά (ακόμη και τις καθημερινές)

Φώτης Φωτόπουλος

Πλύσιμο πιάτων – αυτό το μαρτύριο. Δεν έχω χειρότερο από το να πρέπει να μαγειρέψω μέσα στη νύχτα το φαγητό της επόμενης μέρας, όντας κουρασμένη από τη δουλειά και το συνεχές τρέξιμο πίσω από τη μικρή μου κόρη. Και άντε το μαγείρεμα είναι δημιουργικό και αντέχεται ακόμη και τα μεσάνυχτα, τι γίνεται όμως με τη στοίβα που μαζεύεται μέσα στον νεροχύτη;

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ μέχρι να αγοράσω πλυντήριο πιάτων απέφευγα να φτιάχνω οποιοδήποτε μπελαλίδικο φαγητό, ειδικά τις καθημερινές. Πού καταλήγαμε; μα φυσικά να τρώμε 10 ίδια πιάτα που δεν μου άφηναν στο τέλος δωράκι-έκπληξη δεκάδες κατσαρολικά και μπολ που ήθελαν πλύσιμο. Περνούσαν εβδομάδες ολόκληρες για να απολαύσω για παράδειγμα σουτζουκάκια με κόκκινη σάλτσα και αρωματικό ρύζι.

Γιατί ανέφερα τα σουτζουκάκια; Μα γιατί είναι από τα πιο αγαπημένα φαγητά της δικής μου οικογένειας. Παραδοσιακό πιάτο που μυρίζει γιαγιά. Με θυμάμαι μικρή να το απολαμβάνω με τρομερή ικανοποίηση, παρέα με την αδελφή μου και τα ξαδέλφια μου στο σπίτι των παππούδων μου. Αξέχαστη βέβαια μου έχει μείνει και η απελπισία της γιαγιάς μου με τη σωρό με άπλυτα σκεύη και πιάτα στον νεροχύτη της. Στα κυριακάτικα αυτά τραπέζια τρώγαμε πάνω από 12 άτομα, κάνε τους υπολογισμούς σου.

Αρκετά χρόνια μετά, την ίδια ακριβώς παραδοσιακή συνταγή εκτελώ πια εγώ η ίδια για το δικό μου παιδί. Να είναι καλά η γιαγιά Ευδοξία. Χάρη στο πλυντήριο πιάτων και τις ταμπλέτες Cif που αναλαμβάνουν τη δύσκολη δουλειά, τολμάω και φτιάχνω αυτό το πιάτο ακόμη και τις καθημερινές που ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.

Αν δεν έχεις άγχος για τα 3293481 διαφορετικά σκεύη, πιρούνια, κουτάλες και μπολάκια που μαζεύονται κατά το μαγείρεμα, όλα είναι πολύ πιο εύκολα. Οι μπελάδες της κουζίνας λύνονται με μία και μόνο ταμπλέτα.

Οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Cif με δύναμη ενεργού οξυγόνου, καταφέρνουν και απομακρύνουν αποτελεσματικά τα ξεραμένα υπολείμματα φαγητού, σε κάθε πιθανό σκεύος. Ναι, ακόμη κι αν επιλέγεις το ΕCO ή σύντομο πρόγραμμα, συμβάλλοντας κι εσύ με τη σειρά σου στην εξοικονόμησης ενέργειας και στη μείωση κατανάλωσης νερού.

Ανοίγοντας, λοιπόν, το πλυντήριο πιάτων σου θα αντικρίσεις πεντακάθαρα, αστραφτερά πιάτα και κατσαρολικά. Η 100% καθαριστική δύναμη Cif που τόσα χρόνια ξέρεις και εμπιστεύεσαι, τώρα πια έχει πάρει και τη μορφή ταμπλέτας για το πλυντήριο πιάτων, κάνοντας την καθημερινότητά μας πολύ πιο εύκολη.

Αν είσαι κι εσύ φαν των προϊόντων με συστατικά φυσικής προέλευσης, τότε οι ταμπλέτες Cif είναι αυτό που ψάχνεις. Οι ταμπλέτες Cif Complete Clean All-in-1 περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης κατά 70%, ενώ οι οι ταμπλέτες Cif Powered by Nature κατά 90%.

Ως μαμά ενός νηπίου δίνω ιδιαίτερη σημασία στις ετικέτες των προϊόντων που αγοράζω, επιλέγοντας το καλύτερο για τις ανάγκες της δικής μου οικογένειας. Οι ταμπλέτες Cif χαρίζουν αστραφτερή καθαριότητα με τη δύναμη της φύσης, για αυτό και έχουν περίοπτη θέση στο ντουλάπι της κουζίνας μου.

Φύγαμε να απολαύσουμε οικογενειακώς τα σουτζουκάκια με ρύζι, χωρίς άγχος και σκοτούρες!