TRAILERS

Trailer Night: Christian Bale, τι θα μας δείξεις αυτήν την φορά; Πάντως, όχι όσα το 2ο trailer του Hobbit

Άγγλοι στο ραντεβού μας με το καθιερωμένο Trailer Night. Και μάλιστα εντυπωσιασμένοι από μερικά trailers που θα βρεις "εντός".

Out of the Furnace

Μετά τον Batman, o Christian Bale καλείται για ακόμη μια φορά να αποδείξει πώς είναι γεννημένος ηθοποιός. Στη νέα του ταινία, αντιμετωπίζει τον επικίνδυνο Woody Harrelson, προκειμένου να ξεμπλέξει τον αδελφό του που χρωστάει στο δεύτερο λεφτά. Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται ο Scott Cooper ενώ το cast συμπληρώνουν οι Casey Affleck, Forest Whitaker, Willem Dafoe, Ζοe Saldana και Sam Shepard. Ρίξε μια ματιά στο 2ο trailer, το οποίο επικεντρώνεται περισσότερο στο στα κεντρικά πρόσωπα.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου στις Η.Π.Α., ενώ για την Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία.

 

The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Επιστροφή στη Μέση Γη με ένα trailer που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό: Γεμάτο αγωνία, ένταση, δράση και πολλή μα πολλή φαντασία. Στην δεύτερη ταινία της τριλογίας, ο θρύλος του Άρχοντα συνεχίζεται με τα hobbits του Peter Jackson να προσπαθούν να πάρουν πίσω τον χρυσό τους από τον Δράκο, Smaug (Benedict Cumberbatch). Αλλά, αρκετά με τα λόγια…

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου στις Η.Π.Α., ενώ για την Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία.

 

The Dragonphoenix Chronicles: Indomitable

Η πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας που κατάφερε να κόψει πάνω από 1.000 εισιτήρια στις 2 προβολές της στις Νύχτες Πρεμιέρας του σκηνοθέτη Θάνου Κερμίτση, ενός κινηματογραφιστή που έχει βραβευτεί για τις μικρού μήκους ταινίες του κυκλοφορεί το 2ο της απολαυστικό trailer. Η ιστορία αφορά την προσπάθεια ενός σκλάβου να αποδράσει, πιάνοντας ως όμηρο την κόρη του στρατηγού, προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στην πατρίδα του, ελεύθερος.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου:  Μετά τις Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα, η ταινία να κυκλοφορήσει και στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος του 2013.

 

Inside Llewyn Davis

Απολαυστικό (νέο) trailer, ιδιότυποι ήρωες, σουρεαλιστικοί διάλογοι, ή αλλιώς η νέα ταινία που υπογράφουν τα αδέρφια Coen. Πρόκειται για την ιστορία ενός φτωχού και άστεγου μουσικού που φιλοξενείται σε σπίτια φίλων που προσπαθεί να γίνει διάσημος την εποχή της αναβίωσης της folk στην Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 60, καταφέρνοντας να διατηρήσει μόνο μία σταθερή σχέση στη ζωή του, εκείνη με τη γάτα του.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου:  Στις 9 Ιανουαρίου του 2014.

 

I, Frankenstein

Όχι, ο Stuart Beattie δε θέλησε να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την original ιστορία του αναβιωμένου τέρατος με τις βίδες: Αντ’αυτού, προτίμησε το graphic novel του Kevin Grievoux, το οποίο αποτελεί ένα “μιξάρισμα” ειδών, τοποθετώντας τον ήρωα στην σύγχρονη εποχή – οποίος φυσικά, τα βάζει με ομάδες επικίνδυνων πλασμάτων. Το να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το trailer, θα είναι ψέμα, όμως την τελική κρίση την αφήνω σε εσένα.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: H ταινία κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 24 Ιανουαρίου του 2014.

Τhe Invisible Woman

Μπορεί ο σκηνοθέτης Ralph Fiennes να είναι ένα όνομα που ακούς πρώτη φορά, όμως στο Τορόντο, (εκεί δηλαδή όπου η ταινία του έκανε πρεμιέρα) τον ξέρουν ήδη. Κι έχουν να πουν τα καλύτερα. Στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο θα μάθουμε για τη παθιασμένη ερωτική σχέση του μεγάλου συγγραφέα Charles Dickens, ο οποίος στην ηλικία των 45, στη μέση του 20ετή γάμου του, ερωτεύτηκε μια νεαρή 17χρονη ηθοποιό ονόματι Nelly Ternan.

Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν γνωρίζουμε ακόμη κάτι για την Ελλάδα. Στις βρετανικές αίθουσες πάντως, θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου του 2014.