ΣΕΙΡΕΣ

Το “How I Met Your Mother” θα γίνει “How I Met Your Father” με τη Hilary Duff, σε χρονική περίοδο με την οποία θα ταυτιστείς

Getty Images CBS Photo Archive / Contributor

Δεν ξέρω πώς να νιώσω για αυτά τα νέα, αλλά σε κάθε περίπτωση, ακούγεται ενδιαφέρον και -αν μη τι άλλο- επίκαιρο. Η πλατφόρμα Hulu μόλις ανακοίνωσε τη σειρά sequel και μία άτυπη συνέχεια του “How I Met Your Mother”, αλλά με μία μικρή αλλαγή στον τίτλο, τους ηθοποιούς και τη χρονική περίοδο.

Η Hilary Duff θα είναι ο νέος Ted, που θα εξηγεί στα παιδιά της πώς γνώρισε τον πατέρα τους πίσω στο μακρινό 2021 της πανδημίας. Ψήθηκες, σωστά; Το “How I Met Your Mother” θα γίνει “How I Met Your Father” .

How I Met Your Mother, αλλά με Hilary Duff

Δεν ξέρουμε ακόμα για το αν θα συνδέονται οι δύο ιστορίες, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ταυτιστούμε απόλυτα με τη νέα εκδοχή, όπου θέλει τη Sophie (Hilary Duff) να περνά μία πανδημία και να προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι, τι θέλει από τη ζωή και πώς είναι δυνατό να ερωτευτεί στην εποχή των dating apps και της καραντίνας. «Έχω σταθεί πολύ τυχερή στην καριέρα μου, έχω ερμηνεύσει μερικούς υπέροχους χαρακτήρες και τώρα ανυπομονώ να γίνω η Sophie. Ως τεράστια fan της σειράς How I Met Your Mother, νιώθω τιμή αλλά και άγχος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι δημιουργοί του πρωτότυπου. Ωστόσο, είμαι τρομερά ενθουσιασμένη», δήλωσε η Duff για το νέο της project.

Δεν είναι η πρώτη προσπάθεια που γίνεται για sequel

Αν και μάλλον δεν το γνωρίζεις, είχε γίνει άλλη μία προσπάθεια για ένα ανάλογο sequel το 2013, με τον τίτλο “How I Met Your Dad”, πρωταγωνίστρια την Greta Gerwig και αφηγήτρια τη Meg Ryan, αλλά δεν προχώρησε μετά. Γιατί έτσι ρε παιδιά; Οι δύο δημιουργοί Carter Bays και Craig Thomas, ανακοίνωσαν την επίσημη συνεργασία με το Hulu, με ατάκα από τη σειρά τους. «Παιδιά, θα σας πω μία απίστευτη ιστορία. Την ιστορία δύο σεναριογράφων που στάθηκαν αρκετά τυχεροί έτσι ώστε να έχουν τη σειρά των ονείρων τους στην τηλεόραση, για 9 ολόκληρους κύκλους. Τώρα θα δώσουν τα σκήπτρα σε μία νέα δημιουργική ομάδα που θα διηγηθούν τη δική τους ιστορία. Το “How I Met Your Father”. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη δική του legendary εκδοχή (που θα έλεγε και ο Barney).

Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο φινάλε

Αν έχεις δει όλη τη σειρά των 200 και βάλε επεισοδίων, απογοητεύτηκες σίγουρα από το φινάλε της σειράς. Οι απανταχού fans απαίτησαν να γυριστεί νέο φινάλε, που θα ταιριάζει περισσότερο με τη ροή της σειράς, πράγμα που τελικά δεν συνέβη ποτέ. Στηριζόμαστε σε εσένα Hilary, αν και δεν πρόκειται να υπάρξει άξιος αντικαταστάτης του Barney Stinson, τις ατάκες του οποίου λέμε μέχρι και σήμερα, 7 χρόνια μετά το τέλος.