ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

To hack που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα άμεσα

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Η ζωή μοιάζει με ένα ατελείωτο scrolling στο κινητό: περνάς ώρες στη δουλειά που αναρωτιέσαι τι κάνεις στη ζωή σου και δεν είσαι διακοπές σαν αυτές που κάνουν όλοι στο Instagram, επιστρέφεις στο σπίτι και αντιγράφεις hacks και tutorials από το TikTok για γυμναστική, μακιγιάζ, καθαριότητα και ευεξία, μαθαίνεις για τα νέα μπαρ της πόλης και περιμένεις εκείνη τη μία πρόταση που θα τονώσει την ημέρα και θα δώσει ένα κάποιο ενδιαφέρον στο feed της ρουτίνας μου.

Για μένα, αυτή η τονωτική ένεση έρχεται κάθε φορά που περιδιαβαίνοντας τα σοκάκια του διαδικτύου, πέφτω πάνω στην ανακοίνωση μιας συναυλίας για έναν αγαπημένο μου καλλιτέχνη. Αυτό μπορεί φυσικά να συμβεί ακόμα και την ίδια μέρα του event, αφού με τους φρενήρεις ρυθμούς και τον καταιγισμό των πληροφοριών κάθε μέρα, δεν είναι απίθανο να χάσεις την πληροφορία που όντως σε ενδιαφέρει.

Το να έρχεται, λοιπόν, στην πόλη ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω, δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, γεγονός που σημαίνει πως δεν πρέπει να αφήσω αυτή την ευκαιρία να χαθεί. Λίγα μηνύματα σε φίλους και σίγουρα θα βρεθεί η κατάλληλη παρέα. Το μόνο πρόβλημα για ανθρώπους που αφήνουν τα πάντα για τελευταία στιγμή – όπως εγώ – είναι η τεράστια πιθανότητα να μην έχω προμηθευτεί από πριν τα εισιτήριά μας.

To hack που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα άμεσα

Πρόβλημα είπα; Λάθος μου. Παράλειψη εννοούσα. Τίποτα τέτοιο δεν μπορεί να αποτελεί πρόβλημα, από τη στιγμή που χάρη στη Visa κάρτα μου μπορώ να πραγματοποιήσω την αγορά μου από τον καναπέ μου, άμεσα, γρήγορα και πανεύκολα.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι χρησιμοποιώντας απλά την κάρτα μου για τις αγορές μου, μπορώ να διεκδικήσω έως και 3.000 ευρώ* για online αγορές. Ω, ναι. Είναι απλό. Αφού κάνεις τις αγορές σου και πληρώσεις με Visa, ανεβάζεις την απόδειξη εδώ και παίρνεις μέρος στον διαγωνισμό. Πού ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή.

Το παντοδύναμο πορτοφόλι σε μορφή κάρτας Visa είναι παντού μαζί μου και χάρη σε αυτό μπορώ να κάνω κάθε επιθυμία μου πραγματικότητα, χωρίς να το πολυσκεφτώ.

Μέσα σε μία ώρα, λοιπόν, έμαθα για τη συναυλία που θέλω να πάω, έκλεισα εισιτήρια με τη visa μου, διάλεξα το συναυλιακό μου outfit, τελειοποίησα το look μου και είμαι έτοιμη για την επόμενη μουσική μου περιπέτεια.

Φυσικά, χωρίς τσάντα – αφού αρκεί η Visa κάρτα που χωράει στην τσέπη μου κι έτσι καμία μου ανάγκη δεν θα μείνει ανικανοποίητη.

To hack που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα άμεσα

Η επόμενη καλύτερη στιγμή της ζωής σου, είναι μόνο μερικά κλικ μακριά.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.