ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Greece’s Next Top Model το έζωσαν τα φίδια. Τα 10 πιο αστεία tweets που διαβάσαμε

Instagram/gntmgr

Όταν ήδη από τα πρώτα επεισόδια μετά τις audition στο Next Top Model, έχεις βάλει τα μοντέλα να καταρριχώνται από 30 μέτρα ύψος, για την πρώτη επίσημη δοκιμασία προς αποχώρηση των κοριτσιών οι ιθύνοντες έπρεπε να σκεφτούν κάτι που θα κέρδιζε τις εντυπώσεις του κοινού. Κάτι που θα έκανε τα κορίτσια να φοβηθούν αν όχι περισσότερο από την προηγούμενη δοκιμασία, τουλάχιστον το ίδιο. Γιατί τελικά το reality μοντέλων πίσω από την δικαιολογία: «Η μόδα είναι σκληρή, τα κορίτσια πρέπει να μάθουν», είναι σαν να αναζητά τα δάκρυα, τις φωνές, τον πανικό, το άγχος τους, τα ουρλιαχτά και τα κλάματα. Αυτή τη φορά το πέτυχε χρησιμοποιώντας φίδια.

Διάβασε επίσης: Tηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες έδωσαν μια “άγρια” μάχη. Ο ρόλος του GNTM

Κλάματα τα κορίτσια από το σπίτι, κλάματα και οι χρήστες του Twitter που το παρακολουθούσαν. Οι δεύτεροι από τα γέλια. Μετέδωσαν την ευθυμία τους μέσα από τα σχόλιά τους κι εμείς βρήκαμε τα πιο αστεία από αυτά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τις εντυπώσεις πάντως κέρδισε και ο γητευτής του φιδιού του επεισοδίου, o Στέφανος.

 

Της δοκιμασίας προηγήθηκε η συνάντηση των κοριτσιών με διατροφολόγο που μέτρησε τα κιλά και το λίπος τους και έδωσε πρόγραμμα διατροφής στην καθεμία αλλά και η γυμναστική με personal trainer. Μεταξύ της Αργυρώς, της Γκλόριας και της Σουζάνας, η οποία και έκλαιγε καθ΄όλη τη διάρκεια σχεδόν της δοκιμασίας από τον φόβο της, που βρέθηκαν στις τελευταίες τρεις θέσεις μετά την πρώτη επίσημη φωτογράφιση αποχώρησής τους, «αντίο» στο σπίτι του GNTM είπε η Αργυρώ.

Όσο για το concept της φωτογράφισης σε περίπτωση που αναρωτήθηκες ήταν το οικολογικό μήνυμα: «φοράμε ψεύτικο φίδι και παίζουμε με το αληθινό». Παιχνίδι διάβασες, χαρά του παιχνιδιού μην περιμένεις να δεις. Κι αν θες να μάθεις και την επόμενη δοκιμασία, αυτή είναι ντουζ πάνω σε νταλίκα εν κινήσει. Αν περίμενες ένα απλό στούντιο φωτογράφισης θα απογοητευτείς. Ο χώρος της μόδας είναι πιο απαιτητικός και από αυτόν του Hollywood για τους κασκαντέρ και αυτή η σεζόν του GNTM έχει βαλθεί να μας το αποδείξει.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr