ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το cast του ”Office” ενώθηκε για να παντρέψει ένα ζευγάρι θαυμαστών. Ίδιο love story με Jim-Pam

Πόσο μάς έλειψε το “Office”. Το ξέραμε από πριν, αλλά το video με όλο το cast και την οικογένεια ενός ζευγαριού που ήθελε να παντρευτεί στην καραντίνα, μάς θύμισε το υπέροχο love story των Jim και Pam. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η διαδικτυακή εκπομπή του John Krasinski

Πολλά ήταν τα καλά που προέκυψαν από την καραντίνα. Το καλύτερο όλων όμως (και μιλώ εντελώς αντικειμενικά) είναι η διαδικτυακή εκπομπή του (ακαταμάχητου) John Krasinski, με τίτλο “Some Good News”. Εκεί βγαίνει και μας λέει καλές ειδήσεις από όλον τον κόσμο και μας φτιάχνει τη διάθεση με καλεσμένους και χιουμοριστικές στιγμές. Αν και μας αρκεί να βλέπουμε τον ίδιο με κοστούμι.

Η εκπομπή με τον γάμο θαυμαστών

Ήταν γενικά το καλύτερο βίντεο που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Την εισαγωγή έκανε η ηθοποιός και σύζυγος του John Krasinski, Emily Blunt. Παίρνει τη θέση του ο John και κάνει Zoom με ένα ζευγάρι και την οικογένειά του. Οι νεόνυμφοι είναι τρελοί θαυμαστές του “Office” και το love story τους θυμίζει πολύ εκείνο των Jim- Pam (και το δικό μου, αν και λογικά δεν σας ενδιαφέρει). Στο βίντεο είδαμε ότι ο γαμπρός έκανε πρόταση γάμου σε ένα βενζινάδικο, όπως είχε κάνει και ο Jim στην Pam.

John Krasinski highlights some good news around the world (including weather from Emma Stone) and has his friends from…Posted by Some Good News on Sunday, May 10, 2020

Ο John Krasinski έχει πάρει ειδική άδεια για να παντρέψει το ζευγάρι και βοηθός του είναι η συμπρωταγωνίστριά του Jenna Fischer. Αφού έγινε η σύντομη τελετή, παρουσία της οικογένειας, η Fischer έκλεισε το Μυστήριο με μία ατάκα από το τηλεοπτικό love story. Ταυτόχρονα, ο μουσικός Zac Brown τραγούδησε μία δική του ρομαντική σύνθεση, αφιερώνοντάς την στο ζευγάρι. Αλλά οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί.

Ο χορός του cast από το “Office”

Αν έχεις δει τη σειρά, θα θυμάσαι σίγουρα το επεισόδιο με τον γάμο του Jim και της Pam. Σύσσωμο το cast του “Office” κάνει ένα χορευτικό μέσα στην εκκλησία, αντιγράφοντας την τάση που επικρατούσε όντως εκείνη την εποχή στους γάμους, δίνοντας έναν μουσικό τόνο στην ημέρα. Αν δεν το έχεις δει, ευκαιρία να το μάθεις τώρα.

Έτσι και σε αυτόν τον γάμο, πάντα μέσω Zoom, οι ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά και ο καθένας, από το δικό του σπίτι, συμμετείχε στη χορογραφία, ώστε να τιμήσει τους θαυμαστές που ήθελε έναν γάμο με έμπνευση από την αγαπημένη του σειρά. Συγκινηθήκαμε; Μα φυσικά. Ευτυχώς, περιμένουμε τον αγαπημένο μας Steve Carell στο Netflix, στη νέα του σειρά “Space Force”. Και τον John Krasinski να μας λέει καλά νέα.