ΣΕΙΡΕΣ

Το “Bridgerton” θα έχει τουλάχιστον 4 κύκλους και η Shonda Rhimes αφήνει υπονοούμενα για την επιστροφή του Regé-Jean Page

Netflix via AP Liam Daniel

Το Netflix δεν θα σου δώσει μόνο 2 κύκλους από Bridgerton. Η σειρά εποχής μόλις υπέγραψε για 3ο και 4ο κύκλο, ακολουθώντας τη ροή των βιβλίων, πάνω στα οποία βασίζεται. Συνεπώς, θα πρέπει να υπάρξουν 8 κύκλοι συνολικά.

Οι fans του Bridgerton δεν θα αποχωριστούν άμεσα την αγαπημένη τους σειρά. Μόλις ανακοινώθηκε ότι η σειρά ανανέωσε με το Netflix για τουλάχιστον 3 κύκλους ακόμα, και ήταν αναμενόμενο εφόσον οι ιστορίες ακολουθούν τα βιβλία της Julia Quinn.

Οι παραγωγοί Shonda Rhimes και Betsy Beers μίλησαν για το μέλλον της σειράς, αλλά και για τον χαμό που έγινε μετά την αποχώρηση του Regé-Jean Page. «Μπορείς να γίνεις αρκετά δημιουργικός με τους χαρακτήρες, όταν ξέρεις ότι θα δουλέψεις για πολλά seasons. Μπορείς να φτιάξεις χαρακτήρες με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο». Ναι Shonda μου, αλλά τον Duke of Hastings τον διώξατε. «Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα με όλη αυτή τη θλίψη και το πένθος για την αποχώρηση του Regé. Συνήθως με κατηγορούν όταν «σκοτώνω» τους χαρακτήρες. Αυτός όμως είναι ζωντανός!».

Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Regé στο “Bridgerton”;

Όπως μάς είπε και ο ίδιος ο Regé-Jean Page, υπήρχε ένα συμβόλαιο για έναν κύκλο και αυτό ήξερε εξαρχής. Το δικό του love story με την Daphne Bridgerton ολοκληρώθηκε με γάμο και παιδί και τώρα θα περάσουμε στον αδερφό της. «Ο Regé είναι ένας φανταστικός ηθοποιός και αυτό σημαίνει ότι κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Δεν περίμενα ότι θα γινόταν τέτοιος χαμός, εφόσον κάθε κύκλος αφορά διαφορετικό βιβλίο. Δώσαμε το δικό τους happy ending και περνάμε στο επόμενο ζευγάρι.

Το πλάνο λοιπόν ήταν να καμαρώσουμε τον Regé-Jean Page στον πρώτο κύκλο. Ωστόσο, η Shonda Rhimes αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λέγοντας ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι more than welcome στον 2ο κύκλο, αλλά σίγουρα όχι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Λες να δούμε κανένα cameo με τον Duke of Hastings να αλλάζει πάνες; «Αυτήν τη στιγμή συζητάμε τα πάντα, ειδικά αφού βλέπουμε το πόσο δυσκολεύεται το κοινό να αποχαιρετήσει συγκεκριμένους χαρακτήρες», δήλωσε η Shonda και οι ελπίδες αναπτερώνονται.