ΤΑΞΙΔΙ

Το BILL&COO Suites and Lounge αποκαλύπτει μια πλευρά της Μυκόνου που πρέπει να ζήσεις στο 100%

Βρεθήκαμε στη Μύκονο και ζήσαμε με όλες μας τις αισθήσεις την πιο αναβαθμισμένη διάσταση της χαλάρωσης και της πολυτέλειας μέσα σε συνθήκες απόλυτης ιδιωτικότητας. Τα BILL&COO Hotels Mykonos εγκαινίασαν τις ολοκαίνουργιες Grand Coastal Suites στην ειδυλλιακή χερσόνησο του Αγίου Ιωάννη, κάνοντας παράλληλα upgrade στη γαστρονομική εμπειρία με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει στο νησί. Η προσωποποιημένη φιλοξενία στη Μύκονο μόλις επαναπροσδιορίστηκε και αξίζει να την ζήσεις στο έπακρο.

Η απόδραση στη Μύκονο είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα. Το νησί των Ανέμων είναι ένα από εκείνα τα πολύ ξεχωριστά μέρη του πλανήτη που έχουν τη δυναμική να προσφέρουν απλόχερα τόσες πολλές, διαφορετικές και έντονες εμπειρίες, ακόμα και στην πιο σύντομη διαμονή. Της αρκούν λίγες ώρες, για να γίνει το location ενός αξέχαστου experience. Συνεπώς, 24 ώρες και κάτι στη Μύκονο, δεν είναι ποτέ λίγες, αλλά πάντα θες κι άλλο. Ειδικά όταν η φιλοξενία λαμβάνει χώρα σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία του νησιού.

Τη χερσόνησο του Αγίου Ιωάννη, εκεί όπου εκτείνεται ο επίγειος παράδεισος που ακούει στο όνομα BILL&COO HOTELS MYKONOS, μια εναλλακτική εμπειρία στη Μύκονο για επισκέπτες που αναζητούν ιδιωτικότητα και χαλάρωση, σε ένα νησιωτικό καταφύγιο, με τη σφραγίδα της πιο φιλόξενης ομάδας locals που γνωρίζουν τα πάντα για τη Μύκονο. Από το πού φυτρώνουν τα πιο λαχταριστά ντοματίνια στο νησί (τα οποία και θα σου σερβίρουν στην ολόφρεσκη σαλάτα), μέχρι ποιο yacht είναι διαθέσιμο σήμερα για να κάνεις μία μίνι εκδρομή μέχρι τη Δήλο. 

Πέρα λοιπόν από τις 32 ultra private suites, τις 3 βίλες  του BILL&COO Hotels Mykonos στη Μεγάλη Άμμο και τις 15 καλαίσθητες σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, αρωματικούς κήπους και απέραντη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα στο BILL&COO COAST πάνω από την παραλία του Αγίου Ιωάννη, για τη σεζόν του 2023, άνοιξαν τις πόρτες τους 10 νέες, πολυτελείς Grand Coastal Suites.. Στο ίδιο συγκρότημα είναι επίσης διαθέσιμες 2 ατμοσφαιρικές Grand Coastal Villas, των 2 και 4 υπνοδωματίων αντίστοιχα. Επιβεβαιωμένα, η απόλυτα adults only premium εμπειρία σε απόσταση ασφαλείας από την έντονη νυχτερινή της Μυκόνου, αλλά μια ανάσα μακριά, την ίδια ακριβώς στιγμή, με απεριόριστη θέα στο απέραντο γαλάζιο. 

Αυτό που συναρπάζει, απολαμβάνοντας το BILL&COO Way of Life είναι το πόσο ανεπιτήδευτα βιώνεται αυτή η quiet luxury εμπειρία με όρους φιλοσοφημένης ιδιωτικότητας. Barefoot luxury, αυτός είναι ο ιδανικός τίτλος. Άνεση, οικειότητα, υψηλή αισθητική, η πιο αβίαστη αίσθηση φιλοξενίας, πάντα στα μέτρα μας. Προσωποποιημένη και οικεία ήδη από το καλωσόρισμα (με το όνομά σου στα καλούδια του welcoming).

Ο στόχος της ομάδας του BILL&COO είναι οι επιθυμίες των φιλοξενούμενών του στο resort να ικανοποιούνται sur mesure και χωρίς οι ίδιοι να καταβάλλουν την παραμικρή προσπάθεια, όσο απαιτητικές κι αν είναι. Από τις παροχές υδρομασάζ και τη δυνατότητα προσωπικού γυμναστή μέχρι συνεδρίες yoga, pillates και χαλαρωτικό μασάζ στο private περιβάλλον της σουίτας, ακόμα και μαθήματα ιστιοπλοΐας και ελικοπτέρου, υπηρεσία σοφέρ, babysitting ή ιδιωτικού σεφ, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν στη βίλα τους τα δημοφιλή BILL&COO πιάτα. Και αυτή είναι η ώρα να μιλήσουμε για τη γαστρονομική πλευρά του BILL&COO Way of Life, αφού αυτός είναι ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος να επιστρέφεις ξανά και ξανά εδώ.

Το BILL&COO κάνει τη Μύκονο, γαστρονομικό προορισμό. Γιατί μπορεί.

Μπορεί η Μύκονος να γίνει προορισμός για κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες; Όπως όλα δείχνουν, ο υπερταλαντούχος Executive Chef, Ντίνος Φωτεινάκης το έχει βάλει σκοπό να συμβεί, τόσο στο Gastronomy Project, όσο και στο Beefbar (του πρώτου μέλους της διάσημης αλυσίδας που άνοιξε στην Ελλάδα) με τον επικεφαλής Chef, Γιάννη Μπάμπαλη.

Από τη μία, η μυκονιάτικη εκδοχή της Μέκκα των απανταχού meat lovers, το Beefbar. Τα εμβληματικά πιάτα της διάσημης fun dining αλυσίδας κατέκτησαν το 2023 την 1η θέση στα “World’s 101 Best Steak Restaurants Awards”. Μια αυθεντική εμπειρία γεύσεων, με τα τραπέζια να γεμίζουν από γενναιόδωρα πιάτα, εμπνευσμένα από τις δημοφιλέστερες συνταγές από όλο τον κόσμο, με κυρίαρχο στοιχείο το κρέας και προέλευση την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κι εδώ όλα τηρούν απόσταση ασφαλείας από το συνηθισμένο κυνήγι εντυπώσεων που διαχρονικά διαπερνά τη φήμη της Μυκόνου σε όλες της τις εκφάνσεις. Χωρίς επιτηδεύσεις, αλλά σε μία εξαιρετική ομοφωνία ποσότητας- ποιότητας, απολαμβάνεις φαγητό υψηλών αξιώσεων.

Η fine dining πλευρά του BILL&COO Suites and Lounge λέγεται Gastronomy Project και συνθέτει ένα πρωτότυπο τρόπο επικοινωνίας μέσα από ελληνικά «αφηγηματικά πιάτα». Ο όρος είναι αδόκιμος, αλλά εντελώς to the point για ν’ αποδοθεί αυτό το υπερφιλόδοξο concept.

Με γεύσεις και επιρροές από τη μεσογειακή και γαλλική κουζίνα, 2 ξεχωριστά menu εμπνευσμένα από αναμνήσεις συλλογικής μνήμης στήνουν ένα θεατρικό σκηνικό που στόχο έχει να αναδείξει πανέξυπνα την ιστορία του κάθε πιάτου αλλά και τα πιο ιδιαίτερα γευστικά μας βιώματα.

Οι επιρροές είναι παραδοσιακές, μας ταξιδεύουν στο παρελθόν, στα γαστρονομικά έθιμα του Πάσχα και της Καθαράς Δευτέρας, τα οποία αποδίδονται γευστικά βήμα βήμα, μέσα από τις διαδραστικές ιστορίες των μικρών Theo και Thea, που είναι επιφορτισμένοι με την αποστολή να κάνουν το συναίσθημά μας να ανθίσει νοσταλγικά στα κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια, με όρους υψηλής γαστρονομίας. Από το μικρό έργο τέχνης «Κέρασμα», του καλωσορίσματος, μέχρι το «Παστό» και την «Αθηναΐκή Σαλάτα», όλα εν σοφία εποίησαν.

Κι όλα αυτά δίπλα στην πισίνα με τα χαρακτηριστικά βυθισμένα αστέρια του Bill & Coo Suites & Lounge.

Λόγοι για να επιστρέφεις στη Μύκονο (δηλώνω αιώνια πίστη και υποταγή στο νησί με τα πολλά πρόσωπα), υπάρχουν. Η εμπειρία που έχουν δημιουργήσει τόσο φιλοσοφημένα τα BILL&COO Hotels Mykonos είναι πολύ ψηλά στη λίστα που επιβεβαιώνουν πως αυτό το νησί,είναι στ’ αλήθεια ένα και μοναδικό.