ΣΕΙΡΕΣ

Το Big Little Lies επιστρέφει με 3η σεζόν. Nicole Kidman και Reese Witherspoon επιβεβαιώνουν

©HBO via ERT PRESS

Αν είσαι big fan μιας από πιο εμβληματικές σειρές της τελευταίας 10ετίας, της Big Little Lies, έχεις κάθε λόγο για να χαίρεσαι. Η Nicole Kidman και η Reese Witherspoon δεν σταματούν να τιζάρουν την επιστροφή τους στις οθόνες μας, με την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς του HBO.

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη στο Vanity Fair, Nicole Kidman και Reese Witherspoon αποκαλύψαν ότι και οι 2 τους συζητούσαν για πού θέλουν να πάνε οι ιστορίες τους σε μια πιθανή 3η σεζόν του Big Little Lies.

«Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς για την 3η σεζόν του Big Little Lies και η Liane Moriarty θα έχει σύντομα έτοιμο το βιβλίο» είπε χαρακτηριστικά η Kidman. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!».

Αφού τα προηγούμενα σχόλιά της σχετικά με την 3η σεζόν στα σκαριά διαδόθηκαν γρήγορα, η Kidman είπε ειρωνικά ότι από εδώ και στο εξής πρέπει να «σιωπήσουν» γιατί «υπάρχει όλο αυτό το θέμα που δεν πρέπει ποτέ να μιλάς για κάτι μέχρι να το κάνεις. Αν μιλάς για κάτι που θέλεις να κάνεις, νιώθεις ότι το έχεις ήδη κάνει».

Η Reese Witherspoon μοιράστηκε τα ίδια συναισθήματα. «Λοιπόν, έχω έναν κανόνα. Ονομάζεται “Ο κανόνας No-BS στο Hollywood”, επειδή πόσοι άνθρωποι λένε ότι κάνουν τόσα πολλά πράγματα; Προσωπικά, δεν θέλω να μιλήσω για τα σχέδια μου, μέχρι να σταθώ στο πλατό. Τότε θα επιβεβαιώσω ότι πραγματικά συμβαίνει. Είναι πραγματικά δύσκολο να το σταματήσεις κάτι, όταν ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα».

Σύμφωνα και με το Hollywood Reporter, πηγές αποκάλυψαν τον περασμένο Ιανουάριο ότι η Witherspoon και η Kidman έχουν μια ιδέα για την 3η σεζόν και επρόκειτο να παρουσιάσουν ένα επίσημο pitch για το HBO.

Σε μια συνέντευξη με το Elle, η Kidman εξήγησε ότι μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν Big Little Lies το 2019, χρειαζόταν χρόνος για να ξεκαθαρίσουν ποιες θα ήταν οι επόμενες ιστορίες που θα παρουσιάζονταν.

«Υπάρχει ο πλούτος της ιστορίας, που πάντα συζητούσαμε, αλλά χρειαζόταν χρόνος γιατί υπάρχει πραγματικό απίστευτο βάθος στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής αυτών των γυναικών και της ζωής των παιδιών τους, επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν και αυτό είναι κάπως συναρπαστικό», είπε η Kidman.

Το cast της σειράς Big Little Lies, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τις Laura Dern, Shailene Woodley και Zoë Kravitz, παραμένει δεμένο. Η Kidman εξήγησε ότι η σχέση τους είναι αυτή που διευκολύνει την προσπάθεια συντονισμού των προγραμμάτων για να συνεργαστούν ξανά.

«Νομίζω ότι όταν όλοι είναι διασκορπισμένοι και οι δρόμοι τους ποτέ δεν διασταυρώνονται, τα πράγματα είναι πολύ, πολύ διαφορετικό», είπε. «Αλλά όταν όλοι είναι ακόμα πολύ κοντά, όπως ισχύει στην περίπτωσή μας, αυτό το κάνει ακόμα πιο εφικτό, γιατί θέλουμε να περάσουμε χρόνο μαζί».

Η πρώτη σεζόν της σειράς Big Little Lies, βασίστηκε στο best-seller της Liane Moriarty και το σενάριό της γράφτηκε από τον δημιουργός της σειράς, τον παραγωγό David E. Kelley. Η σειρά, που έκανε πρεμιέρα το 2017, κέρδισε 8 Emmy, ανάμεσα στα οποία και αυτό της καλύτερης μίνι σειράς.