ΕΞΟΔΟΣ
SPONSORED

Το Around The Table είναι μια αφορμή να συναντηθούμε ξανά όλοι μαζί σε ένα τραπέζι

Μας είχαν λείψει τα μεγάλα τραπέζια με τους φίλους μας. Το να συναντιόμαστε σε όμορφα εστιατόρια της πόλης και να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για το καλό φαγητό, είναι κάτι που είχαμε αφαιρέσει από τις συνήθειές μας τα τελευταία χρόνια λόγω συνθηκών αλλά η Mastercard το φέρνει και πάλι στη ζωή μας μέσα από ένα νέο γαστρονομικό γεγονός.

Κορυφαίοι σεφ, παραγωγοί και wine experts, mixologists και λάτρεις του φαγητού συναντιούνται γύρω από το τραπέζι και όλοι όσοι είναι κάτοχοι καρτών Mastercard έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά γεύματα και εμπειρίες μοιρασμένα στην πόλη. Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα menus που έχουν δημιουργήσει οι σεφ είναι σε λογική Zero Food Waste, κάτι που μας κάνει να αγαπάμε ένα τσικ περισσότερο τα εστιατόρια που υιοθετούν τέτοιες επιλογές και την Mastercard που έδωσε ζωή σε αυτή την ενέργεια.

Τι κάναμε εμείς; Δοκιμάσαμε την εμπειρία Around the table για σας και πλέον σας καλούμε να ζήσετε κι εσείς μια αντίστοιχα μοναδική εμπειρία. Δείτε το βίντεο και συνεχίζουμε.

Για την περίσταση πήγα στο εστιατόριο Cookoovaya παρέα με την Μάριον Παλιούρα από το LadyLike και τη Μάρω Παρασκευούδη από το OneMan. Γνωστές foodies και οι δύο ήταν η ιδανική παρέα για οποιαδήποτε επίσκεψη στην Cookoovaya. Αυτή τη φορά όμως η επιλογή τους δεν ήταν μόνο για το γαστριμαργικό κομμάτι. Ας δούμε την οπτική της Μάριον για το γεύμα μας.

Η Μάριον έχει εκφράσει χρόνια τώρα την ευαισθησία της στα θέματα food waste. Οπότε ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να δοκιμάσει το Zero Food Waste μενού που έχει ετοιμάσει ο Περικλής Κοσκινάς και η ομάδα του για το Around the table. Και για να εκτιμήσει μία μάλλον “ανεκτίμητη” γαστρονομική εμπειρία.

Αλλά ας τα πει καλύτερα η ίδια η Μάριον.

To Around the Table της Mastercard μού έδωσε την ευκαιρία να απολαύσω ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού με την διαχρονικά εγγυημένη υπογραφή της Cookoovaya. Ο σεφ Περικλής Κοσκινάς παίζει με τα όρια του fine dining και δημιουργεί μια πρόταση 5 πιάτων που υπακούει απόλυτα στην φιλοσοφία του zero food waste, αλλά και των απαιτητικών foodies.

Ψάρι ημέρας, άγρια χόρτα, σουπιά στα κάρβουνα, βιολογικά καρότα και κατσικάκι στην κατσαρόλα με ριζότο, είναι μερικές από τις γεύσεις που εναλλάσσονται και εκρήγνυνται στον ουρανίσκο σου, αν επιλέξεις να φας κι εσύ around the table. Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο να αξιοποιηθεί αυτή σωστά και πλήρως, το γευστικό αποτέλεσμα ακολουθεί απολαυστικά τη φήμη του εστιατορίου και χτίζει τη νοστιμιά του μέχρι την απογείωσή της στο κυρίως πιάτο. Σε εκείνον τον μικρό χώρο που πάντα υπάρχει για το γλυκό, θα γλιστρήσει ευχάριστα η Tart Tatin με αχλάδι και παγωτό βανίλια, που θα σε κάνει να κλείσεις τα μάτια και να ζητήσεις από την παρέα σου ενός λεπτού σιγή για να απολαύσεις τη στιγμή”.

Όταν είσαι σε ένα τραπέζι με αγαπημένους ανθρώπους τριγύρω και στο πιάτο σου βρίσκεται κάτι που πάει το θέμα γαστρονομία ένα βήμα παραπέρα, νιώθεις πραγματικά γεμάτος από την εμπειρία και ευγνώμων για εκείνους που σου την προσφέρουν.

Όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard μπορούν εύκολα, μέσα από την πλατφόρμα priceless.com/aroundthetable, να κάνουν την κράτησή τους στο εστιατόριο της επιλογής τους και να απολαύσουν μοναδικά Zero Food Waste menus. Παράλληλα, στο πλαίσιο του Around the table μέσα από την ίδια πλατφόρμα, οι κάτοχοι καρτών Mastercard έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και ανάμεσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων physical και digital γαστρονομικών εμπειριών, πάντα με επίκεντρο τη φιλοσοφία του Zero Food Waste.