LIFE
SPONSORED

Το απόλυτο δώρο για τη fitness guru της ζωής σου

Είναι πολύ πιθανό να έχεις αυτή τη γυναίκα και στον δικό σου κύκλο. Που θα φορέσει τη φόρμα ή το κολάν της και δεν θα χάσει την προπόνησή της. Που φροντίζει ευλαβικά τη διατροφή και τον εαυτό της. Που αγαπά τη γυμναστική σε όλες της τις μορφές. Την απολαμβάνει, δεν το βλέπει ως καταναγκαστικό έργο. Για αυτή τη σούπερ δραστήρια γυναίκα αυτές τις γιορτές υπάρχει ένα δώρο που θα την κάνει να χαρεί 100%. Ένα Garmin smartwatch είναι αυτό που ψάχνεις (ψάχνει).

Θα σου μιλήσω και λίγο πιο βιωματικά. Γυμνάζομαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Πότε κυκλικές προπονήσεις, πότε yoga και Pilates. Σίγουρα τα gadgets που βελτιώνουν την ποιότητα των προπονήσεων (όπως είναι ένα smartwatch) είναι πάντα καλοδεχούμενα και στον δικό μου κόσμο. Ειδικά όταν συνδυάζουν την τεχνολογία με την αισθητική. Όταν δηλαδή έχουν το τέλειο design και μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Το «έξυπνο» ρολόι της Garmin είναι ένα αξεσουάρ που θέλω να έχω –πόσο μάλλον μία fitness guru. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το vivoactive 4/4s είναι ένα ελαφρύ, εύχρηστο και stylish smartwatch που είναι ιδανικό για όσες ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Που δοκιμάζουν πολλά διαφορετικά πράγματα και θέλουν να διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση άψογη και το ενδιαφέρον τους για άσκηση αμείωτο.

Έχει οθόνη αφής που είναι ιδιαίτερα ευκρινής ακόμα και στον ήλιο. Υποστηρίζει περισσότερα από 20 αθλήματα τόσο για το γυμναστήριο, όσο και για προπόνηση σε εξωτερικό χώρο. Εδώ μπαίνει αστερίσκος. Γιατί μέχρι να ανοίξουν τα γυμναστήρια, αυτό το smartwatch θα κάνει τις προπονήσεις της πολύ πιο στοχευμένες. Και ακόμα κι αν έχει χάσει την όρεξή της για γυμναστική, θα τη βρει ξανά σίγουρα.

Στο vivoactive 4 θα βρεις προφίλ για yoga, Pilates, ενδυνάμωση, αερόβια, ελλειπτικό, κωπηλατική, step, τρέξιμο, πισίνα, SUP ή σκι. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο updated όταν μιλάμε για αθλήματα όπως ενδυνάμωση, yoga ή Pilates, αφού υπάρχει η δυνατότητα να περαστούν ολόκληρα προγράμματα στο ρολόι από την εφαρμογή Garmin Connect.

Και ταυτόχρονα υποστηρίζει και ασκήσεις με κινούμενα γραφικά που κάνει εικόνα ακριβώς την κάθε άσκηση. Με το πρόγραμμα Garmin Coach υπάρχει η δυνατότητα για εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για το τρέξιμο, ώστε να το ακολουθεί κανείς μόνο με το ρολόι του.

Εκτός από την άθληση όμως, το vivoactive 4 υποστηρίζει καθολικά το wellness ως στάση ζωής. Καταγράφει όλες τις παραμέτρους υγείας και ευεξίας που υποστηρίζει η Garmin όπως λεπτομερή καταγραφή ύπνου, παρακολούθηση στρες και αποθεμάτων ενέργειας, ενυδάτωση, αναπνοές, παλμικό οξύμετρο αλλά και τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη για τις γυναίκες. Με άλλα λόγια εννοείται το θέλω κι εγώ –κι ας μην είμαι η fitness guru.

Και στο σημείο αυτό θα σου πω ότι μπορείς να σκεφτείς out of the box και να το χαρίσεις ακόμα και σε έναν άνθρωπο που δεν γυμνάζεται καθόλου. Και δώρο και κίνητρο. Όπως άλλωστε υποστηρίζει η Garmin το ζήτημα δεν είναι να ξεπεράσεις τους καλύτερους, αλλά τον προηγούμενο εαυτό σου.

Plus: Εμφανίζει ειδοποιήσεις για μηνύματα, κλήσεις, τηλέφωνα, social media και εφαρμογές από συμβατό smartphone και υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay. Και διατίθεται σε 2 μεγέθη και πολλά χρώματα. Σίγουρα κάποιο θα ταιριάξει στη sporty ντουλάπα της fitness guru σου.