ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Τι είναι καλύτερο από ένα ντόνατ; Ένα ντόνατ σαν βάφλα!

Το πήρες απόφαση ναι. Θα ξεκινήσεις διατροφή, θα πας ξανά στο γυμναστήριο και θα αντισταθείς σε οτιδήποτε σοκολατένιο. Μάλιστα. Αν όμως ξυπνούσες ένα πρωί και μαζί με τον καφέ σου έφερναν ένα ντόνατ σαν βάφλα θα έλεγες όχι; Θα το πέταγες από το τραπέζι και θα έτρωγες μούσλι με άπαχο γάλα; Ε;

Αν απάντησες ναι, μπράβο- όχι ΜΠΡΑΒΟ είσαι ηρωίδα και μνημεία θα πρέπει να αφιερωθούν στην αυτοπειθαρχία που έχεις. Αν όμως απάντησες όχι, είσαι φίλη και ξέρεις να εκτιμάς τις ομορφιές της ζωής, γιατί το συγκεκριμένο γλυκό προφανώς και συγκαταλέγεται στα πιο όμορφα πράγματα που έχει δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος. (Τι σκέφτηκαν πάλι όμως οι άτιμοι ε;)

Η συνταγή είναι πάρα πολύ απλή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ετοιμάσεις το κλασσικό μείγμα των ντόνατς- χωρίς όμως τη μαγιά. Ανακατεύεις αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, αυγά, μαγειρική σόδα και μπέικιν, βάζεις το μείγμα στη βαφλιέρα, τα ψήνεις και μετά τα γεμίζεις λιωμένη σοκολάτα πολύχρωμη τρούφα.

Δες την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί και χίλια συγνώμη αν σου χαλάσαμε τη δίαιτα!