ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Θέλεις να εξασφαλίσεις την πιο υγιεινή διατροφή για τον σκύλο σου; Το Pet Chef είναι η λύση

Η καθημερινή μας διατροφή καθώς και οι συνήθειες που πρέπει να ακολουθούμε για έναν πιο υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής, είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά και τους τετράποδους φίλους μας.

Εάν, λοιπόν, θέλεις να εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή διατροφή για τον σκύλο σου και να του παρέχεις σπιτικό φαγητό, αλλά η -γεμάτη υποχρεώσεις- καθημερινμότητά σου δεν αφήνει χρονικά περιθώρια για έξτρα, σκυλίσιο μαγείρεμα, το Pet Chef είναι εδώ για εσένα και τις διατροφικές ανάγκες του τετράποδου φίλου σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα τρώει καλύτερα και από εσένα!

Pet Chef

To Pet Chef, λοιπόν, απευθύνεται σε όλους τους σκυλογονείς που θέλουν να προσέχουν τη διατροφή όλων των μελών της οικογένειας, χωρίς καμία εξαίρεση. Η διαδικασία είναι απλή. Εσύ παραγγέλνεις και το Pet Chef μαγειρεύει και φέρνει στην πόρτα σου υγιεινά και θρεπτικά γεύματα για τον σκύλο σου, με ένα κλικ.

Και το σημαντικότερο; Όλες οι συνταγές είναι σχεδιασμένες με τη βοήθεια κτηνιάτρου/διατροφολόγου με βάση τα διατροφικά πρότυπα του FEDIAF (European Pet Food Industry Federation) και παράγονται από πρώτες ύλες που είναι ασφαλείς, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ή οτιδήποτε που δεν θα τρώγαμε εμείς οι ίδιοι.

Pet Chef

Οι λόγοι για να προτιμήσεις το Pet Chef από τις κροκέτες

Οι λόγοι για εμπιστευτείς τη διατροφή του σκύλου στο Pet Chef είναι πολλοί και σημαντικοί. Τα προσεκτικά προετοιμασμένα γεύματά του εξασφαλίζουν καλύτερη, μακροχρόνια υγεία στον σκύλο σου, καλύτερο έλεγχο βάρους, βελτιωμένη χώνεψη, λαμπερό τρίχωμα, πιο υγειές δέρμα, ευχάριστη αναπνοή και πιο καθαρά δόντια. Συμπερασματικά, λοιπόν, με τη βοήθεια του Pet Chef, θα δεις τη διαφορά στη ζωή του σκύλου σου, αλλά και τη δική σου.

Δημιούργησε το δωρεάν, εξατομικευμένο πλάνο για τον σκύλο σου

Η συνδρομητική πλατφόρμα petchef.gr γεννήθηκε από την ανάγκη που είχαν οι δημιουργοί της να προσφέρουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής στα κατοικίδια τους και για τα δικά σου, μέσα από ενα εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής διατροφής. Πιο εύκολο για σένα, πιο υγιεινό για τον σκύλο σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις το δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο για τον σκύλο σου βάσει της ηλικίας του, των κιλών του και της δραστηριότητάς του, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο στην αρχική σελίδα του Pet Chef. Στη συνέχεια, θα έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις μεμονωμένα μερίδες 7 ημερών ή να γίνεις συνδρομητής με παράδοση κάθε 2 ή 4 εβδομάδες χωρίς καμία επιβάρυνση ή επιπλέον χρέωση. Κάνε click εδώ και κατευθείαν θα έχεις 20% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία.

Αληθινό φαγητό για τον πιο αληθινό σου φίλο!

Περισσότερες πληροφορίες

Pet Chef team

E-mail: [email protected]

petchef.gr / InstagramFacebook /Tik Tok