ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Voice of Greece: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας και το τρολάρισμα στον Σάκη Ρουβά στο Twitter

Instagram.com/thevoicegr

Το “The Voice” επέστρεψε και ξεκίνησε τον 5ο κύκλο προβολής του στο ΣΚΑΪ. Το βράδυ της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου οι καρέκλες των κριτών γύρισαν πολλές φορές αλλά αυτές των τηλεθεατών έμειναν όπως φάνηκε καθηλωμένες, μπροστά στις οθόνες τους. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, έπαιξαν το παιχνίδι των διεκδικήσεών τους, χάρισαν ωραία στιγμιότυπα στην κάμερα και ολοκλήρωσαν μια επιτυχημένη πρεμιέρα για το “The Voice” αφήνοντας μας να περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο.

Οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα με θέρμη όπως προδίδουν τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το “The Voice” στην πρεμιέρα του. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το The Voice έκανε 32,2% στο γενικό και στο 29,9% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, έφτασε μέχρι και 42,7%.

Η ανυπομονησία των τηλεθεατών για την επιστροφή του “The Voice” εκφράστηκε και μέσω Twitter όπου οι ακούραστοι σχολιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, πήραν φωτιά. Ανάμεσα σε όλα όσα σχολιάστηκαν ξεχώρισε ο Σάκης Ρουβάς. Κι αυτό γιατί μια έκφρασή του κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας έδωσε άφθονο υλικό στην φαντασία των σχολιαστών.

Ο Σάκης Ρουβας καθόταν στην καρέκλα του και προσπαθούσε να ακούσει έναν από τους υποψήφιους να τραγουδά. Συγκεντρωμένος σε όσα γίνονταν πίσω του, ξέχασε την κάμερα και η έκφρασή του από το πλατό του talent show του ΣΚΑΪ, πέρασε στην ιστορία.

 

 

 

 

 

Για να καταλάβεις πόσο επική ήταν η έκφραση του Σάκη Ρουβά, αρκεί να σου πω ότι την χρησιμοποίησε και ο ίδιος ο coach του “The Voice” στο Twitter του προκειμένου να εκφράσει την απορία του γιατί μία από τις παίκτριες που τελικά πέρασαν τη δοκιμασία των blind auditions, διάλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

H παίκτρια ήταν η Αλεξάνδρα Σιετή που ενθουσίασε και τους τέσσερις κριτές. Η Έλενα Παπαρίζου χρησιμοποίησε το block button στον Πάνο Μουζουράκη κι έτσι τη διεκδίκησαν οι τρεις από τους τέσσερις κριτές. Εκτός από εκείνη ένας από τους παικτες που επίσης ενθουσίασαν τους κριτές ήταν ο μουσικός δρόμου, Στέφανος Καρπέτης. Ο τελευταίος είχε βρεθεί ξανά σε σκηνή talent show και πιο συγκεκριμένα στο X- Factor του 2017, το οποίο παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς. Παρά τη γνωριμία τους ωστόσο, αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Τις auditions των δύο παικτών που ξεχώρισαν μπορείς να τις δεις παρακάτω.

Όσο για την πιο διαφορετική στιγμή της χθεσινής πρεμιέρας του “The Voice” σε αυτήν πρωταγωνίστησε σίγουρα η γιαγιά Κατερίνα. Ήταν η γιαγιά της Κατερίνας Μπαταλογιάννη από την Καβάλα που έκανε τις καρέκλες του Σάκη Ρουβά και του Πάνου Μουζουράκη να γυρίσουν όταν τραγούδησε το «Εγώ κρασί δεν έπινα». H γιαγιά της βρέθηκε από το “Family Room” στο πλατό για να κεράσει παραδοσιακό γλυκό τους κριτές. Μάλιστα στο τέλος έκανε και τη δική της επιλογή ανάμεσα στους δύο κριτές δίνοντας τη γνώμη της στην εγγονή της.