TECH

The Minimalist way: Γιατί μας αρέσουν τα απλά αλλά premium items;

Η σύγχρονη ζωή μεταφράζεται πολλές φορές σε πιεστική καθημερινότητα, εντάσεις, υποχρεώσεις, άγχος. Και είμαι σίγουρη πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ταυτιστεί με την έκφραση «θέλω την ησυχία μου».

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής λειτουργεί κατά μια έννοια αντιστρόφως ανάλογα με την ανάγκη μας για ένα ασφαλές, ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Και κάπου εδώ, κάνουν την εμφάνισή τους τα πιο απλά αλλά premium items. Γιατί μας αρέσουν και γιατί τα αναζητούμε μέσα στην πολυδιάστατη καθημερινότητά μας;

Σε γενικότερα πλαίσια θα λέγαμε πως τα απλά πράγματα αντανακλούν τη σύγχρονη ανάγκη μας για ηρεμία. Ο μινιμαλισμός αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα από μια τάση στη διακόσμηση. Είναι μια φιλοσοφία που αντικατοπτρίζει την επιθυμία μας για απλότητα και ευημερία σε ένα διαρκώς χαοτικό περιβάλλον. Αυτή είναι η βασικότερη απαντηση στην ερώτηση που θέσαμε στις παραπάνω γραμμές.

Συμπερασματικά; Ο μινιμαλισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας -αλλά σε συνδυασμό με την ποιότητα που είναι πάντα απαραίτητη προϋπόθεση. Παίρνουμε το παράδειγμα των ηχείων της Harman/Kardon που είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι η κατάλληλη αφορμή για να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Το αξίζεις.

Τα ηχεία Harman/Kardon υπογράφουν τη διαχρονικότητα του design και την ποιότητα του ήχου

Σε αυτήν την αναζήτηση για απλότητα και εσωτερική γαλήνη, λοιπόν, σύμμαχός σου είναι τα ηχεία της Harman Kardon, με το βραβευμένο, εμβληματικό τους design που ταιριάζουν στην αισθητική αλλά και την ψυχολογία μας. Με τον μοναδικό και κομψό σχεδιασμό τους και την υψηλής ποιότητα ήχο, αποπνέουν στον χώρο μια αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας.

Η μουσική, εξάλλου, είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές της ιδιότητες και τη θετική επίδραση που έχει στην ψυχολογία μας. Κάτσε και σκέψου πόσες φορές γύρισες από τη δουλειά, έβαλες να πιεις ένα ποτήρι κρασί και θέλησες να ακούσεις την εξίσου αγαπημένη σου playlist. Ταξίδι του μυαλού μακρία από αγχωτικές σκέψεις!

Harman/Kardon ηχεία

Τα πρωτοποριακά προϊόντα της Harman/Kardon αξιοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και απογειώνουν την εμπειρία ακρόασης για να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια με τον πιο απολαυστικό τρόπο.Ο όμορφος υψηλής ποιότητας ήχος, ο ήχος surround και ο έλεγχος φωνής αποδίδουν την πιο σωστή μορφή ήχου.

Η σχεδιαστική πρωτοτυπία των ηχείων harman/Kardon βασίζεται σε 4 βασικά χαρακτηριστικά: Εμβληματικές σιλουέτες και κομψός σχεδιασμός, χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και στοιχεία, καθώς και μινιμαλιστικές επιρροές.

Harman/Kardon

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει το premium φορητό Bluetooth ηχείο harman/kardon LUNA με περίβλημα από premium ύφασμα και ανοδιωμένο αλουμίνιο στο επάνω μέρος του. Αποτελεί σύμβολο καινοτομίας, πρωτοπορίας και design και το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο υψηλής ποιότητας ήχο, σε συνδυασμό με τη μινιμαλιστική του εμφάνιση. 2 σε 1. Το προηγμένο σύστημα ηχείων 2 κατευθύνσεων και το λογισμικό που ενσωματώνει, εξασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια ήχου προσφέροντας 12 ώρες συνεχούς μουσικής για να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια στο repeat. Και το καλύτερο; Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

ηχεία harman/hardon

Για όλους τους παραπάνω λόγους, τα ηχεία έχουν ήδη κερδίσει εκατοντάδες βραβεία σχεδιασμού (λόγω της σχεδιαστική τους λεπτομέρειας) και τεχνολογίας. Μεταξύ αυτών, συγκαταλέγονται το βραβείο iF Design Award και το βραβείο Industrial Design Excellence Gold Award. Να σημειώσουμε, επίσης, πως έχουν ήδη προστεθεί στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (MoMA) στη Νέα Υόρκη το 1999 για τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους.