WATCHLIST

The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες του 6ου κύκλου με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William

Chris Jackson/Pool Photos/ AP©2023

It’s tea o’clock! Το The Crown επιστρέφει για την έκτη και τελευταία σεζόν του στο Netflix, όπου μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσουμε και την γνωριμία του πριγκιπικού ζεύγους Kate Middleton και πρίγκιπα William.

 

 

Η πρώτη σεζόν του The Crown, ξεκίνησε με τη βασίλισσα Ελισάβετ να κληρονομεί τον θρόνο σε ηλικία μόλις 25 ετών και να παντρεύεται τον πρίγκιπα Φίλιππο. Έκτοτε, η δημοφιλής σειρά του Netflix, διηγείται τη «ζουμερή» ιστορία της βρετανική βασιλικής οικογένειας, ενώ αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μοναρχίας.

Η παραγωγή του The Crown, σταμάτησε πέρυσι, όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ. Την εποχή εκείνη, ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, εξέδωσε μια δήλωση για να τιμήσει τη μακροβιότερη μονάρχη του κόσμου.

«Το The Crown, είναι ένα γράμμα αγάπης προς τη βασίλισσα Ελισάβετ και δεν έχω τίποτα να προσθέσω προς το παρόν, μόνο σιωπή και σεβασμό», είχε χαρακτηριστικά πει.

Τώρα, η παραγωγή της έκτης σεζόν της σειράς, βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, δείχνουν έναν νεαρό πρίγκιπα William και την Kate Middleton να συναντώνται στο Πανεπιστήμιο του Saint Andrews. Πράγμα που σημαίνει ότι η τελευταία σεζόν θα ξεκινήσει από το τέλος της 5ης το 1997 και θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2001.

Οποιοσδήποτε θαυμαστής των royals γνωρίζει ότι κάθε χρόνος θυμίζει ανεμοστρόβιλο, οπότε συνέχισε να διαβάζεις για όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, για την τελευταία σεζόν του The Crown.

Τι θα συμβεί στην 6η σεζόν του The Crown;

Η επίσημη πλοκή της σειράς είναι ακόμα στα σκαριά, αλλά αν το The Crown παραμείνει ιστορικά ακριβές, η έκτη σεζόν θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, το πρώτο έτος του πρίγκιπα William στο Πανεπιστήμιο, το Χρυσό Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ και τους θανάτους της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της Βασιλομήτωρ.

Θα δούμε τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton να ερωτεύονται;

Όλα δείχνουν πως ναι. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν της σειράς, που ήρθαν στη δημοσιότητα, δείχνουν τον William και την Kate (που ενσαρκώνουν οι Ed McVey και Meg Bellamy αντίστοιχα) να κάνουν παρέα στο πανεπιστήμιο. Σε μια φωτογραφία, ο William κοιτάζει με λαχτάρα τη μέλλουσα σύζυγό του και σε μια άλλη, βλέπουμε την Kate να γελάει με μια παρέα φίλων τους.

The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες από την 6η σεζόν Jeff J Mitchell/Getty Images

The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες από την 6η σεζόν Jeff J Mitchell/Getty Images

The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες από την 6η σεζόν Jeff J Mitchell/Getty Images

The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες από την 6η σεζόν Jeff J Mitchell/Getty Images

The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες από την 6η σεζόν Jeff J Mitchell/Getty Images

Όπως ξέρουμε, το πριγκιπικό ζευγάρι, γνωρίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Saint Andrews και έβγαιναν για σχεδόν πέντε χρόνια, πριν παντρευτούν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στο ITV News, ο πρίγκιπας William έχει δηλώσει:

«Όταν συνάντησα για πρώτη φορά την Kate, ήξερα ότι υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Και μετά ήξερα ότι υπήρχε πιθανώς κάτι που ήθελα να εξερευνήσω εκεί, αλλά καταλήξαμε να είμαστε φίλοι για ένα διάστημα. Αυτό ήταν ένα καλό είδος βάσης. Πιστεύω ειλικρινά ότι η φιλία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι τεράστιο πλεονέκτημα».

Μπορεί να μην δούμε ολόκληρο το ειδύλλιό τους να παίζει, αλλά θα πάρουμε τουλάχιστον μια γεύση από τα χρόνια φιλίας για τα οποία μίλησε ο William.

Ποιους θα δούμε στο καστ της 6ης σεζόν του The Crown;

Το καστ της έκτης σεζόν περιλαμβάνει τους νεοφερμένους McVey και Bellamy, μαζί με την Imelda Staunton (Queen Elizabeth II), Viola Prettejohn (νεαρή πριγκίπισσα Elizabeth), Jonathan Pryce (Prince Phillip), Lesley Manville (Πριγκίπισσα Margaret), Beau Gadsdon (νεαρή πριγκίπισσα Margaret) , Dominic West (Πρίγκιπας Charles), Olivia Williams (Camilla Bowles), Elizabeth Debicki (Πριγκίπισσα Diana) και Khalid Abdalla (Dodi Fayed).

Πότε θα κάνει το ντεμπούτο της έκτης σεζόν του The Crown;

Το Netflix δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη την ημερομηνία επιστροφής του The Crown, αλλά η έκτη σεζόν της σειράς αναμένεται να προβληθεί τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2023.

Μέχρι τότε, τσάι και συμπάθεια.