ΣΕΙΡΕΣ

The Crown: Oι πρώτες φωτογραφίες από την Diana και τον Κάρολο του 5ου κύκλου

Library via Getty Images

Ο 5ος κύκλος της σειράς The Crown είναι στα σκαριά και μαζί του έρχεται και το νέο cast. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι νέες φωτογραφίες μαρτυρούν ότι μάλλον δεν θα απογοητευτούμε.

Ο επίσημος λογαριασμός του The Crown στο Netflix μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών του 5ου κύκλου, λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη (και τρομακτική ομοιότητα) της νέας Ελισάβετ, την οποία θα υποδυθεί η Imelda Staunton.

Getty Images / Peter Summers

Getty Images / Peter Summers

Ο νέος Κάρολος και η Diana του 5ου κύκλου του The Crown

Μετά τη συγκλονιστική Emma Corin και τον εξαιρετικό Josh O’Connor, οι οποίοι βραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους στον 4ο κύκλο του The Crown, τη σκυτάλη παίρνουν δύο ακόμη σπουδαίοι ηθοποιοί, οι οποίοι θα υποδυθούν την Diana και τον Κάρολο τη δεκαετία του ’90. Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του Dominic West και της Elizabeth Debicki, σε χαρακτηριστικές στάσεις των προσώπων που ενσαρκώνουν.

«Το πνεύμα, τα λόγια και οι πράξεις της Diana ζουν ακόμα μέσα στις ψυχές τόσων ανθρώπων. Είναι προνόμιο και τιμή μου να συμμετέχω σε μία τόσο σπουδαία σειρά, η οποία με κέρδισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο», ήταν τα πρώτα λόγια της Debicki όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στο Crown.

Τι θα δούμε στον 5ο κύκλο της σειράς;

Όπως γνωρίζεις ήδη, το cast της σειράς ανανεώνεται πλήρως κάθε δύο κύκλους. Και είναι λογικό, εφόσον το The Crown καλύπτει τα βασικά γεγονότα που απασχόλησαν τη βασιλική οικογένεια, από τη στέψη της Ελισάβετ (και λίγο πιο πριν) έως και τις αρχές του 2000. Ο 5ος κύκλος θα εξερευνήσει τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και το πολύκροτο διαζύγιο της Diana και του Καρόλου. Δεν ξέρουμε αν θα δούμε το τροχαίο δυστύχημα της πριγκίπισσας, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι αυτό το φινάλε.

Αν και η αρχική απόφαση ήταν να δούμε 5 κύκλους, ο δημιουργός Peter Morgan κατάλαβε ότι υπήρχε περιθώριο για λίγο παραπάνω. «Καταλάβαμε γρήγορα ότι το πλούσιο περιεχόμενο των ιστοριών χρειάζεται περισσότερο χώρο και χρόνο. Ξεκαθαρίζω ωστόσο ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το παρόν της βασιλικής οικογένειας». Μέχρι να έχουμε στα χέρια μας τον 5ο κύκλο, ας ξαναδούμε τους πρώτους 4 στο Netflix.