ΣΕΙΡΕΣ

The Crown: Ο 5ος κύκλος ξεκινά γυρίσματα τον Ιούλιο και ο Harry δηλώνει ότι το βλέπει

Η πολυσυζητημένη σειρά, με τις περισσότερες υποψηφιότητες των φετινών βραβεία, ξεκινά γυρίσματα για τον 5ο κύκλο τον ερχόμενο Ιούλιο και το cast ανανεώνεται.

Η σειρά “The Crown” που δεν καθήλωσε μόνο τους Βρετανούς, μπαίνει στον 5ο πολυαναμενόμενο κύκλο της και, ως είθισται κάθε δύο χρόνια, το cast ανανεώνεται πλήρως, ακολουθώντας τις ηλικίες της βασιλικής οικογένειας. Έχουμε ήδη ενημερωθεί για τα νέα πρόσωπα που θα μπουν, ενώ η Imelda Staunton, που παίρνει τα σκήπτρα από την Olivia Colman, ελπίζει ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί, αν και το κοινό είναι αρκετά εξοικειωμένη με τη βασίλισσα Ελισάβετ των τελευταίων χρόνων.

Θα δούμε σύντομα τον 5ο κύκλο

Και εκεί που φοβόμασταν ότι χάθηκε αυτή η χρονιά λόγω πανδημίας και θα δούμε ξανά The Crown σε 2-3 χρόνια, οι παραγωγοί ανακοίνωσαν ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο στα Elstree Srudios, που βρίσκονται στο βόρειο Λονδίνο, ακολουθώντας πάντα το πρωτόκολλο για τη διασφάλιση της υγείας όλων των εργαζομένων.

Το εντυπωσιακό cast του 5ου και 6ου κύκλου έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικούς μήνες και απλά ανυπομονούμε να δούμε τη (φτυστή) Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ, την Elizabeth Debicki ως Νταϊάνα, τον Dominic West στον ρόλο του Καρόλου και τη Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Μετά την τεράστια απήχηση του 4ου κύκλου, γεγονός που οφείλεται στην Emma Corin και την ανατριχιαστική ομοιότητά της με την Νταιάνα, οι προσδοκίες είναι υψηλές και όλοι περιμένουν να δουν πώς θα τα πάει η Debicki. Ας μην ξεχνάμε ότι η Corin και ο «Κάρολος» Josh O’Connor βραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους. Μένει να δούμε αν θα είναι αντάξιοι οι αντικαταστάτες τους.

Dominic West /Invision/AP / Taylor Jewell

Elizabeth Debicki / Invision/AP, File / Joel C Ryan
Elizabeth Debicki
Lesley Manville / Invision/AP, File / Grant Pollard
Lesley Manville

Να σου θυμίσω ότι ο νέος κύκλος διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε μία δύσκολη και έντονη περίοδο, τόσο για τη βασιλική οικογένεια, όσο και για τη σχέση του Καρόλου με την Νταϊάνα, οι οποίοι οδεύουν πια σε διαζύγιο.

Ο Harry βλέπει “The Crown” και εγκρίνει

Δεν μάς εκπλήσσει το ότι ο Πρίγκιπας Harry βλέπει The Crown και το υποστηρίζει κιόλας. Τον προηγούμενο μήνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον James Corden, αποκάλυψε την άποψή του για τη σειρά. «Βασίζεται στην πραγματικότητα, αλλά όχι εντελώς.

Φυσικά και δεν είναι 100% ακριβής αλλά σου δίνει τη βασική ιδέα για τον τρόπο ζωής, τις πιέσεις που δέχεσαι για το καθήκον και τι μπορεί να σου δημιουργήσει όλο αυτό. Νιώθω πολύ πιο άνετα με το The Crown από το να βλέπω όλες αυτές τις ιστορίες που γράφουν για εμένα ή τη γυναίκα μου και θεωρούνται ειδήσεις» ήταν η αιχμηρή δήλωσή του, αλλά και ο ουσιαστικός λόγος που εγκατέλειψε τα βασιλικά καθήκοντά του.