ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Crown: Η Claire Foy θα επιστρέψει στον 4ο κύκλο και υπάρχουν φωτογραφίες

AP Photo Alessandra Tarantino

Αν ένιωσες κάπως περίεργα με την απουσία της Claire Foy στον τρίτο κύκλο του “The Crown“, τώρα θα χαρείς. Το ίδιο το Netflix (αυτοπροσώπως) μας επιβεβαίωσε ότι θα δούμε ξανά την Claire Foy στη σειρά, μέσα από ένα flashback στα νιάτα της βασίλισσας.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της σειράς “The Crown”, ενθουσίασαν τους φανατικούς της σειράς. Εντάξει, μπορεί η Olivia Colman να είναι σκέτο έπος, αλλά αγαπήσαμε τη σειρά μέσα από τη Foy. Στις φωτογραφίες, η Claire φοράει λευκό φόρεμα και πέρλες στο λαιμό.

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “The Crown”

Είναι η αναπαράσταση της ομιλίας των 21ων γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η αυθεντική ομιλία καταγράφηκε το 1947, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στη Νότιο Αφρική, στην οποία μιλά για την αφοσίωσή της στην Κοινοπολιτεία των Εθνών. Η εμφάνιση και η θέση είναι ίδια, αλλά το Netflix δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες από τα γυρίσματα.

Η φωτογραφία που διέρρευσε έρχεται λίγο μετά τη φημολογία για το ποια θα πάρει τη θέση της Ελισάβετ στον τέταρτο κύκλο. Ακούγεται λοιπόν ότι η Imelda Staunton είναι σε συζητήσεις και αυτή που θα πάρει τη σκυτάλη από την Olivia Colman. Ούτε αυτό έχει επιβεβαιωθεί όμως από το Netflix. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η Emma Corrin θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Νταιάνα. Ο Κάρολος θα ενσαρκωθεί από τον Josh O’Connor.

Ξέρουμε επίσης ότι ο 4ος κύκλος θα διαδραματιστεί στη δεκαετία του ’80, επί πρωθυπουργίας Μάργκαρετ Θάτσερ. Το αν θα δούμε και την Olivia Colman σε flashback, είναι κάτι που επίσης θα θέλαμε πολύ. Μπορεί αυτός ο κύκλος να σημάνει και την ολοκλήρωση της σειράς “The Crown”. Μπορεί όμως και όχι. Μέχρι τότε, θα περιμένουμε υπομονετικά.