ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

The Bungalow Experience: Έλα να ζήσεις μία απόλυτα καλοκαιρινή ημέρα παρέα με το LadyLike!

Το LadyLike γιορτάζει και αυτό το καλοκαίρι με ένα μοναδικό, διήμερο experience στο Varkiza Resort. Tο Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, η ομάδα του site μαζί με αγαπημένα brands θα υποδεχθούν, στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο των bungalows του Varkiza Resort μπροστά στην παραλία, 100 τυχερές αναγνώστριες και τις φίλες τους (σύνολο 200 για δύο ημέρες), οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. 

H παραλία του Varkiza Resort θα ανοίξει για άλλη μια χρονιά τις πόρτες της για να σε υποδεχτεί παρέα με μια φίλη σου ή έναν φίλο σου και να σας χαρίσει μία ημέρα γεμάτη καλοκαίρι. Οι χώροι, το προσωπικό και το set up του beach park εγγυώνται ένα υπέροχο summer experience για όλες εκείνες τις τυχερές αναγνώστριες που θα δώσουν το «παρών» στο διήμερο event μας.

Όλοι όσοι θα βρεθούν στο Varkiza Resort θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν υποβληθεί σε self test και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test μπαίνοντας στην παραλία.

Το experience στην παραλία

Τα bungalows που βρίσκονται μπροστά στην παραλία του Varkiza Resort, με ιδανική οπτική στον κεντρικό διάδρομο της παραλίας και τη θάλασσα, γίνονται για δύο ημέρες τα ‘bungalows του LadyLike’. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τη συντακτική ομάδα του site, να μιλήσεις με τα κορίτσια του LadyLike για ό,τι θες, να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα brands και φυσικά να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες, απολαμβάνοντας όλα όσα περιλαμβάνει μια τέλεια μέρα στη θάλασσα και ακόμη περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, στο summer experience του LadyLike:

  • Θα έχεις ένα σετ ξαπλώστρες κρατημένες στο όνομά σου
  • Θα λάβεις στην είσοδο ένα gift bag που θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για το experience (αλλά και χώρο για τα δωράκια που θα λάβεις μέσα στη μέρα)
  • Θα έχεις τον δικό σου χρόνο – τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και προσωπικής υγιεινής – σε κάθε ένα από τα bungalows για να βιώσεις με την παρέα σου το experience που έχει ετοιμάσει για εσάς η ομάδα του LadyLike αλλά και τα brands (Nivea, Nuxe και Luigi) που θα συμμετέχουν στο event στην Βάρκιζα
  • Θα έρθει στην άνεση της ξαπλώστρας σου ένα lunch box με φαγητό ιδανικό για την παραλία, καθώς μια δροσιστική επιλογή ροφήματος
  • θα γνωρίσεις από κοντά τις δημοσιογράφους του LadyLike για να περάσεις μαζί τους μία ημέρα by the beach.

Αν θέλεις να είσαι μία από τις 100 τυχερές αναγνώστριες του Ladylike.gr που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Varkiza Resort μία από τις δύο ημέρες 10 & 11 Ιουλίου (10:00 – 18:00) και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρέα με την ομάδα του site και αγαπημένα brands, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Επίλεξε την ημέρα που θες, δήλωσε συμμετοχή και καλή επιτυχία!