ΣΕΙΡΕΣ

The Bear: Πρώτη γεύση από τη δεύτερη σεζόν. Εμείς κάνουμε ήδη κράτηση

FX Networks/©2022 Disney+

Κατά τη διάρκεια της 95ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, το FX δημοσίευσε ένα τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του The Bear και ανακοίνωσε ότι θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο.

Με την υπογραφή του Christopher Storer, η δεύτερη σεζόν της σειράς The Bear θα έχει 10 επεισόδια, δύο περισσότερα από την πρώτη και θα επικεντρωθεί στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου.

Η πρώτη σεζόν της σειράς έτυχε μεγάλης αναγνώρισης, κερδίζοντας στα βραβεία WGA και Indie Spirit, καθώς και υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρας, στα Critics Choice Awrads και SAG. O πρωταγωνιστής της σειράς, Jeremy Allen White κέρδισε το SAG Α’ Αντρικού Ρόλου τον Φεβρουάριο, νίκη που προσέθεσε πλάι στις διακρίσεις του στα Critics Choice Awrads και στις Χρυσές Σφαίρες.

Η σειρά The Bear ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), ένα νεαρό σεφ από τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας, που επιστρέφει στο Σικάγο για να διευθύνει το οικογενειακό σαντουϊτσάδικο με όνομα «The Original Beef of Chicagoland» μετά από μια απρόσμενη απώλεια στην οικογένειά του, που τον πλήγωσε βαθιά. Σε έναν κόσμο μακριά από ό,τι είχε συνηθίσει, ο Carmy πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στην εξοντωτική πραγματικότητα της διεύθυνσης μιας μικρής επιχείρησης, το απείθαρχο και μη συνεργάσιμο προσωπικό της κουζίνας και τις τεταμένες, οικογενειακές σχέσεις. Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο της απώλειας του αδελφού του.

Η πρωτότυπη σειρά The Bear, αφορά στο φαγητό, την οικογένεια, την καθημερινή ζωή σε ένα εστιατόριο και τα σκαμπανεβάσματα σε μια κουζίνα. Καθώς ο Carmy παλεύει να αλλάξει, τόσο το The Original Beef of Chicagoland όσο και τον εαυτό του, εργάζεται δίπλα στο τραχύ προσωπικό της κουζίνας που θα γίνει η νέα του οικογένεια.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι που να αφορά τη φιλία και μια συνεργασία», είπε ο Storer μιλώντας στο Variety. «Είναι πραγματικά τόσο αστείο που αυτό είναι ένα από τα πράγματα που πήρε το κοινό παρακολουθώντας τη σειρά, ανεξάρτητα από όλα αυτά τα βαριά που συμβαίνουν. Ήταν ενδιαφέρον γιατί ο Ayo και ο Jeremy, καθώς είναι φίλοι μας και τόσο υπέροχοι άνθρωποι, νομίζω ότι έχουν αυτό το χάρισμα, να κάνουν τα πάντα να φαίνονται τόσο άμεσα και οικεία».

Εκτός από τον Jeremy Allen White, στη σειρά, συμπρωταγωνιστούν οι Ebon Moss-Bachrach (Richard Richie Jerimovich), Ayo Edebiri (Sydney Adamu), Abby Elliott (Natalie Sugar Berzatto), Lionel Boyce (Marcus), Liza Colón-Zayas (Tina), Edwin Lee Gibson (Ebraheim) και Matty Matheson (NeilFak).