ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Θα είναι η Βίκυ Κουλιανού στο Greece’s Next Top Model 2; Όλα όσα μάθαμε από το Star

NDP Photo Agency

Το Greece's Next Top Model βγήκε νικηφόρο στη μάχη της τηλεθέασης την περασμένη σεζόν και όπως ήταν επόμενο πήρε άνετα το πράσινο φως για τον 2ο κύκλο του στο Star. Κατά το «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» και όπως βλέπουμε ήδη στο trailer του reallity που καλεί τα υποψήφια μοντέλα να δηλώσουν συμμετοχή, η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης θα επιστρέψουν στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Διάβασε επίσης: Greece’s Next Top Model 2: Το trailer του νέου κύκλου μόλις κυκλοφόρησε και όλες οι γνωστές φυσιογνωμίες είναι εκεί

Στη σύνθεση της ομάδας θα βρίσκονται και πάλι και η Ζενεβιέβ Μανζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου. Η «συνταγή» θα είναι και πάλι ίδια, αλλά οι υπεύθυνοι του project σίγουρα θα κάνουν ενέσεις ανανέωσης στο reality μοντέλων. Ανάμεσα σε όσα διαβάσαμε τελευταία, μια τέτοια κίνηση ανανέωσης θα ήταν και η παρουσία της Βίκυς Κουλιανού στον 2ο κύκλο του show, όπου θα αναλάμβανε σύμφωνα με τη RealLife, ρόλο manager των κοριτσιών.

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά μάλλον δε θα τη δεις τη Βίκυ Κουλιανού στο GNTM 2. Τουλάχιστον αυτό λένε οι δικές μας πληροφορίες. Σύμφωνα με πηγή από το κανάλι: «Δεν είναι πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι από την αρχή. Συζήτηση έχει γίνει με την Βίκυ Κουλιανού για να συμμετέχει ως guest σε κάποιο επεισόδιο, αλλά δεν προχώρησε τουλάχιστον προς το παρόν». Σίγουρα λοιπόν, ακόμα κι αν δούμε τη Βίκυ Κουλιανού καθώς προχωρά το reality μοντέλων του Star, φαντάζει μάλλον απίθανο να έχει έναν τόσο ενισχυμένο ρόλο όσο εκείνον της manager των κοριτσιών. Άλλωστε αυτός είναι κατά κάποιον τρόπο ο ρόλος της Έλενας Χριστοπούλου στο παιχνίδι. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο έχουν ξεκινήσει από τον Μάιο.

Εν αναμονή, λοιπόν!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency