ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τέλος για φέτος το Your Face Sounds Familiar. Βάνα, δεν χρειάζεται να συγχύζεσαι πια

Instagram.com/yfsf_ant1

Ένα από τα show που σταθερά αγαπά να παρακολουθεί το κοινό στην ελληνική τηλεόραση είναι το “Your Face Sounds Familiar”. Φέτος όμως το φιλανθρωπικό show μεταμορφώσεων του ANT1 διακόπηκε πρόωρα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Όπως και τα υπόλοιπα ψυχαγωγικά προγράμματα των καναλιών μπήκε στον πάγο. Και περιμέναμε πότε θα βγει. Τσάμπα περιμέναμε.

Κοινό, συμμετέχοντες, κριτές αλλά και η παρουσιάστρια του “Your Face Sounds Familiar”, Μαρία Μπεκατώρου θα χρειαστεί να κάνουν αρκετή υπομονή για να το δουν να επιστρέφει στις οθόνες. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στο show για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Παρόλο που οι σειρές, οι εκπομπές και τα τηλεπαιχνίδια του σταθμού ξεκινούν να προβάλλονται κανονικά αυτές και τις επόμενες ημέρες, δεν μπορούσε να γίνει το ίδιο και με τη συγκεκριμένη παραγωγή.

Η επιστροφή της Μαρίας Μπεκατώρου και των παικτών του YFSF, θα κριθεί από την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας το καλοκαίρι. Πρόκειται άλλωστε για μία παραγωγή που απαιτεί και πολυπληθή ομάδα συνεργατών και πολύωρη προετοιμασία πριν από κάθε γύρισμα.

Όλα όσα είπε η Μαρία Μπεκατώρου για το μέλλον του “Your Face Sounds Familiar”

Τη δυσάρεστη ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος του ψυχαγωγικού show για φέτος έκανε το Πρωινό του ΑΝΤ1. Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

«Το YFSF δεν θα βγει στον αέρα, τα επόμενα επεισόδια. Δεν είναι μία είδηση που μας έκανε χαρούμενους, αλλά ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι, για να γίνει μία μεταμόρφωση χρειάζονται ώρες να είναι πολλοί πάνω από ένα άτομο. Θα γινόταν μισή δουλειά. Δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στον φετινό κύκλο του “Your Face Sounds Familiar”, κριτές ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Δημήτρης Σταρόβας. Η επιλογή του Αλέξη Γεωργούλη δε, να είναι και φέτος μετά την εκλογή του στην Ευρωβουλή, στη θέση του στο YFSF είχε προκαλέσει την αντίδραση της Βάνας Μπάρμπα που είχε μιλήσει δημόσια για «διπλοθεσίτες Ευρωβουλευτές». Τουλάχιστον, η Βάνα τώρα δεν θα έχει αφορμή για περαιτέρω συγχύσεις. Από Σεπτέμβριο το ξανασυζητάμε.