ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Taylor Swift έβγαλε νέο album και το ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν. Το ρεκόρ του videoclip σε views

Getty Images George Pimentel

Τι άλλο θα κάνει αυτό το κορίτσι για να προκαλέσει χαμό; Αυτήν τη φορά, ο σκοπός ήταν 100% μουσικός. Την Πέμπτη 23 Ιουλίου μας ενημέρωσε στο Twitter, με ένα μακροσκελές post, ότι μετά από λίγες ώρες θα βγει το 8ο album της.

«Τα περισσότερα από αυτά που είχα σχεδιάσει για αυτό το καλοκαίρι δεν θα γίνουν. Ένα πράγμα όμως που δεν είχα σχεδιάσει, θα συμβεί. Και αυτό είναι το 8ο album μου, το “Folklore”. Έκπληξη! Απόψε τα μεσάνυχτα θα κυκλοφορήσω ένα ολοκαίνουριο album με τραγούδια, μέσα στα οποία έχω βάλει τους φόβους, τις σκέψεις και τα όνειρά μου. Τα έγραψα σε απομόνωση, αλλά έπρεπε να συνεργαστώ με μερικούς μουσικούς ήρωές μου», έγραψε η Taylor Swift και η συνέχεια μας εντυπωσίασε.

Η συνεργασία της Taylor Swift με τους “The National”

Έχει γράψει και έχει κάνει παραγωγή μαζί με τον Aaron Dessner του συγκροτήματος The National. Και αυτό αποτελεί σίγουρα έκπληξη. Κλείνει την ανακοίνωση λέγοντας ότι: «Ζούμε σε περίεργους καιρούς και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το ένστικτό μου λέει ότι αν φτιάχνεις κάτι με αγάπη, πρέπει να το μοιράζεσαι με τον κόσμο. Σας αγαπώ πολύ».

Τα νέα κομμάτια είναι 16 στον αριθμό αλλά θα υπάρξουν και οι deluxe editions που θα περιλαμβάνουν ένα έξτρα τραγούδι και θα είναι διαθέσιμα για μία εβδομάδα στο taylorswift.com.

To πρώτο videoclip

Μαζί με το album, κυκλοφόρησε και το πρώτο videoclip του δίσκου της. Το “Cardigan” είναι δημιουργία της Taylor Swift ενώ τα γυρίσματα έγιναν υπό την επίβλεψη από επιθεωρητή υγείας, όπως μας ενημέρωσε η ίδια. Έκανε επίσης μόνη τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το styling. Με ή χωρίς επαγγελματίες, το videoclip μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια views μέσα σε μόλις 10 ώρες. Και είναι αρκετά εντυπωσιακό.