ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τατιάνα Στεφανίδου: Από το ΣΚΑΪ στο Mega. Ποια εκπομπή θα παρουσιάζει

Instagram.com/tatistefanidou

Όπως όλα δείχνουν η Τατιάνα Στεφανίδου με το τέλος της φετινής, απρόβλεπτης, τηλεοπτικής σεζόν θα αποτελέσει πια παρελθόν για τον ΣΚΑΪ. Παρόλο που τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, φαίνεται ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα κατευθυνθεί προς το Mega, όπου βρίσκεται ήδη ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου ξέρει ήδη την εκπομπή που θα παρουσιάζει την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα αναλάβει στο Mega την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Όσο για τον σύζυγό της, εκείνος πρόκειται να μετακινηθεί τη νέα σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το οποίο θα παρουσιάζει. «Ίσως έχω μάθει να ξεκινώ συνέχεια από την αρχή πια, οπότε κάποια στιγμή λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς», έλεγε κατά τη μετακίνησή της από το Open στον ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου. Και πράγματι η πορεία της έχει αποδείξει ότι η παρουσιάστρια συχνότατα «μηδενίζει το κοντέρ» της και να κάνει νέες τηλεοπτικές αρχές.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε μια τηλεοπτική πορεία γεμάτη αλλαγές

Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ κι έπειτα βρέθηκε στον ΑΝΤ1, όπου παρουσίασε δελτία ειδήσεων στο πλευρό του Τέρενς Κουίκ. Από εκεί βρέθηκε να πλαισιώνει τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Το πρώτο της «τηλεοπτικό διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1, ακολούθησε το πέρασμά της από τους σταθμούς Alpha TV, Tempo TV και Alter. Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με τις εκπομπές «Αποκάλυψη τώρα» και «Αξίζει να το δεις». Όσο ανήκε στο δυναμικό του σταθμού παρουσίασε και τρεις φορές τα καλλιστεία «Σταρ Ελλάς» καθώς και reality προγράμματα του σταθμού. Ακολούθησε το Star στο οποίο παρέμεινε για 5 χρόνια κι από εκεί το Epsilon TV (μετέπειτα Open) και ο ΣΚΑΪ.

Είναι μάλλον βέβαιο πώς η συγκεκριμένη παρουσιάστρια δεν φοβάται τις αλλαγές. Πάντως δημοσιεύματα ανέφεραν ότι πιθανό είναι ο ΣΚΑΪ να της προτείνει να παραμείνει στο σταθμό και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, κάτι που η ίδια δεν φαίνεται να επιθυμεί.