ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Μαΐου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικά και επιχειρηματικά που μπορεί να σε απασχολούν και καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να οριστικοποιηθούν. Ένταση μπορεί να υπάρχει και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να εκτονωθούν με απότομο τρόπο στο/η σύντροφό σου. Καλό είναι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε προσωπικό επίπεδο, να εμπιστευτείς τη διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα σου σε οικονομικό επίπεδο, να αποφύγεις τάσεις υποκειμενισμού και δεν θα χάσεις.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε στον άξονα σου με τη Σελήνη να δεσπόζει στον Σκορπιό τα μεσάνυχτα επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συγκεκριμένα το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Πιθανό είναι να υπάρχουν ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς και να κλείσεις, αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι ότι οι συγκρούσεις μπορεί να αποφευχθούν μόνο αν αποφύγεις αδιαλλαξία και υποκειμενισμό και δείξεις τη διάθεση να είσαι άκρως ειλικρινής. Η έντονη διαίσθηση σου μόνο θετικά θα σε καθοδηγήσει, γι’ αυτό καλό είναι να την εμπιστευτείς.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε φέρνει αντιμέτωπο σε ότι αφορά με ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου, με καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σου δημιουργούν έντονες ανασφάλειες και φόβους. Είναι σημαντικό για εσένα να λειτουργήσεις διαισθητικά, καθώς ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνει τη λογική να δει ξεκάθαρα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Πιθανό είναι το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει εις βάρος σου στη δουλειά, το θετικό είναι ότι μπορείς να δεις με άνεση τις σκέψεις των άλλων και να χειριστείς με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο για εσένα την όποια κατάσταση υπάρξει.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού προσανατολίζει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, δημιουργικές και συλλογικές δράσεις οι οποίες σε ενδιαφέρουν και πιθανό είναι να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις ζητήματα ή κύκλους καταστάσεων προχωρώντας παρακάτω. Μόνο οι επί της ουσίας συζητήσεις μπορούν να βοηθήσουν στις όποιες αποφάσεις θέλεις να πάρεις, καθώς είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφές με τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή και πιθανό είναι να χρειαστεί να χειριστείς ζητήματα στους συγκεκριμένους τομείς ή να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις καταστάσεις που πιθανά σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να μείνεις αμετακίνητος στη σκέψη, σκληρός και υποκειμενικός και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου για ουσιαστικές συζητήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις.

Παρθένος

H Πανσέληνος ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το στενό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν διαταράξει τις σχέσεις σου με σκοπό την λύση τους. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και επαφές στο εξωτερικό δεν αποκλείεται να προκύψουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής στην όποια κατάσταση αντιμετωπίσεις και να μην παραβλέψεις τη διεισδυτικότητά σου που μπορεί να σου δείξει σκέψεις και επιθυμίες των άλλων.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, αλλά και πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης που βγαίνει στην επιφάνεια και μπορεί να σε απασχολήσει τη σχέση σου. Έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα αρκεί να είσαι ξεκάθαρος σε ότι δεσμευτείς. Σημαντικό είναι να μην μπεις την διάθεση του να γίνεις καχύποπτος και να εκδηλώσεις έντονη ζήλια στο σύντροφό σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Να θυμάσαι ότι η ουσιαστική συζήτηση θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα και θα απογειώσει το πάθος, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες σταθερότητας.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στο ζώδιό σου, στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις σου εν γένει και ειδικότερα την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Πιθανές είναι αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν, καθώς η ένταση ανεβαίνει, θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς τις παρούσες συνθήκες και να επιδιώξεις ουσιαστικές συζητήσεις με τα πρόσωπα σε ενδιαφέρουν γιατί είναι αυτές που θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα δρομολογήσουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Περιόρισε τον υποκειμενισμό και πιθανό εγωισμό που μπορεί να υπάρξει για να αποφύγεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να σε πληγώνουν, σε ότι αφορά τον καθημερινό προγραμματισμό και την εργασία σου και θέματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις. Γεγονός είναι ότι ο έντονος συναισθηματισμός πρέπει να ισορροπήσει με τη λογική για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις όποιες απαιτήσεις προκύψουν και να δώσεις λύσεις που θα είναι προς το συμφέρον σου. Η έντονη διαίσθηση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλεί να προσανατολισθείς στις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, σε ότι αφορά στόχους και σχέδια που μπορεί να έχεις και θέλεις να επιτύχεις, σε ομαδικές δράσεις που μπορεί να συμμετέχεις και σε εκφράζουν. Σημαντικό είναι να λύσεις πιθανές διαφορές ή να αποκαταστήσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει μέσω του διαλόγου, καθώς οι άκρως ειλικρινείς συζητήσεις μόνο θετικά θα επιδράσουν και θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση κύκλο θεμάτων που σε απασχολούν.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν την καριέρα και την οικογένεια, κάτι που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο όμως οι παρούσες συνθήκες σου δίνουν την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά και να δρομολογήσεις μέσω του διαλόγου και της διαίσθησή σου την ολοκλήρωση πιθανόν εκκρεμοτήτων ή καταστάσεων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στη διάθεσή του να χειριστείς τους γύρω σου και τον υποκειμενισμό γιατί αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον, επαφές με το εξωτερικό και συμφωνίες σε εμπόριο και δημόσιες σχέσεις, ότι αφορά τη γνώση και την πνευματική σου ανύψωση. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τους γύρω σου δεν μπορούν να λυθούν με συγκρουσιακή διάθεση, παρά μόνο με ξεκάθαρο και ειλικρινή διάλογο που θα σε οδηγήσει στο να αντιληφθείς και τις προσωπικές σου ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων.