ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη λίγο πριν φύγει από τον Ταύρο θα σου τα υπενθυμίσει όλα από την αρχή, ώστε να βεβαιωθείς πως δεν ξέχασες να διευθετήσεις κάποιο από αυτά! Το μεσημέρι θα περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς την ανασφάλεια που σου είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες. Οι επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και αγαπημένους συγγενείς θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις ξανά την καλή σου διάθεση και να δώσεις σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μια βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να σου φτιάξει εξίσου το κέφι αρκεί να βγεις με συγκεκριμένα χρήματα από το σπίτι για να μην παρασυρθείς.

Ταύρος

Σήμερα το πρωί δεν αποκλείεται να ξυπνήσεις και η διάθεσή σου να είναι λίγο ακαθόριστη καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου διάφορα ζητήματα, μερικά από τα οποία μπορεί να σε εκνευρίσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου δημιουργώντας σου έντονα συναισθήματα και ένα θολό τοπίο στο πως θέλεις να περάσεις την ημέρα σου! Από το μεσημέρι και έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους θα πάρεις την απόφαση και θα προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα σου ανάμεσα σε πράξεις, ισολογισμούς και λογαριασμούς. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματά σου και δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί κάτι το οποίο θα σε συγκινήσει εξίσου! Πάρε την ευκαιρία που θα σου δοθεί καθώς η ήμερα θα σου χαρίσει την όρεξη ώστε να μπορέσει να διευθετήσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα το πρωί θα είσαι λίγο υποτονικός/η καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου δεν θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις την ενέργειά σου, όμως κάνε υπομονή καθώς η διάθεσή σου από το μεσημέρι και μετά θα αλλάξει άρδην! Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιούργησε την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου και να κάνεις ξανά αισθητή την παρουσία σου. Δώσε προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την επικοινωνιακή σου άνεση! Δεν αποκλείεται να προκύψει και μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία ή μία νέα γνωριμία για εσένα που είσαι ελεύθερος/η.

Καρκίνος

Σήμερα επεδίωξε να βρεις χρόνο για δραστηριότητες με φίλους σου αλλά και οτιδήποτε απαιτεί επαφές με κόσμο, το πρωί καθώς τότε η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και θα ευνοεί οτιδήποτε συλλογικό. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς καθώς οι τελευταίες ημέρες ήταν κοινωνικά έντονες και εσύ αρκετά δραστήριος/α. Προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο και σε εσένα μιας και το τρέξιμο δεν σε βοήθησε να κάνεις μία στάση και να ασχοληθείς και με τα δικά σου ζητήματα. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι το γεγονός πως μπορεί να γίνεις και αρκετά καχύποπτος/η με τους άλλους χωρίς να υπάρχει λόγος.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωινό καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και εσύ θα πρέπει να τρέξεις πίσω τους. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και για λίγο ακόμα θα σου δημιουργεί την πεποίθηση πως τα επαγγελματικά ζητήματα είναι η μόνη ενασχόληση σου. Το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς πως θέλεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα από αυτά, θέλεις να κάνεις κάτι για εσένα. Οι επαφές με τους φίλους σου θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να συζητήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου και δεν σχετίζονται με τα επαγγελματικά! Βρες χρόνο για ένα καφέ με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα είναι το τέλειο αγχολυτικό.

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με χαλαρούς ρυθμούς για εσένα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου δεν θα δημιουργήσει κατάλληλο κλίμα για δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά για ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις! Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το μεσημέρι για να δεις ανθρώπους που θέλεις και να περάσεις καλά. Μετά η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείς. Το διάλειμμα κάπου εδώ έφτασε στο τέλος του και ήρθε η ώρα να δείξεις και τις δυνατότητές σου στον επαγγελματικό σου τομέα!

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να φέρεις στο μυαλό σου καταστάσεις και ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σου λέει πως πρέπει να κάνεις μία ενδοσκόπηση, προκειμένου να μπορέσεις να διαχειριστείς τις καταστάσεις καλύτερα. Όσο περνάει η ημέρα η διάθεσή σου θα αλλάζει καθώς από το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να εστιάσεις μόνο στα πράγματα που σε ευχαριστούν. Σύντομα θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και σε αυτό θα βοηθήσει και η συναναστροφή με αγαπημένους σου ανθρώπους! Αν είσαι από τους/ις τυχερούς/ες και μπορείς κάνε και μία μονοήμερη εκδρομή καθώς η αλλαγή των παραστάσεων θα σου φτιάξει το κέφι.

Σκορπιός

Σήμερα θα περάσεις το πρωινό σου προσπαθώντας να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία προέρχονται από κάποιο στενό συνεργάτη ή από τον/τη σύντροφό σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο τα αναμοχλεύει και τα φέρνει στην επιφάνεια. Αυτό θα γίνει μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Δίδυμων θα αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητές σου. Είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα οικονομικά σου ζητήματα αφήνοντας για λίγο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στον πάγο. Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα ερωτικά σου τα οποία θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν πολύ και δεν αποκλείεται να έχεις και νέα που σχετίζονται με αυτά! Πρόσεξε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να ρισκάρεις σε αυτό τον τομέα και να μην είναι προς όφελός σου!

Τοξότης

Σήμερα το πρωί θα περάσει και ούτε που θα το καταλάβεις καθώς θα έχεις κάποιες δουλειές οι οποίες θα σου αποσπάσουν την προσοχή και θα βοηθήσουν το χρόνο να «τρέξει»! Το μεσημέρι η Σελήνη θα αφήσει το ζώδιο του Ταύρου που ήταν τις τελευταίες ημέρες και θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό σημαίνει πως μετά τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σειρά έχουν οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και από τις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να βοηθήσεις κάποιους συνεργάτες σου σε μία δική τους δουλειά ή να σου ζητήσει ο/η σύντροφός σου να του/ης κάνεις μία χάρη. Η ημέρα θα περάσει γρήγορα για αυτό προσπάθησε να βρεις και λίγο χρόνο για εσένα.

Αιγόκερως

Σήμερα το πρωί είναι πιθανόν να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή με μία δραστηριότητα παρέα με τους φίλους σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, φροντίζει ακόμα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου! Το μεσημέρι θα περάσει τους Διδύμους και θα διαπιστώσεις πως θα γίνεις πολύ απαραίτητος/η στο εργασιακό σου περιβάλλον. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και θα καταλάβεις πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς και μαζί τους. Σήμερα μπορείς να κάνεις θαύματα στη δουλειά ιδιαίτερα αν έχεις αναλάβει και κάποιο εργασιακό προτζεκτ ,καθώς η ανάπαυλα των τελευταίων ημερών σε έχει βοηθήσει πολύ, ακόμα κι αν δεν το έχεις καταλάβει.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε φάση που προσπαθείς να ξεμπερδέψεις με κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού σου ή σε φάση συζητήσεων με την οικογένειά σου προκειμένου να μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι το μεσημέρι και θα ευνοήσει τις συζητήσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το μεσημέρι θα περάσει στους Διδύμους και θα βοηθήσει έναν άλλο τομέα, τον ερωτικό. Βρες χρόνο για τον/τη σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος/η για τους φίλους σου προκειμένου να βγείτε έξω, να πιείτε ένα ποτό, να διασκεδάσετε και γιατί όχι να φλερτάρετε! (σημείωση: αυτό το τελευταίο ισχύει μόνο για τους ελεύθερους)!

Ιχθύς

Σήμερα είναι πιθανόν να περάσεις το πρωινό σου κάνοντας μία βόλτα στα μαγαζιά ή πίνοντας καφέ μαζί με τον αγαπημένο σου γείτονα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο εξακολουθεί να τονίζει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Το μεσημέρι που θα περάσει στους Διδύμους θα νιώσεις την ανάγκη να γυρίσεις σπίτι σου και να αφιερώσεις χρόνο και στους δικούς σου ανθρώπους. Πάνω στην κουβέντα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να τους κάνεις κάποια παράπονα τα οποία έχεις από εκείνους, αλλά να θυμάσαι πως είναι εξίσου πιθανό να υπερβάλλεις και λίγο! Η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, αρκεί να μην αρχίζεις να θυμάσαι περασμένα γεγονότα που σε έχουν πειράξει.