ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη σήμερα καθώς θα έχεις προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους από φίλους και συναδέλφους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη για βόλτες! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει μετά το μεσημέρι με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση αλλά μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο ακόμα και στη διασκέδαση. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις γιατί θα παρασύρεις και τους άλλους στην ίδια διάθεση και αύριο θα «κλαίτε» όλοι μαζί! Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στα έξοδά σου καθώς σήμερα δεν θα είσαι καθόλου φειδωλός/η με τα χρήματα!

Ταύρος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις που από τη μία ξέρεις πως πρέπει να ασχοληθείς από την άλλη όμως επιθυμείς να τις αφήσεις στην άκρη και να πας για ένα καφέ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε επαναφέρει στην τάξη δείχνοντας ως προτεραιότητες τα επαγγελματικά σου ζητήματα και ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει μετά το μεσημέρι με το Δία ο οποίος βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε βάλει στον πειρασμό να βρεις δικαιολογίες προκειμένου να φύγεις νωρίτερα από τη δουλειά ή ακόμα και να μην πας καθόλου! Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε περίπτωση που θα μπεις στον πειρασμό να το κάνεις διαφορετικά κινδυνεύεις να εκτεθείς.

Δίδυμοι

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με ανθρώπους που αγαπάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες παγίδες που κρύβει η σημερινή ημέρα, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι θα δημιουργήσει υπερβολές. Πρόσεξε αυτά που θα μοιραστείς με τρίτα πρόσωπα καθώς μπορεί είτε να εκτεθείς εσύ είτε να εκθέσεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να βγεις για να διασκεδάσεις το βράδυ, προσπάθησε να μείνεις μακριά από υπερβολές κάθε είδους.

Καρκίνος

Σήμερα ίσως φανείς απόμακρος/η στους άλλους καθώς θα προτιμήσεις περισσότερο να ακούς και λιγότερο να μιλάς προκειμένου να μπορέσεις να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα για οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια, η οποία σήμερα θα είναι βοηθητική για εσένα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές κυρίως σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, για αυτό αξίζει να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Δες εξίσου ένα θέμα που σχετίζεται με δάνειο, κληρονομικά η το δημόσιο καθώς πάνω στη βιασύνη σου να ξεμπερδεύεις μαζί του μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος.

Λέων

Σήμερα η ημέρα ευνοεί την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφο σου και ενδείκνυται για την επίλυση θεμάτων που μπορεί να είχαν προκύψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ακούσεις πραγματικά τους αγαπημένους σου και να συνεισφέρεις όπως μπορείς σε τυχόν θέματα που τους απασχολούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει μετά το μεσημέρι με το Δία από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει υπεραισιοδοξία και θα πρέπει να βάλεις ένα μέτρο καθώς δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους καθώς μπορεί να πάρεις μία λάθος απόφαση η οποία θα σου στοιχίσει.

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο τις φέρνει στο προσκήνιο ώστε να τις διευθετήσεις άμεσα! Εκμεταλλεύσου το οργανωτικό σου πνεύμα καθώς θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας χωρίς κόπο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Προσπάθησε να τελειώσεις τις πιο σημαντικές μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό, θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος οι οποίοι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η μία συζήτηση θα φέρει την άλλη και βλέπω να παρατάς τις δουλειές για να πιείς καφέ, καθώς αυτό το τετράγωνο θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θέλεις!

Ζυγός

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σε βοηθά απροκάλυπτα. Σήμερα βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει κάποια ζητήματα. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να είσαι υπεραισιόδοξος/η όσον αφορά ένα οικονομικό σου ζήτημα. Είναι πιθανόν ακόμα και να σπαταλήσεις χρήματα που με αυτά πρέπει να πληρώσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με αυτά που ξοδεύεις και άφησε την υπεραισιοδοξία σου μακριά από οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις, καθώς τα πράγματα μπορεί να έρθουν αλλιώς από αυτά που υπολογίζεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου καθώς και να αφουγκραστείς τις επιθυμίες τους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει μετά το μεσημέρι με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως θα πρέπει να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου και τον αυθορμητισμό σου καθώς μπορεί να πεις πράγματα που θα παρεξηγηθούν. Η ειλικρίνεια είναι ένα σημαντικό προτέρημα όμως κάποιες ωμές αλήθειες που θα πεις δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να σκέφτεσαι πολύ καλά μήπως φέρει σε δύσκολη θέση κάποιο δικό σου πρόσωπο με τα λόγια σου! Αν το κάνεις αυτό η ημέρα όχι μόνο δεν θα φέρει ζητήματα αλλά θα είναι και ευνοϊκή απέναντι σου!

Τοξότης

Η επικοινωνία με συγγενικά και άλλα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου θα είναι η κύρια απασχόληση σου σήμερα, καθώς αν ξεκινήσεις τη συζήτηση δύσκολα θα μπορέσεις να τη σταματήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου ανεβάζει την ψυχολογία καθώς και την επικοινωνιακή διάθεση! Προτίμησε να συναντηθείς με αυτούς που θέλεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο σε αυτά που θα πεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς τα λόγια σου μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση ανθρώπους αλλά και εσένα τον/ην ίδιο/α. Αν καταφέρεις να μην μιλήσεις με παρόρμηση, τότε σίγουρα θα ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο να πεις κάτι που δεν πρέπει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σήμερα και φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία πρέπει να διευθετήσεις. Προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί τους το πρωί που θα έχεις πιο καθαρό μυαλό και θα είναι πιο εύκολο να τα οργανώσεις. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό ενδέχεται να σε παρασύρει σε σπατάλες οι οποίες θα σου κοστίσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η ημέρα δεν είναι πρόσφορη για να κερδίσεις έξτρα χρήματα αντίθετα είναι πολύ πιο εύκολη για να τα ξοδέψεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν θέλεις να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Σήμερα αν έχεις την προσοχή των άλλων θα είσαι και θα νιώθεις όμορφα και έτσι δεν θα υπάρξει κανένας λόγος να δημιουργηθούν εντάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των αγαπημένων σου προσώπων και αν το καταφέρεις όλα θα είναι υπέροχα! Αν δεν το καταφέρεις δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις εντάσεις καθώς ο εκνευρισμός σου θα είναι εμφανής. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι μπορεί να φέρει και μια τάση υπερβολής στη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να το ελέγξεις διαφορετικά θα είναι δύσκολο να κρατήσεις ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να μείνεις μέσα και να μην ασχοληθείς με τίποτα ώστε να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια η οποία θα ρίξει την ενέργειά σου. Εκμεταλλεύσου το γεγονός πως δεν θέλεις να κάνεις τίποτα καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για περισυλλογή. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι θα «αυξήσει» τις δουλειές, τις υποχρεώσεις σου αλλά και την τάση να τεμπελιάσεις! «Μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι και αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να έχεις χρόνο και για τον εαυτό σου, αλλά να αφιερώσεις και χρόνο σε κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν.