ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Οι επαφές με ανθρώπους κλειδιά για την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή θα σε βοηθήσουν σήμερα καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθείς οι κερδισμένος/η. Η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Ζυγό και τονίζει την ανάγκη σου να υπάρξει ταύτιση μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που θα συναναστραφείς, για αυτό και θα πρέπει να τους επιλέξεις προσεκτικά. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει μία ερωτική ατμόσφαιρα γεμάτη πάθος η οποία θα πάρει το μυαλό σου από οπουδήποτε αλλού.

Ταύρος

Λίγες δουλειές ακόμα θα επιμείνουν και σήμερα, για αυτό θα χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα, όμως σύντομα όλο αυτό θα τελειώσει καθώς θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και θα τονίσει υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθημερινότητα σου και θα σε αναγκάσει να τις βάλεις σε προτεραιότητα. Το βράδυ Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα γίνουν πιο σημαντικές από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο υποδηλώνει πως το βράδυ προμηνύεται θερμό και ενδείκνυται για σύσφιξη σχέσεων.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά σήμερα αφιερώνοντας χρόνο σε αυτά που αγαπάς. Μαζί με τις αγαπημένες σου δραστηριότητες σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, για αυτό βρες ευκαιρία ώστε να τους δεις. Σήμερα ο έρωτας θα παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό δώσε βάση σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ερωτευμένος/η είτε είναι άνθρωπος είτε είναι μία δραστηριότητα όπως το περπάτημα στη φύση. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα ερωτική ατμόσφαιρα, με πάθος.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για ζητήματα που αφορούν υποχρεώσεις του σπιτιού παρά για ζητήματα που αφορούν τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και τονίζει πως το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου για αυτό και θα σε ευαισθητοποιήσει σε θέματα που σχετίζονται με αυτό. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και τα προσωπικά/ αισθηματικά ζητήματα θα αποκτήσουν προτεραιότητα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο θα σε βοηθήσει και δεν αποκλείεται να σου φέρει και ένα δώρο στον αισθηματικό τομέα.

Λέων

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να του κάνεις και ένα δωράκι, ιδιαίτερα αν συνειδητοποιήσεις πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διάφορα γεγονότα τα οποία σε πίεσαν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σε προτρέπει να βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά καθώς αυτό θα σου φτιάξει το κέφι. Αν έχεις σκοπό να προβείς σε αγορές πρόσεξε καθώς δεν είναι κακό να πάρεις κάτι για εσένα όμως μπορεί να το παρακάνεις και να πάρεις πολλά! Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει το Σκορπιό και η σύνοδος θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο θα δημιουργήσει μία εξαιρετικά ερωτική ατμόσφαιρα!

Παρθένος

Η ανασφάλεια που νιώθεις δεν θα περάσει απαρατήρητη σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις εάν δεν τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις. Εκμεταλλεύσου τις ιδέες που θα σου έρθουν στο μυαλό καθώς θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις και να επιτύχεις μία οικονομική συμφωνία. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει το Σκορπιό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο θα σε κάνει να μαγέψεις οποιονδήποτε βρεθεί δίπλα σου με την προσωπικότητά σου!

Ζυγός

Άλλη μία ημέρα που θα έχεις την τιμητική σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου, και με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα σε κρατήσει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αγαπημένων σου προσώπων. «Εκμεταλλεύσου» την αδυναμία που θα σου έχουν οι άλλοι για να τους ζητήσεις μία χάρη που θέλεις ή απλά για να συσφίξετετη σχέση σας. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο θα σου δημιουργήσει πάθος με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Βέβαια το πάθος θα υπάρχει σε όλες τις εκφάνσεις του και αυτό είναι πολύ καλό και για την προσωπική σου ζωή και για τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Σκορπιός

Η ημέρα μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα καθώς οι σκέψεις που έκανες όλες τις προηγούμενες είναι πιθανόν να σε έχουν «εξουθενώσει». Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και θα πρέπει να είσαι βέβαιος/η πως οι περισσότερες σκέψεις που σε ανησυχούν δεν σχετίζονται με πραγματικά γεγονότα και ανήκουν στις δικές σου φοβίες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και αυτό θα είναι βοηθητικό καθώς θα φρενάρει κάθε είδους ανησυχία που είχες τις προηγούμενες ημέρες. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιό σου θα σε κάνει ιδιαίτερα ερωτικό/η και με διάθεση για φλερτ!

Τοξότης

Οι συλλογικές δραστηριότητες θα κρατήσουν για άλλη μία ημέρα το ενδιαφέρον σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό τις χρειάζεται προκειμένου να σε κάνει να περάσεις καλά! Επεδίωξε να αναλάβεις κάποια εθελοντική εργασία και αν θέλεις παρέα μπορείς άνετα να παρασύρεις και τους φίλους του σε αυτό. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει το Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια την οποία δεν συνηθίζεις. Παρόλα αυτά η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο θα φέρει κάποιο δώρο σε εσένα, είτε οικονομικού είτε αισθηματικού τύπου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα επιλέξεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο «φαίνεσθαι» καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σου δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την εικόνα που δίνει στους άλλους. Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσεις στον επαγγελματικό σου περίγυρο καθώς είναι ο τομέας στον οποίο θέλεις να είσαι αψεγάδιαστος/η. Να θυμάσαι πως το να είσαι αυθεντικός/η είναι πολύ καλύτερο από το να είσαι «ατσαλάκωτος»/η και τις περισσότερες φορές αυτό είναι που εκτιμάται. Το βράδυ θα περάσει στο Σκορπιό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο σε προτρέπει να βγεις για ένα ποτό με τους φίλους σου καθώς θα περάσετε πολύ καλά μαζί.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Ζυγό για αυτό προλαβαίνεις να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά ζητήματα και με οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια και ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Αυτοί οι τομείς θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα και καλό θα ήταν να διευθετήσεις ζητήματα που θα προκύψουν από αυτούς. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα διεκδικήσουν τη μερίδα του λέοντος στο ενδιαφέρον σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο δεν αποκλείεται να φέρει ένα ευχάριστο νέο που σχετίζεται με ένα κοινωνικό γεγονός ή με ένα οικονομικό θέμα.

Ιχθύς

Σήμερα μπορεί να μην έχεις ξυπνήσει με κέφι και όρεξη όμως θα έχεις αρκετές ώρες μπροστά σου για να το αλλάξεις και σίγουρα θα το καταφέρεις. Η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Ζυγό και θα σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα είτε χαράς είτε θυμού είτε έρωτα! Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και δεν αποκλείεται να σε κάνει να ετοιμάσεις βαλίτσα και να φύγεις για μερικές μέρες σε κάποιο εξοχικό φίλων σου ή συγγενών σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο υποδηλώνει πως σε οποιονδήποτε χώρο/μέρος βρεθείς το βράδυ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να ερωτευτείς!