ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό. Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά ερωτική σήμερα για αυτό μπορείς να αδράξεις την ευκαιρία και να κάνεις μία έκπληξη στον/στη σύντροφό σου ή αν ανήκεις στους ελεύθερους, να φλερτάρεις και να κερδίσεις αυτόν/ην που επιθυμείς! Εξίσου καλά θα περάσεις και με τους φίλους σου για αυτό μην πεις όχι σε κάποια πρόταση για έξοδο. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η εγωκεντρική πτυχή του χαρακτήρα σου που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να δώσει λάθος εντυπώσεις στους άλλους.

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Ακόμα και αν δεν έχεις αφήσει κάτι σε εκκρεμότητα, είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή να αγοράσεις κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις το χώρο σου. Είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με τους δικούς σου ανθρώπους και θα πρέπει να βοηθήσεις και εσύ προκειμένου να τις φέρουν εις πέρας. Η ώρα που θα περάσεις στο «καταφύγιο» σου θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είσαι ακόμα περισσότερο εξωστρεφής από ότι συνηθίζεις και η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις το χρόνο και τον τρόπο για να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η ημέρα είναι πολύ καλή για συναντήσεις και συζητήσεις καθώς και για βόλτες στα μαγαζιά αλλά και για οτιδήποτε σχετίζεται με εξωτερικές δραστηριότητες! Η καλή σου διάθεση θα παρασύρει και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς στον ίδιο τρόπο σκέψης για αυτό και δικαίως θα γίνεις η ψυχή της παρέας! Πρόσεξε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να σου ξεφύγουν μυστικά τρίτων που δεν πρέπει, λόγω της παρόρμησης σου!

Καρκίνος

Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα σου προσδώσει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στην επίλυση τους, που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου. Οι οικονομικές διευθετήσεις θα είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς με αυτές ώστε να βάλεις μια τάξη στο ταμείο σου. Μια επαγγελματική συνάντηση είναι πιθανό να συμβεί και να έχει άμεσο αντίκτυπο και στα οικονομικά σου ζητήματα, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση σου!

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα φέρει τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα, για αυτό θα ψάξεις να βρεις πρόσφορο έδαφος για να τις επικοινωνήσεις στους αγαπημένους σου και έμπιστους ανθρώπους. Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς θα νιώσεις τη διάθεση να προβείς σε εξομολογήσεις που σε αφορούν! Από την άλλη δεν θα είσαι καθόλου άνετος/η σε περίπτωση που ακούσεις μία γνώμη διαφορετική από τη δική σου ή αν συνειδητοποιήσεις πως κάποιος δικός σου άνθρωπος βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Μην ξεχνάς πως ο διάλογος μπορεί να γίνει εποικοδομητικός αν τον αφήσεις να λάβει χώρα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου ξυπνήσει ανησυχίες με αφορμή πραγματικά γεγονότα ή ακόμα και σκέψεις που βρίσκονται στο μυαλό σου. Χρειάζεται να ασκήσεις βούληση προκειμένου να βγεις από το φαύλο κύκλο ανησυχιών πριν σου δημιουργήσουν εμμονές. Η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει σήμερα και είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και δουλειές της καθημερινότητας τις οποίες είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Πρόσεξε τους ανθρώπους τους οποίους θα επιλέξεις να εμπιστευτείς και να μοιραστείς μαζί τους προσωπικά σου θέματα καθώς η ημέρα είναι «πονηρή» και μπορεί να δημιουργήσει παρασκήνιο.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου χαρίσει την ανάσα που περίμενε τις τελευταίες ημέρες που οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είχαν χτυπήσει κόκκινο. Βρες ευκαιρία να δεις αγαπημένους σου φίλους καθώς η συζήτηση μαζί τους θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να βρεις λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Η ημέρα ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες και τη σύσφιξη των σχέσεων με τους αγαπημένους σου φίλους. Σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για εκείνους και γιατί όχι να ασχοληθείτε από κοινού με μία δραστηριότητα που σας γεμίζει!

Σκορπιός

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς θέλεις πάση θυσία να βρεις τρόπο να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε βοηθά να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου προκειμένου να καταφέρεις να κάνεις εντύπωση. Η μαχητικότητα σου δεν θα περάσει απαρατήρητη και μπορεί να γίνει η αιτία για να υπάρξουν διαξιφισμοί με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να μην τους δώσεις αφορμές για να σε κατηγορήσουν, καθώς σήμερα θα βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων για διάφορους λόγους.

Τοξότης

Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους, να κανονίσεις μια κοντινή εξόρμηση ή να βγεις μια βόλτα για ένα ποτό το βράδυ! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και τονίζει πως χρειάζονται απλά πράγματα τα οποία όμως είναι ικανά να σου χαρίσουν γεμάτες στιγμές. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και σε συνδυασμό με την ευνοϊκή για εσένα Σελήνη θα σου δώσει ευκαιρίες να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να έχεις νέα από κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό και σου λείπει πολύ ή να έχεις νέα σχετικά με κάποια θέματα σπουδών τα οποία θα σε χαροποιήσουν!

Αιγόκερως

Σήμερα θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά και τις κινήσεις των ανθρώπων που θα συναντήσεις, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ησυχάσεις. Οι δεύτερες σκέψεις δεν θα σε αφήσουν και θα πρέπει να προσέχεις αν δεν θέλεις να γίνουν εμμονές. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ημέρα η οποία εκτός των άλλων θα είναι και ιδιαίτερα ερωτική. Αν εκτονώσεις την εσωτερική σου αναστάτωση στο φλερτ σίγουρα θα βγεις περισσότερο ωφελημένος/η και με καλύτερη διάθεση!

Υδροχόος

Οι σχέσεις με το/η σύντροφο σου αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάς στη δουλειά θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς θέλεις να έχεις την επιβεβαίωση και τον θαυμασμό τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η σε οτιδήποτε και αν σου πουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθήσεις όχι μόνο να αποφύγεις τυχόν διαφωνίες μαζί τους αλλά και να συμπλεύσεις απόλυτα με τη γνώμη τους. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις κάποια πράγματα από την πλευρά των άλλων και θα είναι ιδιαίτερα θετικό για την περαιτέρω εξέλιξη προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Μία νέα συνεργασία θα αρχίσει να συζητείται και είναι πιθανό να σε εκπλήξει.

Ιχθύς

Σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ξοδέψεις τα αποθέματα ενέργειας που είχες συγκεντρώσει τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να καταφέρει να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις καθημερινότητας. Σίγουρα μαζί με αυτές που ξέρεις είναι πιθανό να σου φέρει και κάποιες που δεν είχες υπολογίσει και να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να τις καταφέρεις. Καλό θα ήταν να μην γεμίσεις την ημέρα σου με ραντεβού και δραστηριότητες ώστε να υπάρχει μία ευελιξία στο ημερήσιο πρόγραμμά σου. Αν το κάνεις αυτό σίγουρα θα μπορέσεις και να το τροποποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.