ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους και θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο σου λέει πως αν ασχοληθείς με κάποια ζητήματα και δεν τα πάρεις αψήφιστα τότε σίγουρα θα καταφέρεις να τα φέρεις εις πέρας. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως κάποια λόγια και κάποιες πράξεις σου θα φανούν σκληρές τους άλλους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα τεταμένο κλίμα. Πρόσεξε πως θα διαχειριστείς τυχόν διαφωνίες σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς θα είσαι επιρρεπής στις εντάσεις.

Ταύρος

Σήμερα ακόμα και αν έχεις προγραμματίσει κάποιες δουλειές κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι δύσκολο να τις φέρεις όλες εις πέρας, καθώς τηλέφωνα και συναντήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν ευχάριστα και θα σε αποσυντονίσουν! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο είναι ευνοϊκό για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να γνωρίσεις νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω πιθανό να σε κάνει να σηκώσεις ασπίδα σε εγωκεντρικές συμπεριφορές των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μικροεντάσεις οι οποίες θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα δείξεις τη δυσαρέσκεια σου!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς οι οποίες θα σου ρίξουν λίγο τη διάθεση μέχρι να τις διευθετήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως εάν ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους σίγουρα θα καταφέρεις να τις βάλεις σε μία τάξη. Η συμβολή των δικών σου ανθρώπων θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα για εσένα και για τα θέματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία οικονομική ευκαιρία την οποία θα πρέπει να είσαι σε θέση να αντιληφθείς!

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου φέρνοντας σε προτεραιότητα τους αγαπημένους σου ανθρώπους, τους στενούς σου συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία όμως θα καταφέρεις να λύσεις χρησιμοποιώντας τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πιθανόν να φέρει δίπλα σου ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σε βάλουν στη διαδικασία να αποδείξεις ποιος είναι ο ισχυρότερος. Μην πέσεις σε αυτή την παγίδα καθώς σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς!

Λέων

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με ιδιαίτερη όρεξη καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο σου υπενθυμίζει ανησυχίες και ανασφάλειες οι οποίες θα επηρεάσουν αρκετά τη διάθεσή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα βρεις τρόπους να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς οι κινήσεις σου σε κάποιο ζήτημα θα σε βγάλουν κερδισμένο/η είτε οικονομικά είτε ηθικά. Το απόγευμα θα πρέπει να δώσεις παραπάνω προσοχή καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως ένα ζήτημα της καθημερινότητας μπορεί να σε πιέσει καθώς θα σε αναγκάσει να αλλάξει τα σχέδιά σου.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις χρόνο για εσένα, για τους φίλους σου και για τις κοινές σας δραστηριότητες! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προβάλλεις την προσωπικότητά σου, να διευρύνεις το φιλικό σου κύκλο και να κερδίσει συμμάχους σε επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να απαντήσεις σε μία πρόκληση που θα έρθει από το φιλικό σου περίγυρο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή και στα ερωτικά σου θέματα καθώς και αυτά είναι πιθανό να σε ζορίσουν.

Ζυγός

Τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε βάλουν στη διαδικασία να αποδείξεις ποιος/α είσαι καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα τα φέρει στο προσκήνιο και δεν θα σε αφήσει να τα προσπεράσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα μπορέσεις να καταφέρεις να δείξεις την αξία σου και τις επαγγελματικές σου ικανότητες μέσα από τη δουλειά σου. Η ημέρα είναι καλή για επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να βγεις ωφελημένος/η από αυτά. Το απόγευμα αξίζει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να μετατρέψει την ανάγκη του να δείξεις τι αξίζεις σε επίδειξη ισχύος και να δημιουργήσει προβλήματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε εξίσου και τα οικογενειακά ζητήματα και μην αφήσεις να δημιουργηθούν εντάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα ακόμα και αν έχεις αρκετές υποχρεώσεις προσπάθησε να βρεις ευκαιρία να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα που σε χαλαρώνει και αφήνει το μυαλό σου να ταξιδέψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και βοηθά τις αποδράσεις σώματος και πνεύματος με όποιο τρόπο μπορείς! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως η ήμερα θα έχει και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς από την καθημερινότητά σου. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, που θα ξεκινήσουν από μία συζήτηση.

Τοξότης

Η ήμερα είναι πιθανόν να φέρει στο μυαλό σου γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την καλή σου διάθεση, καθώς θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο σου λέει να στραφείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς σε αυτό τον τομέα ευνοείσαι σήμερα, και αυτό θα σε βοηθήσει να αφήσεις τα υπόλοιπα στην άκρη. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με τα οικονομικά ζητήματα. Αν σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία που να σχετίζεται με αυτά εξετάσετε προσεκτικά καθώς μπορεί να έχει υπόγειο background που να μην είσαι σε θέση να δεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που επιθυμείς σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμα και οι επαφές με τους στενούς σου συνεργάτες θα έχουν μία πιο προσωπική χροιά σήμερα, η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε ειλικρινά κοντά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα κάνει ακόμα πιο εύκολο αυτό το εγχείρημα και θα σε βοηθήσει να κλέψεις τις εντυπώσεις. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να σε οδηγήσει σε επίδειξη ισχύος σε κάποιους συνεργάτες σου ή ακόμα και στον/τη σύντροφό σου.

Υδροχόος

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και σήμερα για αυτό και θα αναγκαστείς να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε και αν σου ανατεθεί αρκεί να ασχοληθείς μαζί του. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους -κυρίως με τους ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος- και να εκνευριστείς βλέποντας τις διαφορές. Μην πέσεις σε αυτήν την παγίδα καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εσωτερική ένταση η οποία θα γίνει εμφανής και στο εργασιακό περιβάλλον.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου φτιάχνει τη διάθεση καθώς θα διαπιστώσεις πως θα είσαι περιζήτητος/η στις φιλικές σου παρέες! Η ατμόσφαιρα εκτός από ιδιαίτερα φιλική θα είναι και ερωτική δίνοντας ευκαιρίες να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου ζητήματα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως σήμερα θα έχεις την ευκαιρία για συζητήσεις και συναντήσεις οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς και η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εγωκεντρικές στάσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν θέμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.