ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα θα προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι παραπάνω είτε μέσω της δουλειάς σου είτε μέσω μιας νέας συμφωνίας ώστε να βοηθήσεις το ταμείο σου που μετά τις διακοπές ενδέχεται να είναι μείον.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και υποδηλώνει πως θα κινήσεις γη και Ουρανό προκειμένου να βρεις κάποιο τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου είτε μόνιμα ή προσωρινά.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως έχεις μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρεις καθώς θα περάσεις από τις σκέψεις,  στις πράξεις.  Πρόσεξε καθώς μπορεί να υπέρ-εκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και τελικά να μη σου βγουν όλα όπως τα περιμένεις.

Ταύρος

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εστιάσεις περισσότερο σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα σε ένα γενικότερο πλαίσιο.  Ίσως σκεφτείς πως κάποιες από αυτές έχουν κάνει τον κύκλο τους και πιθανόν να θελήσεις να τις επαναπροσδιορίσεις με τα νέα δεδομένα.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο που βρίσκεται στην Παρθένο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου,  και αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου.  Προσπάθησε να μην αφήσεις το πείσμα που θα έχεις σε υπερβολικό βαθμό σήμερα να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις και να σε κάνει να πιστέψεις πως είσαι παντοδύναμος/η.

Δίδυμοι

Σήμερα οι περισσότερες ανησυχίες σου θα έχουν να κάνουν με φανταστικές σκέψεις και όχι με πραγματικά γεγονότα,  παρόλα αυτά θα είναι αρκετές για να σου χαλάσουν τη διάθεση.  Η Σελήνη έχει περάσει τον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες εκεί που δεν υπάρχουν για αυτό πριν ξεκινήσεις να αγχώνεσαι προσπάθησε να σκεφτείς με λογική τα δεδομένα που έχεις.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να βρεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να ξεπεράσεις τις ανησυχίες που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις.  Συζήτησε τες με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου και με την οικογένειά σου καθώς οι προτροπές τους και οι συμβουλές τους θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για εσένα.

Καρκίνος

Οι επαφές με τους φίλους σου και τους ανθρώπους που σε ενώνουν κοινά πιστεύω και κοινοί στόχοι θα είναι το καλύτερο σου σήμερα,  καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θέλει συναναστροφή με κόσμο για να μπορέσει να λειτουργήσει καλά! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει να βγεις μπροστά σε παρέες,  συλλόγους και ομάδες,  αλλά και να παρακινήσεις και άλλους να δραστηριοποιηθούν προς ένα κοινό σκοπό! Ο τρόπος σκέψης σου θα κερδίσει νέους θαυμαστές και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν για να μείνουν.  Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για να αναλάβεις το συντονισμό ενός συγκεκριμένου γεγονότος μιας ομάδας.

Λέων

Σήμερα η ημέρα θα σε ωθήσει να ασχοληθείς και να διευθετήσεις επαγγελματικά θέματα και να πάρεις αποφάσεις για μελλοντικές κινήσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου αλλά αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε επίδειξη ισχύος η οποία δεν θα σε βοηθήσει.  Κράτησε χαμηλούς τόνους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που τα αποτελέσματα τους θα σε δεσμεύσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρθένος

Η επιθυμία σου σήμερα είναι να βγεις έξω,  να συναντήσεις κόσμο,  να διευθετήσεις εκπαιδευτικά θέματα και να συλλέξεις νέες γνώσεις! Η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να επιτύχεις στόχους σε θέματα που σχετίζονται με πιστοποιήσεις,  σπουδές και σεμινάρια.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου,  θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου! Σίγουρα θα βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι θα ενδιαφερθούν να σε βοηθήσουν ώστε να συγκεντρώσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.  Ακόμα είναι πιθανό να έχεις και νέα από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και θα σε χαροποιήσουν!

Ζυγός

Σήμερα οι κυκλοθυμικές σου τάσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση ακόμα και με μικρή αφορμή.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις καθώς θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση για να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε αναστατώνει.  Ένα οικονομικό σου ζήτημα θα έρθει σε προτεραιότητα και θα μπορέσεις να το λύσεις αρκεί να ασχοληθείς μαζί του.  Οι διευθετήσεις που σχετίζονται με δάνεια,  ασφάλειες,  κληρονομικά ζητήματα και θέματα του δημοσίου θα είναι το φόρτε σου σήμερα,  για αυτό αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους.

Σκορπιός

Οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις σήμερα θα προτιμήσεις να έχεις και την επιβεβαίωση των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου διαφορετικά δύσκολα θα πάρεις απόφαση να το κάνεις.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς μέσα από αυτές θα αντλήσεις την δύναμη που χρειάζεσαι για να κάνεις οτιδήποτε.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου αυτά που θέλεις και να γίνεις απόλυτα κατανοητός/η.  Η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης

Θέματα ρουτίνας και εργασιακές υποχρεώσεις δεν θα σου αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και πιθανό να εκνευριστείς με αυτό.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει εργασιομανή με αποτέλεσμα να μη νιώθεις καλά εάν ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο,  αν πρώτα δεν έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις σου.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να προβάλλεις τις ικανότητές σου και τις επαγγελματικές σου δυνατότητες στους κατάλληλους ανθρώπους.  Ένα καλό νέο που σχετίζεται με τη δουλειά σου είναι πιθανόν να φτάσει στα αυτιά σου και να σε χαροποιήσει.  Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις εντύπωση στο εργασιακό και το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Αιγόκερως

Σήμερα άδραξε κάθε λεπτό της ημέρας για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους,  να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να περάσεις καλά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο πρώτα στον εαυτό σου και σε αυτά που σε ευχαριστούν και έπειτα σε οτιδήποτε άλλο.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο να περάσεις μία υπέροχη ημέρα κάνοντας πράγματα που αγαπάς.  Ένα νέο χόμπι θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και είναι μία καλή ευκαιρία για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε αυτό και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Υδροχόος

Τα οικογενειακά σου θέματα και οι δικοί σου άνθρωποι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα,  καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα σε «αναγκάσει» να ασχοληθείς με το σπίτι σου καθώς θα χρειαστεί η συμβολή σου.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα είναι βοηθητικό για να βγάλεις άκρη σε οικογενειακές συζητήσεις και συμβούλια αλλά και για να πείσεις τους άλλους για αυτά που λες.  Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και την ακίνητη περιουσία σου ευνοούνται σήμερα -ακόμα και αν είναι γραφειοκρατικής φύσεως- για αυτό αν έχεις αφήσει κάτι τέτοιο ημιτελές προσπάθησε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Ιχθύς

Η ανάγκη σου να εκμυστηρευτείς σε κοντινούς σου ανθρώπους τα θέματα που σε απασχολούν θα σε οδηγήσει να επιδιώξεις συναντήσεις μαζί τους προκειμένου να τα μοιραστείς.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και δεν θα σε αφήσει να κρατήσεις κρυφό οτιδήποτε σε ανησυχεί καθώς θέλεις να το εξωτερικεύσεις ώστε να σταματήσει να σε βαρύνει.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.  Οι επαφές με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία σου για αυτό επεδίωξε τες.  Πρόσεξε μόνο καθώς πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να πεις κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να ξέρουν!