ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Αυγούστου;

Κριός

Την προσοχή σου σήμερα θα τραβήξουν επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σου για επαγγελματική πρόοδο! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει ευαίσθητο/η αλλά θα πρέπει να κρατήσεις τις ευαισθησίες σου εκτός του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα επαναφέρει τις ισορροπίες καθώς θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι συναισθηματική αποστασιοποίηση προκειμένου να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ταύρος

Σήμερα η διάθεση σου θα γίνει πιο εξωστρεφής και θα προτιμήσεις να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο με παρέα αγαπημένα σου πρόσωπα, συγγενείς και γνωστούς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα εξάρει τη φαντασία σου και την ανάγκη σου να κάνεις ένα ταξίδι με την παρέα που επιθυμείς. Το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επιβάλεις τη γνώμη σου πάνω σε μία συζήτηση με γνωστούς, συγγενείς και κουμπάρους και αυτό θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις!

Δίδυμοι

Μια μικρή αφορμή θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου και θα σου χαλάσει τη διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κολλήσει εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς τόσο συναίσθημα! Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει μία επιτυχία σε κάποιο οικονομικό ζήτημα η οποία θα σε χαροποιήσει. Βέβαια είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει και κτητικές τάσεις και αυτές με τη σειρά τους να δημιουργήσουν προβλήματα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, αν δεν προσπαθήσεις να τις κατευνάσεις!

Καρκίνος

Σήμερα θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις καθώς θέλεις να νιώσεις πως έχεις την υποστήριξη των άλλων ώστε να αισθανθείς πως όλα είναι εντάξει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου. Αυτό μπορεί να είναι θετικό μπορεί όμως να σου δημιουργήσει και πρόβλημα αν αφήσεις τις ευαισθησίες σου να φανούν σε ανθρώπους που δεν πρέπει. Το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα εξελίξει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να έρθουν νέα δεδομένα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου ή σε μία συνεργασία σου.

Λέων

Η ημέρα θα φέρει μαζί της αρκετές υποχρεώσεις καθώς τις προηγούμενες ημέρες ίσως να άφησες πίσω κάποιες δουλειές, τις οποίες είχες στο πρόγραμμα αλλά δεν υπήρχε ο χρόνος και η διάθεση τις κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη φαντασία σου και θα σε κάνει εξαιρετικά εφευρετικό/η στις δικαιολογίες σε περίπτωση που θέλεις και σήμερα να αποφύγεις κάποια αγγαρεία. Το απόγευμα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα και θα ενισχύσει το πείσμα σου και τη θέλησή σου δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα για να φέρεις εις πέρας κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για αυτό ξεκίνησε από σήμερα να τακτοποιείς τις εκκρεμότητες σου καθώς μπορείς να το καταφέρεις.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα σου χαρίσει καλή διάθεση και όρεξη να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα όπως η ζωγραφική! Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως τα ερωτικά σου ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα υπάρξουν πειρασμοί και θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια.

Ζυγός

Οι σχέσεις με την οικογένεια σου θα βρεθούν στο μικροσκόπιο και σήμερα καθώς θα θυμηθείς όλες τις αδικίες που θεωρείς πως έχεις υποστεί και θα εκνευριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί μία γενικότερη αναστάτωση αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει να συγκρουστείς με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η. Αυτό είναι καλό και ικανό να κρατήσει την ένταση μακριά από το σπίτι. Το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως η ημέρα θα ευνοήσει το παιχνίδι με κρυμμένα χαρτιά. Χρειάζεται να θυμάσαι πως σήμερα δεν πρέπει να βγάλεις συμπεράσματα και ούτε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα θα συναντηθείς με αρκετό κόσμο και θα μιλήσεις και με άλλους τόσους στο τηλέφωνο μιας και η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα κάνει τα νέα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η με τα θέματα των άλλων, για αυτό και θα τρέξεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου με όποιο τρόπο μπορείς. Το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση και την αλτρουιστική σου συμπεριφορά για να σου ζητήσουν μία χάρη. Μάθε να λες όχι καθώς θα σου χρειαστεί σήμερα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κρατά το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα προκειμένου να δεις τις υποχρεώσεις σου αλλά και τις ανάγκες σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα αυξήσει τη διαίσθησή σου για αυτό θα πρέπει να την ακούσεις ιδιαίτερα σε κάποιο δίλημμα που μπορεί να έχεις. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως μπορείς να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η οικονομικά από μια συμφωνία. Πρόσεξε όμως τη συμφωνία που θα κάνεις καθώς είναι πιθανό να έχει ένα αρκετά υψηλό τίμημα το οποίο είναι δυσανάλογο με το κέρδος που θα έχεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου όμως σε αντίθεση με εχθές, σήμερα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά και να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν με στενούς σου συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει στην επιφάνεια την συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων για αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθείς κάτι σε ανθρώπους που αγαπάς. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να αλλάξεις με το έτσι θέλω πράγματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτά χρειάζονται και αποδοχή από την άλλη μεριά διαφορετικά θα είναι δύσκολο.

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σου δημιουργήσει ανησυχία για αρκετά πράγματα, ακόμα και αν αυτά ανήκουν στα πιο απλά της καθημερινότητας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι ευνοϊκό αν θέλεις να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και όχι πρακτικές δραστηριότητες και να διοχετεύσεις εκεί τα συναισθήματά σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα το απόγευμα υποδηλώνει πως η ήμερα θα έχει παρασκήνιο που δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ακόμα. Κράτησε κοντά σου μόνο ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και μην κοινοποιήσεις τα σχέδιά σου για οποιοδήποτε ζήτημα.

Ιχθύς

Σήμερα τα θέματα των φίλων σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από τα δικά σου θέματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα αυξήσει την εν-συναίσθηση σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει στην επιφάνεια την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς με το φιλικό σου περίγυρο. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε βάλει στη διαδικασία να εκμεταλλευτείς την αδυναμία που σου έχει κάποιος φίλος σου προκειμένου να του ζητήσεις μία χάρη!