ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα που η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω, θα παρατηρήσεις πως θα έχεις ένα έντονο ενδιαφέρον για οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα αλλά και την εικόνα που δίνεις στον κοινωνικό σου περίγυρο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να επωμιστείς επαγγελματικές ευθύνες οι οποίες δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα και θα σου δημιουργήσουν επιπλέον κούραση. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως αν τις αναλάβεις και τις φέρεις εις πέρας η ανταμοιβή είτε ηθική είτε υλική είναι δεδομένη. Κάνε υπομονή καθώς αυτή την περίοδο γενικότερα αλλά και σήμερα χτίζεις γερές βάσεις για την καριέρα και την καταξίωση που επιθυμείς.

Ταύρος

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη να φύγεις έστω και για μία ημέρα σε ένα κοντινό προορισμό προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις. Είναι πιθανό μόλις να έχεις γυρίσει από διακοπές ή να μην έχεις πάει καθόλου, όμως όπως και να έχει σήμερα επιθυμείς να φύγεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα βάλει μικρά ή μεγάλα εμπόδια σε τυχόν εξορμήσεις που έχεις κανονίσει, καθώς μπορεί να αναγκαστείς να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου λόγω κάποιων υποχρεώσεων. Ακόμα είναι πιθανόν να λάβεις μέρος σε συζητήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου οι οποίες δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που περιμένεις καθώς θα υπάρξουν διαφωνίες. Προτίμησε να κρατήσεις μία χαλαρή στάση στα πράγματα και μην επιμένεις να κάνεις οτιδήποτε, αν δεις πως δεν σου βγαίνει.

Δίδυμοι

Σήμερα θα νιώσεις μία συναισθηματική αναστάτωση καθώς η Σελήνη που έκανε την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει και ανθρώπους που δεν σου έχουν φερθεί με τον τρόπο που θα ήθελες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα γίνεις αρκετά ψυχρός/η και απόμακρος/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις εξίσου και οικονομικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία υποχρέωση που θα σε πιέσει. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες, υποχρεώσεις προς τρίτους και ο οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Καρκίνος

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στους αγαπημένους σου «άλλους» και στις επιθυμίες τους παρά σε αυτά που θέλεις εσύ, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα τους δώσει προτεραιότητα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως οι στενοί σου συνεργάτες ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε πιέσουν με αφορμή κάποιο ζήτημα και να νιώσεις πως είναι επικριτικοί απέναντι σου. Σήμερα θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα περισσότερο βαριά από ότι είναι για αυτό προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός/η απέναντί τους. Μία συνεργασία μπορεί να περάσει κάποιου είδους κρίση για αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις παρορμητικές κινήσεις.

Λέων

Σήμερα ακόμα και αν θέλεις πάρα πολύ να κάτσεις και να μην κάνεις τίποτα η Σελήνη που πέρασε στον Αιγόκερω θα σου φέρει μικρές υποχρεώσεις που δεν θα γίνεται να αγνοήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα κουραστείς σήμερα αλλά θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε χρειάζεται. Η οργανωτική σου σκέψη η επιμονή και η υπομονή που θα σου χαρίσει αυτή η σύνοδος είναι εξαιρετικές και μπορούν να σε βοηθήσουν ιδιαίτερα για να φέρεις εις πέρας καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις καθημερινότητας. Ακόμα είναι πιθανό να αναλάβεις ένα νέο εργασιακό πλάνο το οποίο θα σου κοστίσει τον ελεύθερο σου χρόνο, αλλά θα βρει τρόπο να σε ανταμείψει γιατί τη «θυσία» σου.

Παρθένος

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσουν να σου έρχονται στο μυαλό ιδέες για να ασχοληθείς με πράγματα, δραστηριότητες και ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά. Μία βόλτα με φίλους ή με τον/τη σύντροφό σου καθώς και η ενασχόλησή σου με ένα χόμπι σου είναι μερικά από τα σενάρια στα οποία θα επιλέξεις να κινηθείς προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα έχεις μία έντονα επικριτική διάθεση η οποία μπορεί να χαλάσει μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να μην την αφήσεις να έρθει στην επιφάνεια αν θέλεις να περάσεις μία όμορφη ημέρα χωρίς προστριβές και εντάσεις.

Ζυγός

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται στο σπίτι σου καθώς είτε έχεις ξεκινήσει μία δουλειά εκεί που δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις είτε υπάρχει κάποιο ζήτημα με τους δικούς σου που χρειάζεται διευθέτηση. Η Σελήνη έχει περάσει τον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως ενδέχεται να υπάρξει ένα ψυχρό κλίμα στο σπίτι σου. Αιτία μπορεί να είναι μία διαφωνία με τους δικούς σου ή κάποιες δουλειές που θα χρειαστείς να αναλάβεις εκ μέρους τους, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ευθύνες και δεν θα σε αφήσουν χαλαρό/η. Σε περίπτωση που υπάρξει ένα «οικογενειακό συμβούλιο» με αφορμή κάτι, πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς η κριτική στάση που θα έχεις απέναντί τους δεν θα βοηθήσει τα πράγματα και θα δημιουργήσει αποστάσεις.

Σκορπιός

Ένα τηλέφωνο από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο θα είναι αρκετό για να σε ξεσηκώσει και να κανονίσεις ένα καφέ άμεσα μαζί του. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βάλει στη διαδικασία για κουβέντα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα σε συζητήσεις και συναντήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς ενδέχεται να γίνει δέκτης ή πομπός αρνητικής κριτικής και αυτό να επηρεάσει και τις σχέσεις με τους γύρω σου. Η ημέρα θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις ένα καλό κλίμα σε συζητήσεις και επαφές.

Τοξότης

Σήμερα από το πρωί το μυαλό σου θα βρίσκεται στραμμένο σε οικονομικά ζητήματα καθώς θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες είχες ξεχάσει ή έκανες πως είχες ξεχάσει! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι αρκετά φειδωλός/η με τα έξοδα καθώς είναι πιθανό να έχεις και μερικές υποχρεώσεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και οτιδήποτε σχετίζεται χρήματα καθώς θα είναι δύσκολο να βρεθείς κερδισμένος/η από αυτά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με εσένα αφήνοντας οτιδήποτε άλλο σε δεύτερη μοίρα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους λόγω της εγωκεντρικής διάθεσης που πιθανόν να έχεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις και τις αποστάσεις είναι να μην πέσει στην παγίδα να κρίνεις τους άλλους. Είναι πιθανόν να υποδείξεις στον/τη σύντροφό σου πως έχει κάνει λάθος σε κάποιο ζήτημα που τον/ην αφορά ή να εκνευριστείς και να μιλήσεις με έντονο τόνο σε κάποιο συνεργάτη σου. Αν καταφέρεις να αποφύγεις τα παραπάνω σίγουρα η ημέρα δεν θα δημιουργήσει προβλήματα.

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις λίγο την ησυχία σου για αυτό και θα απομακρυνθείς από φίλους, ακτιβιστικές δράσεις και σύλλογος με τους οποίους ασχολείσαι συνήθως, προκειμένου να ανακτήσεις δυνάμεις. Η Σελήνη έχει περάσει τον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα φέρει στην επιφάνεια ανησυχίες και άγχη τα οποία μπορεί να μην έχουν καμία βάση όμως είναι ικανά να σε αναστατώσουν. Η εργασιοθεραπεία θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σήμερα για αυτό επίλεξε να ασχοληθείς με μία δουλειά που μπορεί να σε κρατήσει απασχολημένο/η, προκειμένου να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια.

Ιχθύς

Σήμερα οι φίλοι σου θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο στην ημέρα καθώς θα τους αναζητήσεις προκειμένου να πάρεις στη γνώμη τους για θέματα που σε απασχολούν, να βγείτε μία βόλτα ή να ασχοληθείτε με μία ομαδική δραστηριότητα. Η Σελήνη έχει περάσει τον Αιγόκερω και θα τονίσει τους δεσμούς με τους φίλους και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερο πόσο σημαντικοί είναι για εσένα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να χαλάσει για λίγο το «ειδυλλιακό τοπίο» καθώς ενδέχεται να δημιουργήσει αποστάσεις με κάποιο φίλο σου. Απόφυγε να κρίνεις τις κινήσεις του πάνω σε ένα δικό του ζήτημα, για να μειώσεις τις πιθανότητες να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.