ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Αυγούστου;

Κριός

Μέσα στο μυαλό σου βρίσκονται οι διακοπές είτε αυτές που έκανες είτε αυτές που θα κάνεις! Αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές ακόμα καλύτερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη σήμερα θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ημέρα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό ευνοεί συζητήσεις και προγραμματισμούς διακοπών αλλά και ενός ταξιδιού. Η ημέρα δεν αποκλείεται να έχει και κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους και συζητήσεις γύρω από τις καλοκαιρινές διακοπές οι οποίες θα σου φτιάξουν το κέφι! Αν έχεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ενδέχεται να έχεις νέα τους, τα οποία θα σε χαροποιήσουν.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να γυρίσεις και να κοιτάξεις πίσω σε παρελθοντικά γεγονότα. Οι μνήμες που θα σου ξυπνήσουν μπορεί να μην είναι ευχάριστες και αυτό θα καθρεφτιστεί αμέσως στη διάθεσή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι βοηθητικό και εξισορροπητικό. Μία οικονομική ευκαιρία ή ένα ευχάριστο νέο σχετικά με κάποια σημαντικά σου ζητήματα θα σου υπενθυμίσουν πως γίνονται και θετικά πράγματα αρκεί να το πιστεύεις. Μία νέα συμφωνία σχετικά με μία επιχειρηματική δραστηριότητα είναι πολύ πιθανή και εκτός από τα υπόλοιπα που θα σου προσφέρει, θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι

Σήμερα οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθώς θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα κάνει τους άλλους κομμάτι του εαυτού σου καθώς μέσα από αυτούς θα μπορείς να δεις δικά σου στοιχεία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η ημέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυρίως αν η ισορροπία το προηγούμενο διάστημα έχει διαταραχθεί. Μία νέα συμφωνία είναι πιθανό να ξεκινήσει ή να ξεκινήσουν οι συζητήσεις σχετικά με αυτή. Κράτησε μεγάλο καλάθι καθώς η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα.

Καρκίνος

Σήμερα η καθημερινότητα θα γίνει φορτική καθώς θα φέρει εργασιακές απαιτήσεις αλλά πιθανόν και κάποιες δουλειές που θα χρειαστεί να κάνεις εκ μέρους της οικογένειάς σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει όλες τις δουλειές που έχεις προκειμένου να μην ξεχάσεις ούτε μία! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα κρατήσει καλή την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την υπόλοιπη απαιτητική ημέρα. Ένα νέο που μπορεί να σου φέρει κάποιος δικός σου θα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σου και θα σε χαροποιήσει.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα φροντίσει για την αισιοδοξία και τη ζωντάνια που θα νιώθεις σήμερα. Ύστερα από αρκετές ημέρες θα παρατηρήσεις πως δείγματα αισιοδοξίας θα εμφανιστούν ξανά και θα σε προτρέψουν να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Δώσε σημασία στον/τη σύντροφό σου και τους φίλους σου καθώς θα είναι πηγές χαράς για εσένα σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό ενδείκνυται για συναντήσεις και βόλτες αλλά και για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με κάτι που σου αρέσει! Φυσικά και ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα σου ανεβάσει τη διάθεση καθώς μπορεί να σου φέρει κάποιο «δώρο»!

Παρθένος

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής και θα δημιουργήσεις ένα κλίμα μυστηρίου γύρω σου μιας και δεν θα έχεις διάθεση να μοιραστείς αυτά που σκέφτεσαι, παρά μόνο τα παράπονά που έχεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα αρχίσεις να παραπονιέσαι και μάλιστα με ιδιαίτερη ένταση καθώς θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποιο οικονομικό σου ζήτημα για αυτό είναι καλό να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου εκεί. Αν δεν το κάνεις τα παράπονα θα δημιουργήσουν εντάσεις και οι εντάσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Ζυγός

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε είναι αδέρφια είτε ξαδέρφια είτε ακόμα και γείτονες, καθώς θέλεις πραγματικά να τους ακούσεις και να μοιραστείς μαζί τους τα θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη έχει περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο του Τοξότη και θα παρατηρήσεις από το πρωί πως δεν έχεις καμία διάθεση να μείνεις στο σπίτι! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα παρατηρήσεις πως θα έχεις ιδιαίτερη πέραση στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Μία αγορά που θα κάνεις σήμερα θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου, για αυτό κάνε μία βόλτα στα μαγαζιά και αγόρασε ακόμα και κάτι μικρό για να καλομάθεις τον εαυτό σου!

Σκορπιός

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται στις υποχρεώσεις σου και ιδιαίτερα σε αυτές που έχουν να κάνουν με λογαριασμούς καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Τοξότη δεν θα σε αφήσει χωρίς άγχη! Προσπάθησε να διευθετήσεις παλαιότερες εκκρεμότητες και επείγουσες υποχρεώσεις προκειμένου να δεις τι θα μείνει στο ταμείο και αν θα είναι μείον! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να επιτύχεις οτιδήποτε σχετίζεται με υλικά αγαθά, χρήματα και συμφωνίες. Εκμεταλλεύσου τη θετική αυτή όψη και επεδίωξε να βγεις ωφελημένος/η καθώς όλο και κάποια ευκαιρία θα σου δοθεί.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα και διαθέσεις! Τα επίπεδα ενέργειας σου θα ανεβοκατεβαίνουν και από τη μία μπορείς να έχεις όρεξη να κάνεις τα πάντα, από την άλλη να μην έχεις όρεξη να πας από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως σήμερα θα σηκωθείς από τον καναπέ μόνο για να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου ή για οτιδήποτε αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις για αυτό μην την περάσεις βλέποντας τηλεόραση στον καναπέ!

Αιγόκερως

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής και για αυτό θα επιλέξεις να μείνεις αμέτοχος/η σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, καθώς δεν θα έχεις όρεξη αλλά ούτε και την απαιτούμενη ενέργεια για να ασχοληθείς με κάτι! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η καθώς θα νιώσεις πως όλοι οι άλλοι σε κουράζουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα δεν θα σε αφήσει να ξεκουραστείς αλλά θα είναι προς όφελός σου. Επιδίωξε να ασχοληθείς με οτιδήποτε προκύψει στον επαγγελματικό τομέα καθώς θα βγεις ευνοημένος/η είτε υλικά είτε ηθικά!

Υδροχόος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως βρίσκονται δίπλα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου αλλά και στις αποφάσεις σου, καθώς η γνώμη τους θα έχει μεγάλη βαρύτητα για τις δικές σου αποφάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει διάθεση και όρεξη για να συναντήσεις τους φίλους σου και να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Ζυγό θα ανεβάσει τη διάθεσή σου η οποία θα αντικατοπτριστεί στη γοητεία σου, με αποτέλεσμα να σε γεμίσουν κομπλιμέντα! Σήμερα οπουδήποτε και αν πας, με όσο κόσμο κι αν συναναστραφείς σίγουρα θα περάσεις μία πολύ καλή ημέρα!

Ιχθύς

Σήμερα θα προτιμήσεις να στρέψεις την προσοχή σου στη δουλειά σου και θα κάνεις οτιδήποτε μπορείς προκειμένου να δείξεις ότι επανήλθες δριμύτερος/η και έτοιμος/η για μεγάλες αλλαγές! Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα τονίσει τη σημασία που έχει για εσένα η γνώμη του κοινωνικού και επαγγελματικού σου περίγυρου, για αυτό και θα την αναζητήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα βοηθήσει την επιθυμία σου να επιτύχεις ένα επαγγελματικό σου στόχο και να έχεις και οικονομικό όφελος από αυτόν. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ και χρειάζεται να κρατήσεις και λίγο χρόνο για την προσωπική σου ζωή.