ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με μια διάθεση να τα βάλεις με όλους καθώς οι αναμνήσεις που θα φέρει η Σελήνη από τον Σκορπιό δεν θα είναι ευχάριστες και θα σου δημιουργήσουν μια γενικότερη δυσθυμία! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου αλλά ούτε και να βρεις δικαιολογία για αυτόν. Σε περίπτωση που έχεις οικονομικές εκκρεμότητες καλύτερα να αποφύγεις να τις διεκδικήσεις καθώς η ημέρα δεν είναι ελπιδοφόρα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή και σε ένα αισθηματικό ζήτημα καθώς η ήμερα δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τα θέλω σου.

Ταύρος

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα δώσει προτεραιότητα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς τις τελευταίες ημέρες θα έχεις παρατηρήσει πως δημιουργούνται ζητήματα που τις φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να συζητήσεις και να επικοινωνείς τις ιδέες σου και τις απόψεις σου καθώς δεν θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο. Προσπάθησε να τηρήσεις σιγή ιχθύος και να μην εμπλακείς σε κανένα θέμα αν δεν σε αφορά άμεσα διαφορετικά θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι

Οι μικρές υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές και σήμερα για αυτό θα είναι δύσκολο να βρεις ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και ο καλύτερος τρόπος για να προλάβεις να φέρεις τις υποχρεώσεις σου εις πέρας είναι να την κάνεις ένα ρεαλιστικό ημερήσιο πλάνο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα εντείνει την κούραση σου και είναι πιθανόν να την εξωτερικεύσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διενέξεις καθώς αυτές θα εντείνουν τον εκνευρισμό σου και θα σου δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη κούραση!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως κατά βάθος απεχθάνεσαι τα άγχη και τις υποχρεώσεις! Προσπάθησε να βρεις χρόνο για μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου ή μία βόλτα με τους φίλους σου καθώς αυτό θα είναι το αγχολυτικό σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σε κουράσει καθώς θα διαπιστώσεις πως δεν θα είναι εύκολο να βρεις το κέφι σου ακόμα και αν βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Προσπάθησε να απομακρύνεις τη σκέψη σου από οικονομικές υποθέσεις, υποχρεώσεις και λογαριασμούς αν θέλεις να καταφέρεις να χαλαρώσεις!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την τάση για παράπονα και οι άνθρωποι της οικογένειάς σου θα είναι οι πρώτοι που θα καταλάβουν τη διάθεσή σου σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα παράπονα σου στους οικείους σου. Αν παρόλα αυτά είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και θέλεις να το πεις οπωσδήποτε, προσπάθησε να το εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγει τις παρεξηγήσεις. Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχεις υπόψη σου όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παρθένος

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που έχουν οι γύρω σου παρά σε οτιδήποτε απασχολεί εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να δείξεις την επικοινωνιακή σου άνεση, καθώς μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Πρόσεξε καθώς κάποια πράγματα μπορεί να ακουστούν τελείως διαφορετικά από αυτό που θέλεις λόγω του τρόπου που θα τα πεις. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο κράτησε την ψυχραιμία σου προσπάθησε να το λύσεις και μην τα βάλεις με όλους και με όλα!

Ζυγός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με την έννοια που είχες και τις προηγούμενες ημέρες δηλαδή να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα, διαφορετικά δεν θα καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί εμμονές με οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα, τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο τις γνώμες των φίλων σου για ένα δικό σου ζήτημα οι οποίες περισσότερα θα σε μπερδέψουν παρά θα σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις τα σημαντικά ζητήματα και εσένα και μην κρίνεις βάσει των άλλων.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αφήσεις στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα επηρεάσει τις προσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο αυτά που σκέφτεσαι. Σήμερα θα πρέπει να είσαι εξίσου προσεκτικός/η και σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς ο τρόπος που θα τα προσεγγίσεις θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Η διπλωματία είναι μια καλή λύση για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στην απαιτητική ημέρα.

Τοξότης

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην έχεις ιδιαίτερο κέφι καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κάνει να ταυτιστείς όχι μόνο με τους δικούς σου φόβους αλλά και με τους φόβους των άλλων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό για να καταφέρεις να δικαιολογήσεις την καχυποψία σου σήμερα. Η συζήτηση είναι μία καλή λύση προκειμένου να καταφέρεις να εξωτερικεύσεις αυτά που σε απασχολούν και να μην τα αφήσεις να λιμνάσουν μέσα σου. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν θα έχεις θετική διάθεση ούτε ενέργεια και αυτό θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να πάρεις τις σωστές.

Αιγόκερως

Οι κοινωνικές και συλλογικές δραστηριότητες με φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και ευνοεί τις παρέες και τις ομάδες όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει μικρές δυσκολίες. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως δύσκολα θα βρεις σημείο επαφής με τους άλλους και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως με κάποιους ανθρώπους είχες απόλυτη ταύτιση. Πριν βγάλεις συμπεράσματα σκέψου μήπως έχεις βάλει και εσύ το χέρι σου σε αυτό με τον τρόπο σου!

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς είσαι αποφασισμένος/η να τις επιτύχεις με κάθε τρόπο, ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο και την καλοκαιρινή σιέστα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς σου. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι ένα θετικό στοιχείο, όμως σε υπερβολική δόση δεν θα σε βοηθήσει να δεις τις παγίδες και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Άφησε σημαντικά πλάνα για άλλη ημέρα και μην υποτιμήσεις τους επαγγελματικούς ανταγωνιστές σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να βρεθείς με συγγενείς και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου, καθώς όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε συγχύσει και μάλιστα υπέρ του δέοντος. Σήμερα οι επαφές με τους άλλους θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις συνειδητά ανθρώπους που ξέρεις πως ενδέχεται να δημιουργηθούν διενέξεις μεταξύ σας. Σε περίπτωση που προκύψει μία διαφωνία μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να πάρει αποφάσεις, γιατί η εικόνα που θα δώσεις στους άλλους για εσένα δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.