ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Αυγούστου;

Κριός

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν έντονα και σήμερα καθώς μπορεί να εμφανιστούν νέα δεδομένα τα οποία θα σε κάνουν να τις δεις με μία διαφορετική οπτική. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε πιέσουν. Είναι πιθανό να νιώσεις πως παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, και αυτό θα σε κάνει να βρίσκεσαι σε κατάσταση άμυνας. Προσπάθησε να κρατήσεις μία διακριτική στάση ώστε να μπορέσεις να κρατήσεις και τα προσχήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στις συνεργασίες.

Ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις κουρασμένος/η από την εργασιακή σου καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που έχεις τις τελευταίες ημέρες και αυτό θα γίνει εμφανές και στη συμπεριφορά σου καθώς ενδέχεται να είσαι λίγο περισσότερο νευρικός/η από το συνηθισμένο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε παρασύρει και να κάνει εμφανή τη δυσφορία σου στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, ακόμα και αν δεν σου την έχουν προκαλέσει εκείνοι. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα αν βρεθείς με κόσμο εκτός δουλειάς αλλά και στον εργασιακό σου χώρο!

Δίδυμοι

Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού εκμεταλλεύσου την θετική ενέργεια που θα σου μεταδώσει και προσπάθησε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν στιγμές κατά τις οποίες θα νιώθεις περίεργα μιας και θα έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα σου και έντονα συναισθήματα. Η ανασφάλεια που θα σου προκαλέσει είναι ικανή να επηρεάσει τη διάθεση σου και να σε κάνει να θυμηθείς διάφορα απωθημένα. Πρόσεξε τις εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει μερικές που θα χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας.

Καρκίνος

Μια συζήτηση με άτομα της οικογένειας σου μπορεί να γίνει η αφορμή για οικογενειακές διενέξεις καθώς δεν θα είσαι θετικός/η σε καμία άλλη οπτική πέρα από τη δική σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει προσκόλληση στις ιδέες τις απόψεις σου, τις οποίες θα υποστηρίξεις σχεδόν με εμμονή. Αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα πρέπει να μπεις σε διάλογο και να μην αφήσεις το πείσμα σου να πάρει τα ηνία και να συντηρήσει μία διαφωνία. Αν το κάνεις θα καταφέρεις να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και την ησυχία μέσα στο σπίτι.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί την ανάγκη για επικοινωνία και επαφές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θέλει την επικοινωνία υπό όρους. Είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς αν κάποιος από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς δεν συμφωνήσει με τα λεγόμενά σου ή προβάλλει μία διαφορετική άποψη πάνω σε ένα θέμα συζήτησης. Σήμερα θα παίρνεις εύκολα φωτιά για αυτό είναι πιθανόν να δώσεις μεγαλύτερη σημασία από ότι χρειάζεται σε μία διαφορετική άποψη από τη δική σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να δώσεις στους άλλους το χώρο να εκφραστούν χωρίς να παρέμβεις στις απόψεις τους.

Παρθένος

Σήμερα η μεγαλύτερη σου ανασφάλεια θα είναι αυτή που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η σε περίπτωση που αισθανθείς πως δεν έχεις επαρκείς πόρους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα ψάξεις όλες τις προοπτικές που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το εισόδημά σου με κάθε τρόπο. Να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό να βρεις τρόπο να κερδίζεις παραπάνω χρήματα αλλά αυτό θα απαιτεί να θυσιάσεις κάτι, όπως ο ελεύθερος χρόνος η ενασχόληση με αγαπημένες δραστηριότητες. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και η απόφαση είναι στο χέρι σου.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί μία περίεργη διάθεση, εναλλαγές συναισθημάτων και όρεξη να κάνεις τα πάντα, την ίδια στιγμή που θα βαριέσαι να σηκωθείς από τον καναπέ. Οι γύρω σου μπορεί να δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τον ειρμό των σκέψεων σου και τα μεταβαλλόμενα συναισθήματά σου σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει καχυποψία και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις η στάση σου να γίνει εμφανής στους δικούς σου ανθρώπους, τους στενούς σου συνεργάτες και το σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η και να φιλτράρεις τι θα πεις καθώς η τάση σου να αμφισβητήσεις τους πάντες και τα πάντα θα τους προσβάλλει.

Σκορπιός

Σήμερα η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερά της καθώς η καχυποψία που έχεις από τη φύση σου θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε στάση άμυνας προκειμένου να αντιμετωπίσεις τυχόν απειλή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει το μότο «όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου» και με βάση αυτό θα κινηθείς. Αυτό θα σε κρατήσει απασχολημένο/η όλη την ημέρα σκεπτόμενος/η τρόπους για να προλάβεις φανταστικές απειλές και καταστάσεις. Προσπάθησε να σκεφτείς ρεαλιστικά διαφορετικά θα σπαταλήσεις όλη την ενέργειά σου σε σενάρια.

Τοξότης

Σήμερα θα περάσεις καλά μόνο αν βρεθείς με φίλους σου και ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινές ιδέες και απόψεις ώστε να μπορέσετε να συζητήσετε. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία «σκιά» στην κατά τα άλλα όμορφη και επικοινωνιακή ημέρα για εσένα. Είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς και να γίνεις απόλυτος/η με κάποιες απόψεις που έχεις και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις με τους φίλους σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις επαφές με συναδέλφους σου ακόμα και αν αυτές είναι εκτός δουλειάς καθώς είναι πιθανόν να ειπωθεί κάτι που θα σας φέρει σε ρήξη. Πρόσεξε ποιους θα εμπιστευτείς σήμερα καθώς δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις απέναντι σου.

Αιγόκερως

Σήμερα ακόμα και αν δεν δουλεύεις το μυαλό σου θα βρίσκεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα σκέφτεται τρόπους για να επιτύχεις την επαγγελματική εξέλιξη που επιθυμείς στο άμεσο μέλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί μανία με την καριέρα σου για αυτό σήμερα θα είναι από τα βασικά θέματα συζήτησης που θα έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις αρκετά πράγματα και σχέσεις προκειμένου να επιτύχεις σε αυτόν τον τομέα. Πρόσεξε καθώς η εμμονή σου με τη δουλειά θα έχει παράπλευρες απώλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος

Σήμερα τα ταξίδια του μυαλού θα είναι εξίσου σημαντικά με αυτά του σώματος για αυτό θα αναζητήσεις τρόπους για να χαλαρώσεις και να ταξιδέψεις μέσα από βιβλία, φωτογραφίες και συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα προσδώσει μία υπερβολή στα συναισθήματα σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους που δεν θα κατανοήσουν την ανάγκη σου να ταξιδέψεις νοερά και να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να μην κινηθείς στα άκρα και να μην δώσεις έκταση σε τέτοιου είδους διαφωνίες.

Ιχθύς

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από ανθρώπους που θεωρείς πως δεν σε υποστηρίζουν με τον τρόπο που θα ήθελες καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα δημιουργήσει υπερβολές και λάθος εκτιμήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να «μετρήσεις» τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να «θυσιαστούν» για εσένα και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Σίγουρα θα βλέπεις τα πράγματα με μία μεγάλη δόση υπερβολής και δεν θα συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο πέρα από αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Μη γίνεσαι πιεστικός/η προς τους άλλους και προσπάθησε να τους πείσεις για οτιδήποτε θελήσεις μέσα από συζήτηση και όχι με συναισθηματικούς εκβιασμούς.