ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σίγουρα δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς καθώς θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να έρθουν δουλειές και υποχρεώσεις! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα σου έρθουν και κάποιες ευκαιρίες σε εργασιακά θέματα οι οποίες θα είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου! Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς θα είσαι πολύ εργατικός/h, θα δίνεις προσοχή σε λεπτομέρειες και οι νέες ιδέες σου θα βρουν αντίκρισμα. Αν δουλέψεις χωρίς να παραπονεθείς και δεν ψάξεις να βρεις αφορμές για να το αποφύγεις, τότε σίγουρα θα ανταμειφθείς υλικά και θα αναγνωριστεί και η εργατικότητα σου.

Ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις την ευεργετική ενέργεια της Σελήνης που βρίσκεται στην Παρθένο στη διάθεσή σου από το πρωί! Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου φέρει ευκαιρίες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και παρόλα αυτά να μη χάσεις το μέτρο! Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προωθήσεις προσωπικά θέματα αλλά και κάποιο ταξίδι που έχεις κατά νου, καθώς σήμερα θα μπεις σοβαρά στη διαδικασία να το κάνεις από σκέψη πράξη.

Δίδυμοι

Σήμερα θα δώσεις τη μεγαλύτερη προσοχή στο σπίτι σου και στους δικούς σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σε ωθήσει να βάλεις δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό, σε μία τάξη. Η εργατικότητα σου και ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσεις ημιτελή ζητήματα και δουλειές του σπιτιού θα αφήσουν έκπληκτους τους άλλους και θα τους κάνεις να απορήσουν! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου φέρει κάποιο ευχάριστο νέο σχετικά με κάποιο θέμα που αφορά το σπίτι σου, αλλά και μια ευχάριστη εξέλιξη σε οικονομικά θέματα που αφορούν και τρίτους. Πρόσεξε όμως καθώς οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα εντός και εκτός σπιτιού χρειάζονται λεπτό χειρισμό και όχι νεύρα και βιασύνη!

Καρκίνος

Η Σελήνη μόλις πέρασε στην Παρθένο και θα σε ωθήσει να ασχοληθείς με δημόσιες σχέσεις καθώς θα εξάρει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Ένα τηλέφωνο από τα αδέρφια σου ή κάποιο άλλο στενό συγγενικό σου πρόσωπο θα είναι αρκετό για να κανονίσεις μία συνάντηση μιας και σήμερα δεν θέλεις καθόλου να μείνεις σπίτι! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ημέρα είναι εξαιρετική για συζητήσεις και οι συμβουλές σου θα γίνουν ανάρπαστες! Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο σήμερα μπορεί να σου δοθεί μία ευκαιρία από την οποία θα βγεις κερδισμένος/η είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα.

Λέων

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο θα σου χαρίσει αναλυτική σκέψη και οργανωτικό πνεύμα και αυτά τα δύο θα είναι εξαιρετικά στοιχεία για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα είναι σύμμαχος στα σχέδιά σου. Γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις πως θα σου χαρίσει υπομονή επιμονή αλλά και διαισθητική ικανότητα να καταλάβεις πως πρέπει να διαχειριστείς το κάθε ζήτημα. Σήμερα θα έχεις αντάλλαγμα για οτιδήποτε και αν κάνεις και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανταμειφθεί η εργασία σου και η προσφορά σου στη δουλειά με αποτέλεσμα να νιώσεις περήφανος/η! Η ημέρα προσφέρεται για να φέρεις στα μέτρα σου οικονομικά θέματα και να βγεις και κερδισμένος/η!

Παρθένος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα φέρει σε προτεραιότητα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Σήμερα θα έχεις αρκετές σκέψεις στο μυαλό σου αλλά πριν τις υλοποιήσεις περίμενε λίγο καθώς θα έχεις την τάση να μεταβάλεις τα θέλω σου από τη μία στιγμή στην άλλη. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για σένα, σαν ζώδιο της γης. Σήμερα είναι μία υπέροχη μέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες με αντοχή στο χρόνο, να συσφίξεις τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί όχι να βρεις ευκαιρία να κάνεις και ένα ταξίδι. Εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή καθώς η αλήθεια είναι πως η ημέρα σε ευνοεί σε απροκάλυπτα!

Ζυγός

Σήμερα αν είναι στο χέρι σου θα προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα και αν δεν είναι θα προσπαθήσεις να βρεις μία δικαιολογία για να το καταφέρεις! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα κάνει επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χρόνο με τον εαυτό σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις να τις φέρεις εις πέρας. Αν έχεις εκκρεμότητες που σχετίζονται και απορρέουν από το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους προσπάθησε να τις διευθετήσεις σήμερα καθώς θα έχεις μεγάλες πιθανότητες να το καταφέρεις.

Σκορπιός

Οι στόχοι που μοιράζεσαι με τους φίλους σου και οι τρόποι που μπορείτε να τους επιτύχετε θα είναι το κύρια θέματα συζήτησης για σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει την ανάγκη σου να βρεθείς με φίλους, να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και να νιώσεις πως υπάρχουν άτομα τα οποία συμφωνούν με αυτές. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει να εξελιχθούν σχέσεις σε φιλικό επίπεδο. Μία βόλτα μετά τη δουλειά με κάποιο συνάδελφό σου θα σε κάνει να διαπιστώσεις πως θα μπορούσες να είστε φίλοι και εκτός δουλειάς! Η ημέρα ενδείκνυται για διεύρυνση του φιλικού σου περίγυρου και προσθήκες νέων ατόμων σε αυτό.

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα βήμα και να φτάσεις πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους μιας και η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο, θα τονίσει την ανάγκη σου για κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ίσως χρειαστεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα οι οποίες βέβαια θα έχουν και την ανάλογη ανταμοιβή. Κάποιο επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να έχει επιτυχημένη έκβαση καθώς ξέρεις ακριβώς τα δυνατά σου σημεία και τις ικανότητες που έχεις, και μπορείς να τα προωθήσεις με τον σωστό τρόπο. Η ημέρα είναι πολύ καλή για επαγγελματικά ζητήματα για αυτό με την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Αιγόκερως

Σήμερα που η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο είναι μία καλή ημέρα για να μπορέσεις να χαλαρώσεις μέχρι να περάσει η επήρεια της χθεσινής έκλειψης! Προτίμησε να ασχοληθείς με ανθρώπους και δραστηριότητες που ξέρεις πως σε ευχαριστούν καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να περάσεις όμορφα! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα είναι ακόμα πιο βοηθητικό για οτιδήποτε αποφασίσεις να ασχοληθείς σήμερα. Σήμερα οι πιθανότητες να περάσεις καλά, να κάνεις νέες γνωριμίες και να γίνεις δημοφιλής στον περίγυρο σου αυξάνονται επικίνδυνα!

Υδροχόος

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι υποτονική καθώς οι ανησυχίες σου θα κάνουν την εμφάνισή τους στις σκέψεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να πάρουν τα ηνία και να κάνουν μουντή την ημέρα σου. Εστίασε ακόμα και σε κάτι μικρό αλλά ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση και βγες από τον φαύλο κύκλο. Η ημέρα είναι ευνοϊκή και για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ιχθύς

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα τραβήξουν την προσοχή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως οι «άλλοι» είναι ένας καθρέφτης και πάνω σε αυτούς μπορείς να δεις πράγματα για τον εαυτό σου. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά και να συνειδητοποιήσεις τη θέση σου ανάμεσα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα μπορεί να υπάρχουν γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα το ρόλο που παίζει κάθε ένας από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Η ορθή σου κρίση θα είναι πολύτιμος βοηθός και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο!