ΘΕΑΤΡΟ

Τα θεάματα που θα παρακολουθήσουμε online αυτές τις γιορτές. Θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών και συναυλίες

Ζούμε φέτος τις πιο ιδιαίτερες γιορτές, αυτές που πάντα θα μείνουν στο νου μας ως οι γιορτές της χρονιάς της πανδημίας, του δυστοπικού 2020. Το γεγονός ότι μένουμε σπίτι όμως, δεν σημαίνει κι ότι δεν θα το διασκεδάσουμε. Τη χρονιά που η τέχνη πλήτετται όσο ποτέ άλλοτε, εμείς θα τη βάλουμε στη ζωή μας όπως μπορούμε και θα κάνουμε πράξη την υποστήριξη των καλλιτεχνών με τον καλύτερο τρόπο. Online θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και μικρούς, αλλά και συναυλίες μας περιμένουν να εξασφαλίσουμε το εισιτήριό μας και να τις παρακολουθήσουμε.

Περισσότερο από το πρώτο lockdown, τώρα στο δεύτερο τα θεάματα που μπορούμε να παρακολουθήσουμε έναντι ενός χαμηλού αντιτίμου, έχουν πληθύνει. Οι γιορτές χωρίς θεάματα είναι μισές και οι παρακάτω online θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες θα μας βάλουν στο κλίμα και θα μας επιτρέψουν να νιώσουμε ότι κάνουμε φέτος κάτι διαφορετικό ικανοποιώντας όχι μόνο την δίψα μας για πολιτισμό αλλά και ενισχύοντας την πολύπαθη επαγγελματική ομάδα των εργαζόμενων στους τομείς της τέχνης.

Νεφέλες του Αριστοφάνη

Στις 25, 26 και 27 Δεκεμβρίου θα προβληθεί online η παράσταση Νεφέλες του Αριστοφάνη που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Καραντζάς, η οποία παρουσιάστηκε το 2019 στην Επίδαυρο. Οι Γιώργος Γάλλος, Νίκος Καραθάνος, Αινείας Τσαμάτης, Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστος Λούλης πρωταγωνιστούν στην παράσταση ενώ οι κορυφαίες του χωρού είναι οι Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη,Έμιλυ Κολιανδρή και Ελίνα Ρίζου.

Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μας αριστοτεχνική κωμωδία του Αριστοφάνη που διακωμωδεί τη διδασκαλία του Σωκράτη και τις ιδέες των σοφιστών της εποχής και που παραμένει πάντα επίκαιρη. Ο Δημήτρης Καραντζάς καταπιάνεται για πρώτη φορά με το αριστοφανικό έργο και με τη σύμπραξη πολύ σημαντικών ηθοποιών χρίζει πρωταγωνίστριες της παράστασης τις ίδιες τις Νεφέλες, που έρχονται να κηρύξουν την αμφισβήτηση της παντοδυναμίας της λογικής και την επιστροφή σε μια χαμένη πνευματικότητα.

Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου 7,50 ευρώ.

 

Πυραμίδες

online θεατρικές παραστάσεις συναυλίες

Οι «Πυραμίδες» του Ανδρέα Φλουράκη, σε κινηματογραφική σκηνοθεσία Διαμαντή Καραναστάση, είναι η πρώτη ελληνική, αμιγώς ψηφιακή παράσταση που δημιουργήθηκε εξαρχής για να παρουσιαστεί ψηφιακά και όχι στη θεατρική σκηνή. Η web παράσταση «ανεβαίνει» στην πλατφόρμα «Θέατρο Τέχνης και στο σπίτι» και θα είναι διαθέσιμη καθ΄όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, από τις 26 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική ιδέα-πρόταση του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, που γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη δημιουργίας πρωτότυπου υλικού για το διαδίκτυο. Μια πρόταση όπου πρωταγωνιστεί ο θεατρικός λόγος, αλλά δεν είναι θεατρική παράσταση, καθώς θέατρο δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη δια ζώσης συνύπαρξη ηθοποιών και κοινού. Μια πρόταση που έχει έντονα στοιχεία κινηματογράφου αλλά δεν είναι κινηματογραφική ταινία, καθώς θέτει στο κέντρο της τη θεατρική πράξη ενώ απευθύνεται αποκλειστικά στο διαδικτυακό κοινό.

Η πρώτη web παράσταση του Θεάτρου Τέχνης γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία του θεατρικού συγγραφέα Ανδρέα Φλουράκη και του ηθοποιού-κινηματογραφικού σκηνοθέτη Διαμαντή Καραναστάση, που θέλησαν να μιλήσουν ο καθένας μέσα από το δικό του μέσο και τη δική του ματιά, για τη νέα εποχή που ξημέρωσε με την πανδημία.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι:

Ντάνη Γιαννακοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Λένα Κιτσοπούλου, Ιωάννα Μαυρέα, Μανώλης Μαυροματάκης, Φαίη Ξυλά, Δημήτρης Πασσάς, Μιχάλης Σαράντης, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νίκος Χατζόπουλος.

Οι «Πυραμίδες» κάνουν ψηφιακή πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Θεάτρου Τέχνης «Θέατρο Τέχνης και στο σπίτι», το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 20.00 και θα διατίθενται δωρεάν μέχρι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 24.00. Στη συνέχεια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη webπαράσταση on demand μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, με αντίτιμο 7 ευρώ και δυνατότητα παρακολούθησης μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου.

Ωνάσης: Τα θέλω Όλα

Σε on demand streaming θα είναι διαθέσιμη μέσω viva.gr η παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία την περασμένη θεατρική σεζόν οπότε και ανέβηκε στο θέατρο Παλλάς. Την παράσταση θα μπορέσει να δει το κοινό ως την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο που γράφτηκε για τη ζωή και το έργο του Αριστοτέλη Ωνάση και το σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος επιπλέον υποδύεται τον Έλληνα κροίσο. Τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, τη Μαρία Κάλλας η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος. Αλέξανδρος Ωνάσης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Μαζί τους 20 ακόμα ηθοποιοί.

Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου 12,99 ευρώ.

Η Μεγάλη Χίμαιρα

Το Σάββατο 26/12 στις 20.00 θα γίνει η τελευταία από τις προγραμματισμένες ζωντανές αναμεταδόσεις της παράστασης «Η Μεγάλη Χίμαιρα» από το Θέατρο Πορεία. Πρόκειται για ένα έργο σταθμό στην ιστορία του Θεάτρου. Την παράσταση σκηνοθετεί ο εγγονός του Μ. Καραγάτση, Δημήτρης Τάρλοου.

Σε αυτό το επικό ερωτικό μελόδραμα παρακολουθούμε την ιστορία μιας παθιασμένης με την ελληνική κλασική παιδεία Γαλλίδας, της Μαρίνας Μπαρέ, που έρχεται να ζήσει στην Ελλάδα ερωτευμένη και παντρεμένη με έναν Έλληνα εφοπλιστή. Ερχόμενη σε επαφή, όμως, με την ίδια τη χώρα των ονείρων της, συναντά τις δικές της Χίμαιρες: το δραματικό τοπίο, τραχύ κι αισθησιακό ταυτόχρονα, την παρασύρει σε μια μοιραία δίνη πάθους, πυροδοτεί τα παλιά ψυχολογικά της τραύματα και την οδηγεί στην αυτοκαταστροφή.

Τους ρόλους τους στην παράσταση επαναλαμβάνουν οι Αλεξάνδρα Αϊδίνη στο ρόλο της Μαρίνας, Μάξιμος Μουμούρης και Δημήτρης Μοθωναίος στο ρόλο των δύο ανδρών της ζωής της. Πρωταγωνιστούν ακόμη η Σμαράγδα Σμυρναίου, η Καίτη Μανωλιδάκη και η Ειρήνη Φαναριώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετάδωση της παράδοσης γίνεται με εξι κάμερες υψηλής ευκρίνειας, κίνηση της μηχανής πάνω στη σκηνή, γερανό και πολλά ακόμα, που συμβάλλουν σε μια νέα οπτική για τους θεατές.
Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου 10,00 ευρώ.

Ποντικοπαγίδα

Η θρυλική «Ποντικοπαγίδα» της Άγκαθα Κρίστι, παρουσιάστηκε την τρέχουσα θεατρική σεζόν στο Θέατρο Νέος Ακάδημος σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή. Πρόκειται για το μακροβιότερο έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου αφού παίζεται κάθε χρόνο από το 1952 μέχρι σήμερα. Η Κίρκη Καραλή ωστόσο, το παρουσίασε σε μία νέα προσαρμογή «έκπληξη». Κι αυτή είναι μία πραγματικά συναρπαστική πρόταση ανάμεσα στις online θεατρικές παραστάσεις που μπορείς να παρακολουθήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια απομονωμένη πανσιόν μιας επαρχίας, την ώρα που το χιόνι πέφτει πυκνό. Οκτώ ήρωες, που όλοι τους κρύβουν ένα μυστικό, βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και επικίνδυνα ψέματα.

Στη νέα προσαρμογή του έργου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κίρκης Καραλή, μια ομάδα οκτώ πρωταγωνιστών (Μαρία Κωνσταντάκη, Ερρίκος Λίτσης, Δανάη Λουκάκη, Ράνια Οικονομίδου, Σήφης Πολυζωίδης, Νίκος Πουρσανίδης, Μιχάλης Συριόπουλος, Αποστόλης Τότσικας), μεταφέρεται κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90, προτού μπουν τα κινητά τηλέφωνα στις ζωές μας, σε μια πανσιόν της ελληνικής επαρχίας.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε online streaming (HD με ανάλυση 1080p), με ειδική επαγγελματική/τηλεοπτική μαγνητοσκόπηση από 5 κάμερες & 12 τεχνικούς μέχρι και τις 3/1/2021.

Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου 9.90 ευρώ

Βερβερίτσα

Μέχρι και σήμερα 25 Δεκεμβρίου μπορείτε να παρακολουθήσετε online την φαρσοκωμωδία που υπέγραψε ο Νίκος Μουτσινάς. Στην «Βερβερίτσα» συμπρωταγωνιστεί με τη Μαρία Σολωμού και τη Ματίνα Νικολάου, και η παράσταση υπόσχεται απροσποίητο και άφθονο γέλιο.

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομακτικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και στη γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), όπου ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου) η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου! Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου: 14,99

O Αμερικάνος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Για 11η χρονιά ο Θανάσης Σαράντος επιστρέφει στην παράσταση «Ο Αμερικάνος», που βασίζεται στο χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη που προβάλλεται online μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου.

Ο «Αμερικάνος» είναι μια συναρπαστική ιστορία αγάπης και ξενιτιάς. Η παράσταση σε σκηνοθεσία-ερμηνεία του Θανάση Σαράντου, πρωτότυπη μουσική σύνθεση Λάμπρου Πηγούνη με μουσικό επί σκηνής τον Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη, έχει παιχτεί από το 2009 μέχρι και σήμερα σε πάνω από 50 πόλεις από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Παραμονή Χριστουγέννων 1879. Ο «Αμερικάνος», Τζων Στόθισον είναι ένας «ξένος μέσα στον κόσμο του». Φυσικά, δεν είναι ούτε ξένος ούτε Αμερικάνος, αλλά ένας Έλληνας μετανάστης, που ύστερα από 25 χρόνια επιστρέφει στο νησί του, όπου κανείς δεν τον αναγνωρίζει. Περιπλανάται μόνος στην αποβάθρα του λιμανιού και τριγυρνά στα σοκάκια της μικρής συνοικίας και στα χαλάσματα του πατρικού σπιτιού του. Το μόνο που τον κάνει να συνεχίζει να ελπίζει είναι ο έρωτας: η ελπίδα ότι η αγαπημένη του ίσως να βρίσκεται ακόμα εκεί και να τον περιμένει. Ακριβώς όπως ο Οδυσσέας, που γύρισε για να ξαναβρεί τη χαμένη του Ιθάκη στα μάτια της πιστής του Πηνελόπης. Τελικά, ο Τζων Στόθισον θα καταφέρει να γίνει ξανά ο Γιάννης που όλοι γνώριζαν;

Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου: 5,00 ευρώ

Ο Τζόνι Πήρε το Όπλο Του

Ο Τζο είναι ένας απλός ανώνυμος στρατιώτης που χάνει τα μέλη του, αλλά εξακολουθεί να αναπννέει, να σκέφτεται και να αγαπά όπως πριν. Το έργο του Ντάλτον Τράμπο, «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», είναι ένα βαθιά αντιπολεμικό κείμενο, που γράφτηκε το 1939 και συνεχίζει να είναι επίκαιρο και συγκλονιστικό. Τον Τζο ενσαρκώνει ο Τάσος Ιορδανίδης ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θάλειας Ματίκα, ενώ τη θεατρική απόδοση έχει κάνει η Σοφία Αδαμίδου. Παραστάσεις on demand θα διατίθενται μέχρι και τις 28/12.

Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου: 5,00 ευρώ.

Η Κυρία του Μαξίμ – Εθνικό Θέατρο

Στις 26 Δεκεμβρίου στις 19.30 θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ξανά το κοινό μία φετινή παραγωή του Εθνικού Θεάτρου σε ζωντανή αναμετάδοση. Πρόκειται για την παράσταση «Η Κυρία του Μαξίμ», μια αριστουργηματική γαλλική φάρσα που σατυρίζει τις κοινωνικές συμβάσεις, που παρουσιαζόταν μέχρι και πριν το κλείσιμο των θεατρικών σκηνών στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Πολλοί είναι οι αθώοι που περνάνε διά πυρός και σιδήρου στα εξωφρενικά πεπρωμένα που επινόησε ο Φεντώ· το αρχέτυπο, ωστόσο, είναι ο δύσμοιρος ο κύριος Πετιπόν, ο οποίος ξυπνά στο σπίτι του έπειτα από ένα ξενύχτι στο καμπαρέ «Μαξίμ». Ο ίδιος δεν θυμάται τίποτα από τη χθεσινή βραδιά, στο κρεβάτι του όμως βρίσκεται μια νεαρή χορεύτρια από τα μπαλέτα του «Μαξίμ». Στον ρόλο του Πετιπόν ο Θανάσης Αλευράς.

Το Εθνικό Θέατρο θα συνεχίσει τις αναμεταδόσεις του με τρία έργα που ολοκληρώθηκαν τη θεατρική περίοδο του 2020 τις ημέρες των γιορτών. Στις 27 Δεκεμβρίου στις 17.00 θα μεταδοθεί η παιδική παράσταση «Πιστεύω στους μονόκερους» του Μάικλ Μορπούργκο. Στις 2 Ιανουαρίου, στις 19:30, η παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί» των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου και στις 3 Ιανουαρίου, στις 20:30, η παράσταση «Σ΄εσάς που με ακούτε» της Λούλας Αναγνωστάκη.

Οι απευθείας μεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες στη σελίδα livestream.n-t.gr με αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ.

Χριστούγεννα στο Μέγαρο με τα παραμύθια του Χανς Κριστιαν Αντερσεν

online παραστάσεις συναυλίες

Αυτές τις γιορτές το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» φέρνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στις οθόνες σας, με την απόλυτη γιορτινή παράσταση και ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών! Η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Νίκος Κουρής, η Λένα Παπαληγούρα και ο Γιώργος Νανούρης ζωντανεύουν, υπό τους ήχους της κλασικής μουσικής από την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, τα πιο αγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αποκλειστικά για δύο παραστάσεις σε online streaming από την Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης». 26, 27 & 28 Δεκεμβρίου με διαθέσιμη προβολή από τις 12 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Μια παράσταση για όλη τη οικογένεια, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη. Ετοιμάσου να πατήσεις play και να γεμίσεις αγάπη.

Παρουσιάζονται τα μουσικά παραμύθια:

Το Κορίτσι με τα Σπίρτα

Τα Κόκκινα Παπούτσια

Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι

ο Ξύλινος Στρατιώτης

Το Μαγικό Σεντούκι

Ο Χιονάνθρωπος

Το Έλατο

Παραμύθια σαν Ευχές/ Ξένια Καλογεροπούλου

online παραστάσεις συναυλίες Papadakis Press / Γιώργος Κουκούλης

Ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου καθώς και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 12.00, η ιέρεια του παιδικού θεάτρου, Ξένια Καλογεροπούλου ανοίγει το σπίτι της και αφηγείται με τον μοναδικό της τρόπο τα παραμύθια της στους μικρούς φίλους που θα συνδεθούν με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η Ξένια Καλογεροπούλου θυμάται ξεχωριστές γιορτές των παιδικών της χρόνων και εύχεται στους μικρούς φίλους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για την καινούργια χρονιά.. Η σύλληψη και η σκηνοθεσία ανήκει στον Μάνο Καρατζογιάννη.

Η ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά – www.dithepi.gr – είναι ο τόπος φιλοξενίας και προβολής των εκδηλώσεων. Η εκδήλωση είναι δωρεάν.

Η ωραία κοιμωμένη

Το Christmas Theater Online φιλοξενεί από την 25η ως και την 27η Δεκεμβρίου το μπαλέτο της La Scala του Μιλάνο «Η ωραία κοιμωμένη» σε χορογραφία του Rudolf Nureyev και μουσική Piotr Illich Tchaikovsky. Ο συνθέτης εμπότισε την παραμυθένια πλοκή με έντονα συναισθήματα, ενσωματώνοντας μια ανθρώπινη ιστορία ̶ μια ιστορία αθωότητας, που αγγίζει τα όρια του κινδύνου, εντέλει όμως σώζεται από την αγάπη.
130 χρόνια μετά την πρώτη πρεμιέρα, με τον Nureyev και στο ρόλο του πρίγκιπα Ντεζιρέ, η Σκάλα του Μιλάνου μας παρουσιάζει την δική της ιστορική εκδοχή πάνω στη χορογραφία του.

Το μπαλέτο της Ωραίας Κοιμωμένης μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή και τόπο, σε μια χώρα όπου κατοικούν νεράιδες, πρίγκιπες και οι ιστορίες έχουν πάντα καλό τέλος. Όταν τα φώτα σβήσουν και η αυλαία σηκωθεί, η ιστορία της πανέμορφης πριγκίπισσας Αουρόρα ζωντανεύει, μέσα από έναν αψεγάδιαστο χορό, την ακαταμάχητη μουσική του Τσαϊκόφσκι, τα μαγευτικά κοστούμια και το σαγηνευτικό σκηνικό.

Σολίστ
Πριγκίπισσα Αουρόρα (Αυγή): Πολίνα Σεμιόνοβα
Πρίγκιπας Ντεζιρέ: Τιμοφέι Αντριγιασένκο

Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου 15,00 ευρώ

Γιώργος Σαμπάνης

online παραστάσεις συναυλίες Papadakis Press / Βαγγέλης Γκικόπουλος

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 21:00, ο Γιώργος Σαμπάνης «αράζει» με όλο του το μουσικό πλήρωμα στην «Ακτή Πειραιώς» και υπόσχεται να μας ταξιδέψει πίσω, στους γνώριμους και τόσο μακρινούς δρόμους της διασκέδασης με ένα live streaming concert. Ο Γιώργος Σαμπάνης θα τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες του και μάλιστα για καλό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS, και στο έργο της για τους αστέγους.

Αυτή είναι η πρώτη από τις συναυλίες που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος 89,8 υπό τον γενικό τίτλο «Δρόμος Superstar Voices».

Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου 5,00 ευρώ.

Κωστής Μαραβέγιας σε live streaming από το ΚΠΙΣΝ

online παραστάσεις συναυλίες

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 20.30, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει, στο πλαίσιο του εορταστικού του προγράμματος, τον Κωστή Μαραβέγια σε μια συναυλία με ισχυρές δόσεις αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά. Ο τραγουδοποιός και πολυοργανίστας ανεβαίνει στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος με μια δυναμική μουσική παράσταση. Συμμετέχει και η Μαρίνα Σπανού.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Η συναυλία είναι δωρεάν. Μπορείται να την παρακολουθήσετε εδώ.

Άννα Βίσση – International Live Streaming Concert, από το θέατρο Παλλάς

online παραστάσεις συναυλίες

Υπάρχει καλύτερη εγγύηση για να ξεκινήσει καλά το 2021 από μία συναυλία της απόλυτης σταρ, Άννας Βίσση; Η Άννα Βίσση έρχεται με μια μοναδική LIVE Streaming συναυλία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά από το Θέατρο Παλλάς. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και διασκευές-έκπληξη τραγουδιών που αγαπά, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας και του lockdown που διανύουμε.

Η Άννα Βίσση μας προσκαλεί μαζί με τη 13μελή ορχήστρα της να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό της νέας χρονιάς. Μια ακόμη έκπληξη της βραδιάς, είναι το Pre-Show event που θα πραγματοποιηθεί, 45 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, στις 20:15. Σε αυτό θα ζήσουμε από κοντά το εορταστικό κλίμα της Πρωτοχρονιάς, την μαγεία της προετοιμασίας και πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις, με την Άννα Βίσση.

Εισιτήρια εδώ. Τιμή εισιτηρίου 15,00 ή 18,00 ευρώ (μαζί με το preshow).