ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Τα πράγματα που συμβαίνουν μόνο στις διακοπές με την κολλητή σου

Όπως στις διακοπές με το έτερό σου ήμισυ αν το έχεις σε εκτίμηση θα περπατήσεις χέρι χέρι στα σοκάκια του νησιού και θα ανταλλάξεις φιλιά μπροστά στο ηλιοβασίλεμα, έτσι και στις διακοπές με την κολλητή σου φίλη υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα κάνεις είτε το υπολόγιζες είτε όχι. Υπάρχουν must σε κάθε είδους διακοπές κι εμείς σου συγκεντρώσαμε εδώ όλα εκείνα τα πράγματα που θα κάνετε παρέα στις διακοπές και θα τα θυμάστε στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Διάβασε επίσης: Οι 6 συγκινητικές ταινίες που μιλούν για φιλίες που “γεννήθηκαν” σε ιδιαίτερες συνθήκες

#1 Θα ξέρετε από πριν τι έχει η κάθε μία στη βαλίτσα της

Κι αυτό θα συμβεί γιατί θα έχετε συζητήσει ενδελεχώς τι θα πάρετε μαζί σας και ποια από τα πράγματα που κουβαλλάτε θεωρούνται κοινόχρηστα.

 

#2 Θα κοιμηθείτε η μία πάνω στην άλλη στο ταξίδι

Γιατί αν δεν μπορείς να αράξεις πάνω στην κολλητή σου στο καράβι πού θα αράξεις. Αν η μία από τις δύο καταφέρει και μείνει ξύπνια πάντως η άλλη θα γίνει αντικείμενο φωτογράφισης καθώς ροχαλίζει και της τρέχει το σαλάκι.

#3 Θα κάνετε έστω έναν ασήμαντο καυγά

Μπορεί να παίξουν ρόλο οι φωτογραφίες που σου είπα παραπάνω, δεν ξέρω, πάντως για κάτι θα αρπαχτείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών. Θα το ξεπεράσετε μέσα στην ίδια ημέρα πάντως.

#4 Το φαγητό θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ταξίδι σας

Γιατί αν δεν ανακαλύψεις όλες τις ταβέρνες του νησιού με την κολλητή σου με ποιον θα το κάνεις; Μαζί της θα παραγγείλεις όλες τις τοπκές λιχουδιές και θα ανταλλάξετε απόψεις για το ποια ταβέρνα είχε τις καλύτερες μερίδες. Άσε που μπορείς να φας επιτέλους το τζατζίκι που στερήθηκες σε όλες τις διακοπές με το αγόρι σου.

Διάβασε κι αυτό: Οι 20 πιο epic ταβέρνες στα ελληνικά νησιά

#5 Το bar hopping θα παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο

Κι αν με τον Κωστάκη μετά από δείπνο κι ένα χαλαρό ποτό στη Χώρα επιστρέφατε στο δωμάτιο, με την Μαρία δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Θα γυρίσετε τα μπαρ από το πρώτο βράδυ για να δείτε ποιο είναι το καλύτερο, ποιο έχει τους πιο ωραίους θαμώνες και ποιο κάνει τα καλύτερα κοκτέιλ. Α και πιο παίζει ελληνικά από ένα σημείο και μετά και όλο το club γίνεται μια παρέα.

#6 Θα κάνετε νέους φίλους παρέα

Σε κάποια παραλία, ταβέρνα ή μπαρ θα γνωρίσετε τυχαία μία άλλη παρέα που τι σύμπτωση, βγαίνει στα ίδια μέρη που βγαίνετε κι εσείς στην πόλη και πόσο τέλειο θα είναι να διατηρήσετε επαφές και το χειμώνα. Το κάνετε δεν το κάνετε πάντα θα θυμάστε τους τέλειους καλοκαιρινούς σας φίλους.

 

#7 Κάποια ίσως ζήσει και τον καλοκαιρινό έρωτα

Και η άλλη θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή και να κρατήσει αυτό το «εντάξει πάω στο δωμάτιο, μείνε εσύ εδώ αλλά μου χρωστάς» για τον χειμώνα.

#8 Θα έχετε το τραγούδι σας

Είτε επειδή το ακούγατε στο αυτοκίνητο όταν πηγαίνατε στο λιμάνι, είτε επειδή είναι η επιτυχία του καλοκαιριού που ακούτε σε όλα τα μπαρ, το σίγουρο είναι πως οι διακοπές σας θα αποκτήσουν το δικό τους τραγούδι. Ευχόμαστε να είναι ωραίο.

 

#9 Αν μέχρι τώρα ντρεπόσασταν έστω και λίγο η μία την άλλη, αυτό θα αλλάξει άμεσα

Γιατί μία από τις δύο θα καεί από τον ήλιο και η άλλη θα χρειαστεί να της βάλει γιαούρτι σε κάθε σημείο του σώματος που φέρνει περισσότερο σε αστακό παρά σε άνθρωπο.

#10 Ακόμα κι αν νιώθετε ότι τα είπατε όλα, δε θα ξεμείνετε ποτέ από κουβέντες να κάνετε

Μπορεί να μην το περιμένατε αλλά στο τέλος αυτών των διακοπών θα ξέρετε ακόμα περισσότερα πράγματα η μία για την άλλη, θα έχετε μοιραστεί τα σώψυχά σας, θα έχετε δημιουργήσει τουλάχιστον ένα τρομερό αστείο που μάλλον μόνο εσείς θα καταλαβαίνετε και όταν χωριστείτε και φτάσετε σπίτια σας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τηλεφωνήσει η μία στην άλλη γιατί κάτι ξεχάσατε να πείτε ακόμα.