ΓΑΜΟΣ

Τα πιο καλοκαιρινά λουλούδια για την ανθοδέσμη σου

Το Yes-I-Do.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike.gr, σου βρίσκει τα κατάλληλα λουλούδια για την ανθοδέσμη σου.

Τα τριαντάφυλλα μπορεί να είναι το αγαπημένο λουλούδι όλων των γυναικών, όπως και τα λίλιουμ και οι ορχιδέες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι κατάλληλα για να σε συντροφεύσουν στο γάμο σου ό,τι εποχή και αν είναι αυτός. Και μιας και είμαστε στο καλοκαίρι, και μιλάμε για τους γάμους της εποχής αυτής ας δούμε κάποια από τα λουλούδια με τα οποία μπορεί να παίξεις στη νυφική σου ανθοδέσμη χωρίς να αρχίσουν να μαραίνονται στο η δε γυνή να φοβήται τον άντρα και στον Ησαΐα πάνω να κρατάς απλά κοτσάνια.

Αμάρανθος. Ιδανικός για τις κρεμαστές ανθοδέσμες αλλά επειδή το χρώμα του είναι βασιλικό και ξεχωρίζει καλό είναι όλη σας η διακόσμηση να κυμαίνεται σε αυτούς τους τόνους.

Γαρδένια. Δεν χρειάζεται συστάσεις. Η μυρωδιά αυτού του λουλουδιού είναι αξεπέραστη, για αυτό και αν ο γάμος γίνεται σε ξωκλήσι είναι ιδανικό, διαφορετικά θα σας ”σπάσει” τη μύτη.

 

Γλαδιόλα. Μαζί με τον αμάρανθο προτείνονται για κρεμαστές ή μακρόστενες ανθροδέσμες. Επίσης αν διατηρήσετε παλ αποχρώσεις στη διακόσμηση, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μία μιξ τουρλού σε χρώματα ανθοδέσμη με πολύχρωμες γλαδιόλες

 

Δίανθος. Πάντα είχα απορία πως λέγονται αυτά τα τέλεια λουλούδια που έχουν την ιδιότητα να κρατάνε πολύ χωρίς να φαίνεται ότι μαραίνονται.

 

Ιβίσκος. Ένα φυτό που κρατάει σχεδόν όλες τις εποχές. Να προσέξετε να είναι φρέσκος.

 

Κάλλα. Δεν περιγράφω άλλο. Έχει τέτοιο κάλος που καλά έκαναν και το είπαν κάλλα. Ένα μπουκέτο με 5 κάλλες και λίγα πράσινα χοντρά φύλα γύρω είναι ίσως από τις ωραιότερες, μίνιμαλ και σικ ανθοδέσμες του καλοκαιριού.

 

Ντάλια. Ένα λουλούδι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι για την ανθοδέσμη και για τις νύφες που θέλουν large σύνθεση μιας και είναι πολύ μπουγιόζικα  λουλούδια και θα μπουκώσουν το μπουκέτο σας.

 

Φρέζα. Μικρά και λιτά χρωματιστά λουλούδια, που πιστεύουμε ταιριάζουν τέλεια σε ανθοδέσμες για γάμους νεαρών δεσποινίδων χάρη στο πόσο ανάλαφρα είναι.

 

Χρυσάνθεμο. Αν το βρείτε σε μπλε τότε έχετε το something blue για το γάμο σας.

 

ΥΓ: υπάρχουν κι άλλα λουλούδια για την καλοκαιρινή σεζόν, όπως επίσης και πολλά χειμωνιάτικα λουλούδια μπορούν να σταθούν τέλεια σε καλοκαιρινούς γάμους, εμείς απλά διαλέξαμε αυτά που προτείνουμε εμείς για καλοκαιρινούς γάμους.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes-I-Do.gr

”Camp Wedding” ή αλλιώς γάμος σαν κατασκήνωση

Happy Wishes #wishboards και άλλα