ΓΑΜΟΣ

Τα ομορφότερα κτήματα για να κάνεις το γάμο σου το χειμώνα

Σε μία πρώτη ανάγνωση τα κτήματα είναι κατάλληλα μόνο για καλοκαιρινούς γάμους και οι κλειστοί χώροι του κέντρου μόνο για χειμερινές γαμήλιες δεξιώσεις. Το Yes I Do.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike.gr, καταρρίπτει το στερεότυπο.

Σε μία δεύτερη ανάγνωση η παραπάνω σκέψη είναι απλά λάθος. Tα σπίτια μας μόνο το καλοκαίρι τα χαιρόμαστε που έχουμε ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες για να καθόμαστε σε βεράντες, κήπους και τα σχετικά; Όχι.

Κτήμα Ressidence

 

Το ίδιο ισχύει και με τα κτήματα. Το καλοκαίρι ναι μεν μπορείς να χαρείς τους καταπράσινους κήπους με τις πισίνες και τα όμορφα σιντριβάνια, το χειμώνα όμως μπορείς να τα δεις όλα αυτά στολισμένα με πολλά φαναράκια, λαμπάκια (βλ. χριστουγεννιάτικα) και κεράκια μέσα από μία αίθουσα με πολλά τζάμια που αν έχει και τζάκι μέσα δίνει την αίσθηση ενός σπιτιού σε βουνό. Για αυτό και οι γάμοι το χειμώνα είναι πιο ”ζεστοί”.

Κτήμα Νάσιουτζικ

 

Αν πάλι σκέφτεσαι πως το κτήμα βολεύει μόνο το καλοκαίρι που έχει και το εκκλησάκι μέσα και έτσι μπορείς να κάνεις και το γάμο στον ίδιο χώρο, πάλι λάθος μάλλον σκέφτεσαι. Μέσα από έρευνα πληροφορηθήκαμε πως πολλοί γάμοι γίνονται στα ξωκλήσια αυτά, απλά είναι προστατευμένοι. Τι εννοούμε; Τέντες με διάφανο υλικό αντί για τζάμι για να μην δημιουργείται αποπνικτική ατμόσφαιρα, σόμπες μανιτάρια και έτοιμο το σκηνικό στον κήπο ενός κτήματος.

Κτήμα Terra Verde

 

Τέλος κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να έχεις υπόψη σου! Όπως τα ξενοδοχεία έχουν Low και high season, έτσι και ο χειμώνας για τους γάμους εν γένει αλλά και για τα  κτήματα είναι Low season. Εν ολίγοις μπορείς να κάνεις πιο φαντεζί και glamorous γάμο, από o,τι φανταζόσουν και με λιγότερα λεφτά από αυτά που είχες budgetάρει.

Κτήμα Ορίζοντες

 

Και μην ξεχνάς πως σε όλα παίζει το παζάρι και ειδικά αν μπορείς να δώσεις λεφτά τοις μετρητοίς, θα μπορέσεις να επωφεληθείς ακόμη μεγαλύτερων εκπτώσεων.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

10 hairstyles που θα κάναμε εμείς στον γάμο μας. #elegantbride

Tips για ένα σωστό maquillage #thek-mag