ΕΞΟΔΟΣ

Τα live και τα πάρτι που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Και ξαφνικά, μέσα στο κρύο του Δεκέμβρη, σε μία εποχή που δεν τη λες και ιδιαίτερα ξακουστή για το συναυλιακό ενδιαφέρον της, τα live σκάνε απανωτά το ένα μετά το άλλο κι εσύ δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς.

Γιατί δεν είναι μόνο το Plisskën που τρέχει από την Παρασκευή και που εδώ που τα λέμε μας έφθανε και μας περίσσευε, είναι κι άλλα, “ζωντανά” και διεθνή που σπαρταράνε. Η ατζέντα αυτού του Σαββατοκύριακου κάνει τον μουσικόφιλο να τρέχει και να μην φτάνει. 

Plisskën Festival Day #2

Στο  line-up της δεύτερης και τελευταίας πολυσυλλεκτικής μέρας του Plisskën ξεχωρίζουν οι θρυλικοί Death in Vegas, οι Vatican Shadow και οι Optimo. Τέσσερα stages (Main, Aquarium, Republic και Tunnel) πολλά ονόματα, από αργά το απόγευμα μέχρι το πρωί. Όλα αυτά στο Piraeus 117. 

White Lies

Οι Βρετανοί που λατρέψαμε πρόπερσι στο Eject  επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, αυτή τη φορά ως headliners: Σάββατο στο Gagarin 205 και  Κυριακή για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Principal.

Terry Francis

Η “ψυχή” του Λονδρέζικου Fabric (το οποίο στα καλά νέα θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του) ο πάντα ανήσυχος Βρετανός της dance σκηνής ανεβαίνει στο booth του six d.o.g.s για ένα εκτεταμένο set τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. 

 

Next Step Quintet: Radiohead Tribute

H jazz μπάντα επιστρέφει αυτή την Κυριακή στη σκηνή του Gazarte για ένα δυνατό live με αγαπημένα κομμάτια των Radiohead.