FITNESS

Τα 5 χιλιόμετρα του Ladies Run έγιναν πολύ πιο εύκολα και απολαυστικά με το νέο μου smartwatch

Οι λόγοι που αποφάσισα να τρέξω στο φετινό Ladies Run, που από το 2012 στηρίζει ευπαθείς ομάδες γυναικών, κακοποιημένων, τοξικοεξαρτημένων, προσφύγων, φυλακισμένων, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, ήταν συνολικά τέσσερις. Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό ήταν το πρώτο hint που μου έβαλε την ιδέα. Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της διοργάνωσης ήταν ο δεύτερος σημαντικότερος λόγος που με παρότρυνε, ενώ το running challenge των 5 χιλιομέτρων που ήθελα να θέσω στον εαυτό μου, σε συνδυασμό με τη βοήθεια που θα μου έδινε το Galaxy Watch5 Pro ώστε να ανταποκριθώ στην εν λόγω αθλητική πρόκληση, ήταν όλα όσα σε τελική φάση με έπεισαν.

Ήμουν σίγουρη πως αυτή η απαιτητική (μεν, ευχάριστη δε) αθλητική διαδρομή ανάμεσα στα πεύκα και δίπλα στην παραλία του ειδυλλιακού Four Seasons που έφτανε ως το τέλος του Λαιμού της Βουλιαγμένης, θα μου χάριζε την πιο όμορφη και συμβολική εμπειρία. Έτσι κι έγινε, λοιπόν. Η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή αψίδα της Samsung, που είχε τοποθετηθεί στην αφετηρία της διαδρομής και εγώ βίωσα μια από τις πιο σπουδαίες αθλητικές στιγμές μου.

Παίρνω τα πράγματα από την αρχή. Το ξυπνητήρι χτύπησε νωρίς την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου. Το πρωινό ξύπνημα συνοδεύτηκε από ένα γερό πρωινό που μου έδωσε αντοχές για τον αγώνα δρόμου που ακολούθησε. Στη συνέχεια φόρεσα τα αθλητικά μου, έβαλα το t-shirt του event που παρέλαβα μαζί με το παγούρι της Samsung και τα υπόλοιπα items που περιείχε το goodie bag μου και πήρα τον δρόμο για Astir Beach.

Τα 5 χιλιόμετρα ανάμεσα στα πεύκα και στη θάλασσα με τον αθλητικό μου σύμμαχο, Galaxy Watch5

Μόλις έφτασα στον χώρο, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κατευθυνθώ προς το Sponsor’s Village και συγκεκριμένα το περίπτερο της Samsung, το οποίο διέθετε ένα 360ο video booth όπου έβγαλα ένα εντυπωσιακό βίντεο. Όπως καταλαβαίνεις, ακολούθησαν πολλές φωτογραφίες για να θυμάμαι τη συμμετοχή μου σε αυτό το σπουδαίο, running event.

Μετά τα παραπάνω αναμνηστικά στιγμιότυπα, φόρεσα το Galaxy Watch5 Pro και το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα νέα Galaxy Wearables της Samsung. Το συγκεκριμένο super stylish wearable ρολόι με βοήθησε να βιώσω ολιστικά τη running εμπειρία του αγώνα με σύμμαχο την προηγμένη τεχνολογία της Samsung.

Έφτασε, λοιπόν, η ώρα που όλες περιμέναμε. Μετά το warm-up στο γκαζόν, γυναίκες και κορίτσια κάθε ηλικίας και ανεξαιρέτως φυσικής κατάστασης, τρέξαμε για καλό σκοπό μαζί με τη Samsung, στην πιο premium παραλία της Αθηναϊκής ριβιέρας. Ο συννεφιασμένος καιρός δεν με πτόησε καθόλου, ενώ το Galaxy Watch5 Pro αναβαθμίσε χωρίς αμφιβολία την αθλητική εμπειρία που έζησα.

Samsung

Τα σετ της DJ Μαρίας Παπιδάκη ήταν αυτά που έδωσαν τον ρυθμό της εκκίνησης. Το smartwatch μου, από την άλλη, ήταν αυτό που με βοήθησε να μετρήσω την αθλητική μου επίδοση. Το μόνο που έκανα ήταν να το ρυθμίσω, ώστε να ξέρω ανά πάσα ώρα και στιγμή τους παλμούς, τα βήματα και τη γενικότερη, αθλητική μου δραστηριότητα. Με λίγα λόγια, είχα τη δυνατότητα να μετρήσω τη σύνθεση του σώματός μου και να γνωρίζω ακριβώς τις επιδόσεις μου, χάρις στο Galaxy Watch 5 της Samsung.

Αφού ολοκλήρωσα τη διαδρομή και έκανα την αποθεραπεία μου, κατέληξα σε ένα πολύ ειλικρινές συμπέρασμα που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Το Galaxy Watch 5 της Samsung βρίσκεται ξεκάθαρα ανάμεσα στα must-have wearables για εσένα που αθλείσαι και θέλεις να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις σου. Από την άλλη, μιλάμε για ένα εξίσου χρήσιμο gadget και για εσένα που αθλείσαι πρώτη φορά ή βρίσκεσαι στα πρώτα σου βήματα και θέλεις να έχεις έναν σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό σου.

Συμπερασματικά, όσες από εμάς βρεθήκαμε στο φετινό Ladies Run, δώσαμε ένα ηχηρό μήνυμα δύναμης, θετικής ενέργειας και αλληλεγγύης. Από την πλευρά της η Samsung, ως σταθερός υποστηρικτής της διοργάνωσης, ενθαρρύνει κάθε χρόνο τις γυναίκες να ξεπερνούν τα όρια τους μέσα από τον αθλητισμό και να θέτουν ακόμη υψηλότερους στόχους. Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Samsung Electronics Hellas ήταν Χρυσός Χορηγός του Ladies Run, με «όπλο» τις καινοτόμες συσκευές τεχνολογίας της.

Σχετικά με τη Samsung

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το επίσημο site της Samsung και το Samsung Newsroom.