ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

Τα 20 πράγματα για να κάνεις μαζί του, χωρίς να είναι του Αγίου Βαλεντίνου

Έχεις σκεφτεί αν όντως διαθέτεις τον απαραίτητο χρόνο στον αγαπημένο σου;

Ιδού μια λίστα με ιδέες που σίγουρα θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά.

– Ετοιμάστε μια διαφορετική βραδιά. Ορίστε ημερομηνία και απλά πείτε ο ένας στον άλλον (και πράξτε ανάλογα) ότι ετοιμάζετε μια έκπληξη. Η μόνη προϋπόθεση θα είναι ότι και οι δύο θα πρέπει να έχετε σκεφτεί κάτι (και όχι μόνο εσύ).

Περπατήστε ένα απόγευμα για ώρες. Κάντε στάση για γλυκό, καφεδάκι και συνεχίστε. Το περπάτημα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο.

– Τρέξτε δίπλα- δίπλα. Ακόμη κι αν δεν μιλάτε, αρκεστείτε μόνο και μόνο η ιδέα του να κάνετε γρήγορο βάδην μαζί.

– Παρ’τον μαζί σου σε ένα μάθημα Yoga/Pilates/χορού. Θα γελάσετε, θα καταλάβει τον τρόπο που ασκείσαι και θα έρθετε ακόμη πιο κοντά.

– Μια ανατολή του ηλίου, επιβάλλεται να την δείτε μαζί. Λίγος ρομαντισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

– Ζωγράφισέ τον ακόμη κι αν το χέρι σου κάνει την ευθεία… καμπύλη. Η κίνηση μετράει. Αν θέλει, παίρνει το αίμα του πίσω με μια ανάλογη ζωγραφιά.

– Άνοιξέ του την καρδιά σου. Αποκάλυψέ του ένα μυστικό του παρελθόντος. Θα νοιώσει πως έρχεται ακόμη πιο κοντά σου και ίσως μοιραστεί κι εκείνος κάτι μαζί σου.

happy.couple.jpg

– Βρες οποιαδήποτε δικαιολογία, μόνο και μόνο για να τον πάρεις τηλέφωνο και να ακούσεις τη φωνή του. Το χαμόγελό του, μπορεί να μην το δεις, σίγουρα όμως θα το φανταστείς.

– Στον επόμενο αγώνα, δέξου την πρόσκληση, πάρε τις φίλες σου και πηγαίνετε για χαβαλέ. Ποιος ξέρει, μπορεί να προκύψουν και νέα ζευγάρια στην παρέα.

– Τα δώρα χωρίς λόγο, είναι τα καλύτερα. Κάνε την αρχή και πάρ’του ό,τιδήποτε, ακόμη και συμβολικό.

– Προσπάθησε να του περιγράψεις τι νιώθεις κάθε φορά που είστε μαζί. Θα εκπλαγείτε και οι δύο (ελπίζουμε ευχάριστα) από τα όσα θα ακουστούν.

– Βγείτε και πιείτε μέχρι να μεθύσετε. Θα είστε τουλάχιστον σε καλά χέρια.

– Εκπληρώστε ο ένας στον άλλον την πιο τρελή φαντασίωσή σας.

– Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις μια αφιέρωση, συνοδευόμενη από το αγαπημένο του τραγούδι στο ραδιόφωνο;

– Παραδέξου ότι κάθε φορά που ξεφεύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, έστω και λίγο, επιστρέφετε άλλοι άνθρωποι. Οργάνωσε λοιπόν (κι αν επιτρέπουν τα οικονομικά σου, κλείσε δωμάτια) ένα μίνι ταξιδάκι μόνο για τους δυο σας όσο πιο σύντομα μπορείς.

– Σταμάτα τον στον δρόμο για ένα του φιλί.

kiss1.jpg

– Κάντε μαζί κατάδυση, ορειβασία ή ό,τι άλλο σας φέρνει πιο κοντά στη φύση αλλά και μεταξύ σας.

– Αποφασίστε να δείτε την ταινία που τον συγκινεί κι αν θέλει, κάντε το ίδιο με τη δική σου αγαπημένη. Το να δακρύσετε μαζί, υπό τέτοιες συνθήκες, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

– Το επόμενο μασάζ που θα κλείσεις, φρόντισε να είναι διπλό. Απολαύστε σε διπλανά κρεβατάκια μια από τις πιο χαλαρωτικές παροχές που μπορεί να σας προσφέρει κανείς.

– Την ημέρα που δεν θα χρειαστεί να σηκωθείτε για δουλειά, μείνετε στο κρεβάτι. Κλείστε  κινητά, βάλτε χαλαρή μουσική στο backround και απλά απολαύστε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Εσείς, τι θα προτείνατε;