ΕΡΕΥΝΑ

Τα 10 πιο ελκυστικά ανδρικά επαγγέλματα, σύμφωνα με τις γυναίκες

Κάποτε ήταν οι τραγουδιστές, οι ποδοσφαιριστές και οι πυροσβέστες. Αλλά όχι πια, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα του Tinder για τα επαγγέλματα που οι γυναίκες θεωρούν ότι προσδίδουν έξτρα πόντους ελκυστικότητας σ’ έναν άνδρα. Δικηγόρο μην ψάχνεις να βρεις στην τριάδα, το πάλαι ποτέ περιζήτητο επάγγελμα έχει απωλέσει μέρος των μετοχών του. Tο μέλλον ανήκει στους Interior designers. Αμέ. Να φτιάξουμε και το σπίτι μας.

Τα 10 πιο sexy ανδρικά επαγγέλματα σύμφωνα με το Tinder

Το γνωστό app γνωριμιών ζήτησε από τους θηλυκούς χρήστες του να καταθέσουν τη λίστα τους με τις επαγγελματικές κατηγορίες που θεωρούν πιο sexy για έναν άντρα και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

1 Interior Designer (σχεδιαστής εσωτερικών χώρων)
2 Πιλότος
3 Φυσιοθεραπευτής
4 Δικηγόρος
5 Στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων/Επικοινωνίας
6 Παραγωγός
7 Visual Designer
8 Μοντέλο
9 Πτυχιούχος Ανώτερης/Ανώτατης Σχολής
10 Μηχανικός

Ακολουθούν επαγγέλματα όπως ο δάσκαλος, ο κτηνίατρος, ο χειροπράκτης ο πυροσβέστης κι ο επιχειρηματίας. Μεγάλοι απόντες, οι σεφ, οι γιατροί και τα γνωστά καλλιτεχνικά επαγγέλματα (ηθοποιός, κτλ). Πλέον οι γυναίκες σκέφτονται λίγο πιο πρακτικά, είναι το μήνυμα που περνάει από τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας. Καλό παιδί να’ ναι βρε κορίτσια. Όσο για το ποιο επάγγελμα θεωρούν οι άντρες πιο ελκυστικό για τις γυναίκες, η απάντηση είναι οι νοσοκόμες. Τα τερπνά με τα ωφέλιμα, βεβαίως.