ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το βραζιλιάνικο σίριαλ με πρωταγωνίστρια τη Μυριέλλα και τον Άρη Σοϊλέδη. Ρεσιτάλ ερμηνείας στο twitter

Instagram.com/survivorgreece

Ακόμα ένα Συμβούλιο του Νησιού έλαβε χώρα την Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου. Ο Σάκης Αρσενίου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Μυριέλλα Κουρεντή (καθ’ υπόδειξη του Άρη Σοϊλέδη) ήταν οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κι ενώ οι περισσότεροι παίκτες πίστευαν πως η Μυριέλλα Κουρεντή θα ήταν η παίκτρια που θα αποχαιρετούσε τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, τελικά, ο Σάκης Αρσενίου ήταν αυτός που το κοινό αποφάσισε πως πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor.

Η αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου από το Survivor δεν ήταν το μόνο θέμα που απασχόλησε. Η λογομαχία, η ένταση και οι ίντριγκες που επικράτησαν για ακόμα μία μέρα στην Κόκκινη ομάδα, σχολιάστηκαν από τον κόσμο του Twitter. Η αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη όταν η Μυριέλλα Κουρεντή απευθύνθηκε ψιθυριστά στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ήταν όλα τα λεφτά. Φυσικά, ένα τέτοιο διαμαντένιο στιγμιότυπο, δεν θα μπορούσε να βρει τους χρήστες του Twitter με σταυρωμένα τα χέρια. Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια λέμε.

Οι τεταμένες σχέσεις του Άρη Σοϊλέδη και της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor

Υπενθυμίζουμε πως οι σχέσεις των δυο παικτών του Survivor ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί εδώ και αρκετές μέρες, με τον Άρη Σοϊλέδη να καταλογίζει στη Μυριέλλα Κουρενρτή κατηγορίες περί διπροσωπίας και ευκολοπιστίας. «Είναι διπρόσωπη. Πιστεύει ό,τι της λέει ο οποιοσδήποτε και λέει πολλά λόγια. Βγάζει στον αέρα μυστικά άλλων. Δεν ξέρω πως τα έχει κάνει όλα αυτά και τα έχει καταφέρει. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Οπότε δίνω την Μυριέλλα», είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος, όταν την υπέδειξε ως 3η παίκτρια προς αποχώρηση. Από την πλευρά της, η Μυριέλλα Κουρεντή περνά στην αντεπίθεση, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για ψεύτικες φιλίες και κωλοτούμπες. Η ένταση, φυσικά, δεν εντοπίζεται μόνο στα Συμβούλια του Survivor, αλλά και στην παραλία των Κόκκινων.

Η επική αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη στον ψίθυρο της Μυριέλλας Κουρεντή, σχολιάζεται επικά από το Twitter

Οι τεταμένες σχέσεις του Άρη Σοϊλέδη και της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor, λοιπόν, φανερώθηκαν σε ακόμα ένα Συμβούλιο. Η κάμερα εντόπισε ένα από τα πιο επικά στιγμιότυπα του φετινού ριάλιτι, το οποίο όπως αναφέραμε έγινε λεία για χλευασμό και troll, στον κόσμο του Twitter. «Είμαι αληθινή! Ό,τι και να λένε…», φάνηκε να ψιθύρισε η Μυριέλλα Κουρεντή προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Για κακή (;) της τύχη, αυτός ο ψίθυρος έφτασε στα αφτιά του Άρη Σοϊλέδη που καθόταν ακριβώς από πίσω της. Η αντίδρασή του σχολιάστηκε δίχως αύριο από τους χρήστες, όπως μπορείς να δεις κι από τα παρακάτω tweets.

Η επική αντίδραση του Twitter