ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το Twitter ξέρει τι έγραψε η Μυριέλλα Κουρεντή στο «απαγορευμένο ραβασάκι» προς τον Γιώργο Κατσαούνη

Instagram.com/survivorgreece

Εάν παρακολουθείς Survivor, τότε σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί τον διόλου μικρό χαμό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, των οποίων το love story έληξε άδοξα κι ενώ έχουν προηγηθεί αρκετά σκληρά λόγια από την πλευρά του τελευταίου.

«Θα ήθελα να ζητήσω από την παραγωγή ένα λεπτό να τα πω ιδιαιτέρως με τον Γιώργο. Απλά να του εξηγήσω πώς έχουν τα πράγματα γιατί έχει παρεξηγήσει τη σχέση μου με τον John και κάνει λάθος σε αυτά που λέει. Πιστεύω πως θα μετανιώσει αυτά που λέει». Αυτά ήταν κάποια από τα τελευταία λόγια της Μυριέλλας Κουρεντή προς τον Γιώργο Κατσαούνη και κάπως έτσι το Survivor μετατράπηκε σε αρένα λογομαχίας.

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, κλέβοντας γραφίδα και πάπυρο

Όπως καταλάβαμε όλοι στη συνέχεια, αυτό το λεπτό δεν δόθηκε στη Μυριέλλα Κουρεντή με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πει όσα θέλει στον Γιώργο Κατσαούνη. Για τον λόγο αυτό, η ίδια αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, κλέβοντας μία γραφίδα κι ένα κομμάτι πάπυρου από το Συμβούλιο του νησιού, με σκοπό να γράψει ένα γράμμα και να το παραδώσει στον παίκτη της Μπλε ομάδας. Απώτερος σκοπός της, να του εξηγήσει όλα όσα νιώθει και να λύσει την παρεξήγηση.

«Χθες μετά το Συμβούλιο κατάφερα και έκλεψα αυτά. Σκοπεύω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο τον Τσακατσούκα γιατί θέλω να του εξηγήσω κάποια πράγματα που δεν με άφησε ποτέ να του τα εξηγήσω. Να του πω και μια συγγνώμη που ήμουν τόσο ευσυγκίνητη στο θέμα του John. Να συμφιλιωθούμε και να είμαστε καλά. Τα έχει πάρει εντελώς διαφορετικά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στην κάμερα του Survivor, που επεδίωξε κατ’ αυτόν τον τρόπο να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ωστόσο, μία τέτοια κίνηση συνιστά παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Το γράμμα που δεν βρήκε ποτέ τον παραλήπτη του

Όπως η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά, θα παρέδιδε κρυφά στον Γιώργο Κατσαούνη το γράμμα μετά τη λήξη του αγώνα, κάτι που, ωστόσο, δεν συνέβη ποτέ. Η ήττα της Κόκκινης ομάδας έριξε ψυχολογικά τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία δεν είχε το ψυχικό σθένος να προβεί σε μία τέτοια κίνηση.

«Μετά την ήττα μας αποφάσισα να μην δώσω το γράμμα στον Γιώργο, ήθελα να σεβαστώ την ομάδα. Δεν είχα πάρα πολλή όρεξη, ήθελα να έχω θετική ενέργεια, όταν θα του το έδινα. Επειδή είχαμε να ιδωθούμε μία μέρα και είχε χρόνο να αναλογιστεί τις πράξεις του, τον είδα αρκετά μαλακωμένο, μετανιωμένο. Αλλά νομίζω σύντομα θα έχω την ευκαιρία να του δώσω το γράμμα. Χάρηκα που τον είδα αλλαγμένο», δήλωσε on camera η παίκτρια του Survivor.

Το Twitter ξέρει τι έγραψε η Μυριέλλα Κουρεντή στο μη παραδομένο «ραβασάκι» του Survivor

Παρά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με επίκεντρο το επίμαχο «ραβασάκι», η Μυριέλλα Κουρεντή δεν αποκάλυψε ποτέ το περιεχόμενό του. Από την άλλη, η κάμερα του Survivor ήταν θολωμένη τη στιγμή που η παίκτρια είχε ξεκινήσει τη συγγραφή. Το Twitter, δίνει τις δικές του εκδοχές και ίσως κάποιες από αυτές να προσεγγίζουν κάπως την πραγματικότητα.