ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Τα δάκρυα του James και του Νίκου για την Άννα Μαρία Βέλλη, ο διάσημος τραγουδιστής στο πάρτι της ένωσης και η αντίδραση του Twitter

Instagram/SurvivorGreece

Αν επικράτησε κάτι στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, πέρα από την καθιερωμένη ένταση, αυτό ήταν η έκπληξη. Η παίκτρια που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο λίγες μέρες πριν τη μεγάλη ένωση «Μπλε« και «Κόκκινων» ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη. Πριν από αυτό, όμως, συνέβησαν πολλά και επεισοδιακά.

Όπως η άρνηση της υποομάδας των «Μπλε» του Survivor να αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση του συμπαίκτη τους, Νικου Μπάρτζη, ο οποίος κατέχει την ατομική ασυλία- να ψηφίσει για αποχώρηση τη Χριστίνα Κεφαλά παρόλο που δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού- εξ ου και το κολάρο. Η τριάδα James- Νίκου και Άννα Μαρίας αγωνίστηκαν μόνοι τους και- κόντρα στις προβλέψεις- κέρδισαν πανηγυρικά τον αγώνα.

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Σάκης Κατσούλης έκανε την αρχή, λέγοντας πως «θεωρούμε πολύ ανήθικο και άτιμο αυτό που έγινε στη Χριστίνα και μετά από συζήτηση που έγινε, κανείς δεν έχει ψυχολογία να αγωνιστεί». Την απόφασή του συμμερίστηκαν ενώ ακολούθησαν η Μαριαλένα, η Ελευθερία και ο Αλέξης. Όσο για την αντίδραση των  «Κόκκινων», αυτή εκφράστηκε από τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος έκανε λόγο για «θέατρο, μαριονέτες και χειραγωγία από τον Παππά», δίνοντας το δίκιο στην υποομάδα των «Μπλε».

Παράλληλα, οι «Κόκκινοι» αρνήθηκαν να αξιοποιήσουν τα φάουλ που κέρδισαν, τονίζοντας πως θα παίξουν με fair play, απέναντι στους τρεις αντιπάλους τους. Στο τέλος του αγώνα ο James Καφετζής μαζί με τους φίλους του πρότειναν να φάει όλη η ομάδα των «Μπλε» τα πιτόγυρα και τη χωριάτικη σαλάτα. Ωστόσο οι υπόλοιποι αρνήθηκαν να κάτσουν στο τραπέζι μαζί τους. Η δεύτερη πρόταση ήταν να μοιραστούν το φαγητό με τους «Κόκκινους», αλλά ο Γιώργος Λιανός είπε πως κάτι τέτοιο είναι εκτός των κανονισμών.

Ο Jason Derulo είναι ο μεγάλος καλεσμένος στο πάρτι της ένωσης

Λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος που αποχωρεί, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως το πάρτι της πολυαναμενόμενης ένωσης του Survivor έρχεται αυτή την Κυριακή και πως ο τραγουδιστής που θα αναλάβει να διασκεδάσει τους παίκτες Ελλάδας, Τουρκίας και Ρουμανίας δεν είναι άλλος από τον διάσημο Jason Derulo. Τόσο οι «Κόκκινοι» όσο και οι «Μπλε» κατενθουσιάστηκαν και δικαιώς.

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη ήταν μια ανατροπή για το Survivor

Η Άννα Μαρία Βέλλη, μια από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες του φετινού Survivor αποχώρησε από το παιχνίδι. Η έξοδός της για κάποιους ήταν έκπληξη και για άλλους κάτι που έπρεπε να γίνει. Η αντίδραση των παικτών την ώρα της ανακοίνωσης του ονόματός της επιβεβαιώνει πως πολλοί δεν το περίμεναν. Κι όπως ήταν αναμενόμενο, ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής στεναχωρήθηκαν πολύ.

Όσο για τις αντιδράσεις του κοινού στο Twitter, ήταν ανάμεικτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφαση των υπόλοιπων παικτών της «Μπλε» ομάδας να μην αγωνιστούν, στο τέλος είχε θετικό αντίκτυπο για την υποομάδα των «Μπλε». Από ‘κει και πέρα, κάποιοι δεν ξεχνούν τι έχει προηγηθεί.