ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor spoiler: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και η παίκτρια που μάλλον δεν καταφέρνει να παραμείνει

Instagram.com/survivorgr

Ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της 22ης Μαρτίου στο Survivor από το οποίο βγήκε νικήτρια η «Κόκκινη» ομάδα, ενώ η «Μπλε» μπήκε στη διαδικασία της ψηφοφορίας με εντάσεις και βγήκε από αυτήν έχοντας την πρώτη της υποψήφια προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη που ψηφίστηκε από τέσσερις συμπαίκτες της και πλέον έχει τεθεί στη διάθεση του κοινού.

Την ατομική ασυλία έχει εξασφαλίσει ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος στο «Συμβούλιο του νησιού» στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου, θα υποδείξει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα με το «Πρωινό» τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τα δικά του spoiler για το Survivor, η ομάδα που θα κερδίσει και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας θα είναι η «Κόκκινη» κι έτσι οι «Μπλε» αναγκαστικά θα αποχαιρετήσουν έναν δικό τους παίκτη αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του «Πρωινού» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, τον οποίο μάθαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Survivor, μέσω της ψηφοφορίας των συμπαικτών του θα αναδειχθεί υποψήφιος ο James Καφετζής. Όσο για το πρόσωπο που θα υποδείξει ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας ο Νίκος Μπάρτζης, αυτό θα είναι η Χριστίνα Κεφαλά. Η απόφασή του θα αντιμετωπιστεί με έκπληξη καθώς στην προηγούμενη ψηφοφορία είχε ψηφίσει την Ελευθερία Ελευθερίου όπως και η Άννα Μαρία Βέλλη αλλά και ο James Καφετζής, ενώ ο ίδιος ο Νίκος Μπάρτζης είχε δηλώσει κάποτε πως θα ψηφίζει τον Αλέξη Παππά μέχρι την αποχώρησή του, για λόγους ηθικούς.

Survivor spoiler: Ποιος φαίνεται να αποχωρεί από το παιχνίδι

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, ο James Καφετζής και η Χριστίνα Κεφαλά. Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, το πρόσωπο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει, όπως της ανέφερε μήνυμα που έλαβε, είναι η Χριστίνα Κεφαλά. Την ίδια πληροφόρηση είχε αι η ομάδα του “Happy Day” στον Alpha. Η Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε κι εκείνη πώς αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι μία από τις τελευταίες «εισόδους» στο Survivor. Πρώτη φορά την είδαμε στη συμμετοχή της στο “My Style Rocks”. Η 28χρονη παίκτρια της «Μπλε» ομάδας, εργάζεται ως brand Ambassador, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο, σε χώρους εστίασης και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία. Ο στόχος της μπαίνοντας στο Survivor ήταν να κερδίσει το έπαθλο για να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα. Η είσοδός της στο παιχνίδι είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς είχε γραφτεί ότι η Χριστίνα είναι η νυν σύντροφος του Σάκη Κατσούλη, πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που επίσης είναι μέλη της ομάδας των Μπλε. Η Χριστίνα και ο Σάκης είχαν ένα σύντομο φλερτ μετά τη σχέση του με τη Μαριαλένα. Την αλήθεια είχε ξεκαθαρίσει και πάλι τότε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μέσα από το «Πρωινό».

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Η Χριστίνα δεν είναι η νυν του Σάκη. Δεν είναι νυν. Είχαν ένα φλερτ για έναν μήνα περίπου. Η Χριστίνα είναι φίλη μου. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είχαν φλερτ για έναν μήνα, ενάμιση. Μέχρι εκεί. Δεν προχώρησε, δε βγήκε σε σχέση, τέλος. Απλά ήταν μετά τη Μαριαλένα», είχε πει μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.